Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Atlis
0
len este nevieme aky mustang... ale hlavne ze bude :-! :yes:
CHerokee
0
:yes:
Pekelná Micinka
No to je dost, že se rozhoupali, s tím 'stangem mohli začít už v první generaci, připravili se tak o kšefty, aspoň na významný trh jako Německo, by se jim to určitě vyplatilo. Líbí se mi i Edge.
Pokud první generací myslíš 2005+, tak souhlas. Ale aspoň jich zas nejezdí v Evropě tolik :-)
Ano, tu. Bylo to nepřesné vyjádření, nevzpoměl jsem si, že se vyrábí vlastně nepřetržitě. ;-) :yes:
Sohlas, jen v naší pidizemičce se za 8 měsíců prodalo 22 Camar, po celý evropě to musí být dost azjímavý číslo...
Asi proto Ford s Mustangem přijde, ale šušká se že nový mustang má být hrozná splácanina a už nemá být retro
Asi proto Ford s Mustangem přijde, ale šušká se že nový mustang má být hrozná splácanina a už nemá být retro
Uvidíme, možná, že Ford opět spíše propásl ten správný moment a pak se bude divit, že se ten nový Mustang neprodává tak, jak čekal.
Záleží jak ten nový Mustang bude vypadat. Pokud nějak radikálně tak to může být i propadák
Těžko říct s čím přijdou ale popravdě moc nevěřím, že cokoliv "neretro" bude stejně hezký jako současný stav. Takže je třeba začít nakupovat zásoby! >:D Jedno kupátko, jeden kabriolet, jeden Shelby, jeden Saleen,...... :-)
ja dufam že bude retro. Viem že nove Camaro ma byť viac športiak ako muscle car! Čiže kvázi nahradi súčastnu Corvette(aj cenovho) a Corvette C7(alebo C8) asi podje niekde na uroven audi R8- a ma mať aj motor v strede, teda ozajstny superšport! Čo sa týka Mustanga- predpokaldam že to bude v zákrtuach lepšie ako doteraz, lebo..Shelby na všetkych tratiach je pomalši než napr Cadillac CTS-V >:D A to Lonesi musiš uznať že je na zamyslenie(na zamyslenie zostava aj fakt že je asi 15tis. USD lacnejši) Ale ano..tei male motory :-( a ľahšia karoseria :-( a vysoka cena :-( len nech tam nepride diesel..a budem spokojny. :yes:
Jj Edge se mi líbí taktéž. V té červené s černou maskou je fakt parádní :-) jsem zvědavý jestli to Fordu vyjde s tou globální politikou ;-) :yes:
OndraH
A aby to bylo správně evropské dostane mustang ten litrovej ecoboost :yes: >:D .
¨Zrovna jsem to chtěl napsat >:D Úplně to vidím... "Tak jsem si chlapi koupil toho mustanga! A co tam mas za motor? No Ecoboost, na jinej jsem nemel..."
není ecoboost jako ecoboost. Ten 3,5 V6 je super. >:D
novy mustang ma byt mensi a zaklad bude asi 2.3T. predpokladam, ze druhym motorom bude 3.5T.
asi to bude 2,3 ecoboost, 3,5 V6, 5,0 V8 ...a jestli 3,5 ecoboost..nevim nevim
Čoby, dostane motor 0.8, dvojvalec, start-stop, s technológiou vypínania (dvoch) valcov... >:-[]
Ford Mustang Ecoboost s technológiou vypínania dvoch valcov... Ako koľko že tam tých valcov vôbec bude? Tri... >:D >:-[]
gil54
...je u Mustanga anténa [odkaz] :no: .
A někdo asi nezodpovědně 3x šáhnul po ruční brzdě a stříbřenka z plastu je na hraně odšáhnutá [odkaz] 8-s .
Mě teda moc nepřesvědčil.
A někdo asi nezodpovědně 3x šáhnul po ruční brzdě a stříbřenka z plastu je na hraně odšáhnutá [odkaz] 8-s .
Mě teda moc nepřesvědčil.
Osmiválcovej sporťák od 500 000 a ty bys tam chtěl za tu cenu ještě superluxusní materiály z Astonu ne? >:D Některý lidi vážně nemaj soudnost. :-| Někdo vyfotí škrábnutej lak a ty z toho máš druhý vánoce.
U slova sporťák si zapoměl uvozovky, ale k věci... když za něco vysolím půl míče tak bych chtěl aby to něco vydrželo.
Nemusí to být zrovna jako v Astonu, stačí alespoň jako.......třeba.......v Pandě. :-)
Právě kvůli tomu co píšeš, jsem zvědavej jakej ten mustang vůbec bude... Protože, americký auta co se týče kvality... no na německo nebo japonsko nemaj. Ale říkám si, že mustang, s americkou strojovnou typickou pro musle car + evropský standardy v interieru... Já si myslim že to bude pecka. Ale rozhodně ne za 500 000
Jojo, to je fakt hrozne ta antena, na rovinke je to auto rychlejsie nez Carrera S alebo C AMG Black (co stoji asi 3x tolko), a to nepocitam opravy. Benz fahren Benz bezahlen!
https://www.youtube.com/watch?…… />
Aj chris ho testoval :-)
https://www.youtube.com/watch?……
https://www.youtube.com/watch?…… />
Aj chris ho testoval :-)
https://www.youtube.com/watch?……
Radek STI
V US vyjde slušnej Mustang na 600.000,- Kč. Kolik to bude tady? Pod milon to nebude...
tak je tam jine zdaneni..plus clo.....plus upravy pro evropsky trh....vetsinou si cenu v dolarech vynasob kurzem a pak krat 1,3 a mas to
Orientoval bych se podle ofiko cen Camara, to bude podobné.
twistedTSD
Edge se mi vždycky líbil, překvapuje mě, že ho sem chtějí vozit. Každopádně tak evropský Ford získá vedle ohavné nové Kugy pěkné SUV, a to je dobře. A Mustang je prostě legenda, trochu mě překvapuje, že se k jeho dovozu odhodlali až teď.
Akurat jeste nevime jak bude nove Edge vypadat.....davno tu maj vozit i Explorer.....dyt diesly maji...vyrabejiho pro Jaguar..3,0V6
Tak jak na obrázku, budou totiž vozit současné Edge. Nová generace Edge bude až někdy 2016 >:D
Nu to asi ne..podle mě budou vozit novou verzi Edge....ta stara není ani pro diesly připravená...navíc model, který má za sebou facelift a je tu už nějakou tu dobu..a před rkem dostal FL. ...nevím nevím >:D
Sdílení komentáře