Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Peugeot 208 GTi v sériové podobě odhalen

45 komentářů

Pekelná Micinka
Naživo se mi tenhle pežotek nelíbí, prostě nefunguje ta huba, zadek taky ne. Ani úprava GTi to asi nezachrání. Snad si najde dost zákazníků, přeji zdar.
kari.laz
Přesně tak. Na můj vkus je to neskutečně překombinovaný. Ten předek i ty prapodivný zadní světla mi moc nesedí. Ale co se GTI týká, tak si myslím, že to bude pěkný svezení. Podle mě to nebude takový ostrý HH jako třeba Clio RS, ikdyž motorově bude v pohodě, ale bude to spíše něco jako Golf GTI. Tedy ostrý HH, ale s civilním projevem vhodným jak pro zábavu, tak pro každodenní použití a to se mi docela líbí. Určitě to pojede s tím motorem jak namydlený. Už 206 GTI, co má manželka je docela pěkný svezení, když ten dvoulitr roztočíš k sedmi tisícům. Za vzhled :no: za 208 GTI :yes:
white label
Ano designově zbytečně překombinované, plno zbytečných "zajímavých" detailů tzv. za každou cenu. Prostě mnohdy méně znamená více...
blob
a k tomu volant v kline a budiky ukazujici rychlost 190210230 km/h, tlak oleje samozrejme nikde.
to je tak, kdyz auta vymysleji nactileta funky paka misto lidi, kteri maji o ergonomii sportaku jakes takes realne predstavy. Tohle neni auto pro zivot, jeste tak do komiksu dobry.
Ronault.
Tak ten volant problémem není, naopak pro sportovní posaz je to velmi příhodné, stačí vyzkoušet.
kari.laz
Bohužel je to tak. Těšil jsem se na něco ve stylu 508, ale bohužel.
Hammunasakra
Nojo VW to není.. 😉
ericn
jo, tak to bude asi ten problém >😁 :yes:
white label
To těžko, byly doby kdy jsem měl plakát 205 GTI v garáži, a že to byl Peugeot vůbec nevadilo, ale to byl ještě jeho design zcela v pořádku. 😉
kari.laz
Mám doma dva Peugeoty a oba se mi líbí. To, že teď vyprodukujou takovouhle přeplácaninu je věc druhá. Jízdně to nehodnotím, tam je to pokrok, ale vzhled je mírně řečeno divný. Potkávám je několikrát denně. V Příbrami jich jezdí docela dost, navíc tam je přímo prodejce Peugeot okolo kterého dvakrát denně jezdím.
white label
A mělo by snad... 😉
white label
GTI s velkým... má VW, Peugeot má naopak GTi s malým... 😉 >😒]
Pekelná Micinka
Jak jinak... >😁
white label
Pravda..., VW ho měl (o 8 let) dřív, než Peugeot, proto mu stihl více vyrůst... >😒]
Pekelná Micinka
>😁 Taky ho líp zalejval. 😉
white label
To taky, i když třeba třetí a zvlášť čtvrtou g. G GTI spíš "pohnojil", než zalejval... 8-s >😁
twistedTSD
Já ho naživo neviděl, ale z fotek mi ten předek připadá divný. ;-\
Pekelná Micinka
Jen pro upřesnění, viděl jsem samozřejmě jen obyčejné verze 208, ne GTi.
3_diamanty
ja som ho nazivo videl a celkom zblizka a vyzera uzasne :yes😒br />
interier takisto, sedacky a volant su k nakusnutiu, zatial vo mne ziaden lev nevyvolal tolko pozitivnych emocii ako 208... ani stara 406 coupe... a to je uz co povedat :yes:
ericn
A je, koukám kritika kouká z každého příspěvku a málokdo z vás se na něj byl mrknout nebo se i svezl >😁 Na svůj názor máte nárok...

Tady je ten můj - mě se líbí i základní model, měj jsem tu čest se s ním svézt a můžu říct, mě se líbí a klidně bych si ho koupil. Verze GTi se mi líbí ještě víc a rozhodně si ho rád vyzkouším :yes😒br />
Za mě se 208 povedla víc než předchozí model 207 😉
Ronault.
Ta posledmní věta platí absolutně 😉

V podstatě máš pravdu, ale ono je jedno, jestli se bude líbit dvoumetrovému metrák velkému white labelovi, ten v něm opravdu bude vypadat divně, ale hlavně se musí stejně jako 206 líbit holkám, tam je těžiště prodejů.
ericn
Popravdě jsem zatím v něm viděl víc chlapů než žeských. No ani já jsem se se svými 188cm v něm necítil špatně. Nicméně beru to jako doplňkové druhé nebo třetí auto do rodiny ve standardní verzi. No a kdyby došlo na GTi, pak jak auto na hraní pro hlavu rodiny >😁
white label
Pokud jsi to napsal k běžné verzi pak ano, ale u 208GTi bych si zrovna těma holkama tolik jistý nebyl.
Ronault.
Tak 208 GTi bude dle mého soudu spíše pro geláče, ale kdo ví, co se v něm bude skrývat, hmotnostně to vypadá dobře... ale do roka je tady konkurence v podobě nového Clia z Dieppe...
white label
Ano, navíc nové CRS bude mít k P 208 GTi mnohem blíž, než mělo současné CRS k P 207GTi.
white label
Hodnotím design, nikoli jízdu. A jednu 208ičku potkávám denně.
3_diamanty
auto snov :yes😒br />
najkrajsi a najatraktivnejsi levik vsetkych cias :yes😒br />
totalny nasup :yes: , v tej cervenej je neodolatelny

pezot vyceril zubky, nesklamal ma a GTI je skutocne po vsetkych strankach pekelne horuce auto :yes:
kari.laz
4% ?
blob
😄
Variotek
Jak už bylo napsáno nade mnou, neskutečně přeplácané, stříbrná linka a nápis GTi na zadním sloupku je humus. Kam se poděla jednoduchost a strohost 205 GTi. O interiéru nemá cenu ani psát.....
white label
S exterierem souhlas, případá mi to, jako by se Peugeot zhlédl ve vyšších řadách Citroenu DS, což s filosofií GTi opravdu dohromady nejde. Interier mi tolik nevadí, ten by chtělo by vidět naživo a hlavně vyzkoušet, minimálně staticky.
Ronault.
Ty jsi zase o kus větší, ale já si oblébil ten malý volant s tlustým věncem v klíně velmi rychle, trochu mi to připomnělo motokáry, i když teda je to o hodně pohodlnější, samozřejmě.
white label
Já nemyslel zrovna velikost interiéru pro mě, ale kvalitu interiéru (na poměry malého hh) obecně.
Ronault.
Tak kvalita materiálů a zpracování je výborná, pokud tohle vydrží třeba 150t km, tak je to paráda...
3_diamanty
neskutocna masinka :yes😒br />
tak tomuto sa povie nasup jak sa patri,,,,,, pezot slape :yes:
wladyk
Na vyblbnutí slušné, ale představa, že bych s tím měl jet pár set kilometrů na zátah mě děsí.
Ronault.
Proč? Prostorné to je a podvozkově to nemusí být vůbec nepohodlné, viz Clio RS s kterým se dá překonávat stovky km bez potíží.
honysek
V té červené mu to neskutečně sluší. 1200 kg a 200 koníků musí být zážitek. A hlavně děkuji Peugeotům za ústup o obřích tlam :yes:
3_diamanty
:yes: :yes: :yes:
hipisko
a mozes tie tlamy privitat vo fordoch. Tam su este viditelnejsie a skaredsie, ale zaujimave, ze ich tu uz nikto nekritizuje. Aha, Ford neni francuzsky, a v mode je teraz kopat do francuzov
Ada je zase tady
Líbit se to bude zejména nagelovaným zmr61kům. Já ale tento vůz vidím zcela střízlivě😒br />
- design tvaru ocucaného bonbónu, obludná palubka, nekvalitní francouzská technika...

Není divu, že celý koncern PSA jde pod vodu :no:
Makovnik
"Já ale tento vůz vidím zcela střízlivě😒br /> - design tvaru ocucaného bonbónu, obludná palubka, nekvalitní francouzská technika.." >😁 >😁

Uz si dakedy skusal prestat chlastat? >😁
ericn
Ádo promiň, nerad ti to říkám, ale tady si vedle, jak ta jedle a to s celým příspěvkem >😁
Pekelná Micinka
Obávám se ale, že bohužel zde si střelil trochu vedle. Tvá definice majitelů bohužel spíše platí na krále a klasika nižší střední a to bohužel ne jen na jednu z jeho vrcholných verzí s ne nepodobným označením. 😉 Spíš si myslím, že u nás budou prodeje sporadické a mezi typické majitele bude patřit nějaký čtyřicátník, pro kterého je Peugeot srdcovou značkou. Taky bych si v něm uměl představit černouška, co žije v Praze a živí se nevím čím... Je to zajímavé, ale v Peugeotech jsem potkal už docela dost černochů, na českých registračkách, takže ne jen turisté. Ale těch se tohle bude týkat až to bude v bazarech. Pro mě je 208 nevýrazné, lépe řečeno nezajímavé auto, které nemá co zvláštního nabídnout.
white label
Tak co se majitelů toho "krále" (a verzí GTI/R zvlášť) týká, tak tam je to, o čem píšeš, vyloženě o bazarových majitelích, nikoli o kupcích nových vozů. 😉