Novinky
Zvenku dokonale propracované, nádherné auto...v interiéru kus Mazdy umřel 😢
no pri pohlade dovnutra vidim CX5-ku, 6tka mala mat rozhodne dravejsi sportovejsi interier ktory by korespondoval s vonkajsim vzhladom, takze suhlas... zvnutra nuda a mnohym ludom je dolezitejsi interier v ktorom stravia hodiny ako atraktivne vonkajsie krivky...., mazda je zvonku pekna ale zvnutra vcelku nuda..... ;-\
PS: ta obrovska rucna brzda alebo obusok alebo co to je tak zabera dvakrat tolko miesta medzi sedackami ako v predoslej mazde 6, ano a ani to umiestnenie kaplicky navigacie kdesi vcucnutej v paneli sa mi nepaci..... vyzera to uz dnes staromodne..... ale proti gustu ziaden disputat..... auto to bude urcite kvalitne :yes:
PS: ta obrovska rucna brzda alebo obusok alebo co to je tak zabera dvakrat tolko miesta medzi sedackami ako v predoslej mazde 6, ano a ani to umiestnenie kaplicky navigacie kdesi vcucnutej v paneli sa mi nepaci..... vyzera to uz dnes staromodne..... ale proti gustu ziaden disputat..... auto to bude urcite kvalitne :yes:
Ten blud s rucnou brzdou mas odkial? Uz to tu pises asi 5.x a pritom je to uplna hlupost.
Redaktori z autobild.de uz v novy Mazde 6 sedeli a maji pry potvrzeny dve verze benzinoveho Skyactiv 2.0 motoru: 145 koni a 165 koni, 2.5l ma pry stejny vykon jako verze pro Rusky trh, 192 k.
Chci jen upozornit na chybičku "Ten má být k dispozici se standardním nebo vysokým motorem". Motorem? Mělo tam být asi "výkonem" nebo něco v tom smyslu.
Povedené auto. Design exter. a inter. je ok a pokud ty motory s technologii skyactive budou opravdu tak dobré jak věřím, tak budu mít těžkou volbu jestli Mondeo nebo tuhle šestku. :yes:
toto vyzera zaujimavejsie😒br /> [odkaz]
Interiér Mazdy je velmi povedený, jasně že některé jsou lepší, pokud ale hodnotím auto komplexně, tak je Mazda naprostá jednička v dizajnu v této třídě - tedy pro mě určitě 😄
mne sa napríklad interier 508 nepáči viac ako tejto 6-ky. Pôsobí na mňa lacnejšie. Celé je to také ploché, nič nevystupuje, tlačítka v rovine s palubovkou a je ich nejako veľa.
A druhá vec, čo z toho, že sa ti páči interiér 508 (ako vravíš, tráviš čas vnútri), keď to auto je po mechanickej stránke nezladené. Manuálna prevodovka neradí hladko a presne, spojka zaberá zle, brzdy zle dávkovateľné, o riadenie nečitateľné. Nemám to z vlastnej hlavy, ale z recenzie na auto.sme.sk
[odkaz]
O mazdu po mechanickej stránke nemám absolútne obavy, tam to bude ako vždy super.
Celkově je mazda o notný kus lepší (designově), co se info o motorech týká, důležité bude, aby u obou variant dýzlu byl možný automat, a silnější verze se slušnou výbavou s AT nestála milion. Pak se to bude prodávat. Benziny si nikdo nekoupí, tu 20i dynamicky rozcupuje každá 1,6T s o litr menší spotřebou a 2,5 je z hlediska cílové skupiny mazdy 6 naprosto okrajová záležitost.
vid
[odkaz]