Novinky
auto snov :yes😒br />
najkrajsi a najatraktivnejsi levik vsetkych cias :yes😒br />
totalny nasup :yes: , v tej cervenej je neodolatelny
pezot vyceril zubky, nesklamal ma a GTI je skutocne po vsetkych strankach pekelne horuce auto :yes:
najkrajsi a najatraktivnejsi levik vsetkych cias :yes😒br />
totalny nasup :yes: , v tej cervenej je neodolatelny
pezot vyceril zubky, nesklamal ma a GTI je skutocne po vsetkych strankach pekelne horuce auto :yes:
Jak už bylo napsáno nade mnou, neskutečně přeplácané, stříbrná linka a nápis GTi na zadním sloupku je humus. Kam se poděla jednoduchost a strohost 205 GTi. O interiéru nemá cenu ani psát.....
S exterierem souhlas, případá mi to, jako by se Peugeot zhlédl ve vyšších řadách Citroenu DS, což s filosofií GTi opravdu dohromady nejde. Interier mi tolik nevadí, ten by chtělo by vidět naživo a hlavně vyzkoušet, minimálně staticky.
Ty jsi zase o kus větší, ale já si oblébil ten malý volant s tlustým věncem v klíně velmi rychle, trochu mi to připomnělo motokáry, i když teda je to o hodně pohodlnější, samozřejmě.
neskutocna masinka :yes😒br />
tak tomuto sa povie nasup jak sa patri,,,,,, pezot slape :yes:
tak tomuto sa povie nasup jak sa patri,,,,,, pezot slape :yes:
V té červené mu to neskutečně sluší. 1200 kg a 200 koníků musí být zážitek. A hlavně děkuji Peugeotům za ústup o obřích tlam :yes:
Líbit se to bude zejména nagelovaným zmr61kům. Já ale tento vůz vidím zcela střízlivě😒br />
- design tvaru ocucaného bonbónu, obludná palubka, nekvalitní francouzská technika...
Není divu, že celý koncern PSA jde pod vodu :no:
- design tvaru ocucaného bonbónu, obludná palubka, nekvalitní francouzská technika...
Není divu, že celý koncern PSA jde pod vodu :no:
"Já ale tento vůz vidím zcela střízlivě😒br />
- design tvaru ocucaného bonbónu, obludná palubka, nekvalitní francouzská technika.." >😁 >😁
Uz si dakedy skusal prestat chlastat? >😁
Uz si dakedy skusal prestat chlastat? >😁
Obávám se ale, že bohužel zde si střelil trochu vedle. Tvá definice majitelů bohužel spíše platí na krále a klasika nižší střední a to bohužel ne jen na jednu z jeho vrcholných verzí s ne nepodobným označením. 😉 Spíš si myslím, že u nás budou prodeje sporadické a mezi typické majitele bude patřit nějaký čtyřicátník, pro kterého je Peugeot srdcovou značkou. Taky bych si v něm uměl představit černouška, co žije v Praze a živí se nevím čím... Je to zajímavé, ale v Peugeotech jsem potkal už docela dost černochů, na českých registračkách, takže ne jen turisté. Ale těch se tohle bude týkat až to bude v bazarech. Pro mě je 208 nevýrazné, lépe řečeno nezajímavé auto, které nemá co zvláštního nabídnout.
to je tak, kdyz auta vymysleji nactileta funky paka misto lidi, kteri maji o ergonomii sportaku jakes takes realne predstavy. Tohle neni auto pro zivot, jeste tak do komiksu dobry.
interier takisto, sedacky a volant su k nakusnutiu, zatial vo mne ziaden lev nevyvolal tolko pozitivnych emocii ako 208... ani stara 406 coupe... a to je uz co povedat :yes:
Tady je ten můj - mě se líbí i základní model, měj jsem tu čest se s ním svézt a můžu říct, mě se líbí a klidně bych si ho koupil. Verze GTi se mi líbí ještě víc a rozhodně si ho rád vyzkouším :yes😒br />
Za mě se 208 povedla víc než předchozí model 207 😉
V podstatě máš pravdu, ale ono je jedno, jestli se bude líbit dvoumetrovému metrák velkému white labelovi, ten v něm opravdu bude vypadat divně, ale hlavně se musí stejně jako 206 líbit holkám, tam je těžiště prodejů.