Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Mercedes-Benz Citan: Nové informace a fotografie

Mercedes-Benz Citan, jehož jméno je složeninou ze slov City a Titan, vstoupí na podzim letošního roku na evropský trh.
Zpět na článek
9. 9. 2012 18:51
Hezčí aleternativa ke Kangoo...
... teprve v tomto provední od Mercedu dokážu design malé dodávky od Rendlíka ocenit. Na Kangoo se mi vůbec nelíbí přední část, světla, maska nemaska a ani přední nárazník. MB se toho zhostil výrazně lépe a i tenhle malý užitkáč v osobní verzi vypadá konečně k světu :yes:

Jsem zvědavý, kam až v téhle kooperaci R/N - MB zajdou ;-)
Rozbalit vlákno
3
Avatar - Pekelná Micinka
10. 9. 2012 00:56
Re: Hezčí aleternativa ke Kangoo...
...
Avatar - Pekelná Micinka
10. 9. 2012 00:57
Re: Hezčí aleternativa ke Kangoo...
Tedy žádnej zázrak to není. Ale překvapuje mě posazení zadních světel. Když se kouknu na Kangoo, tak mimo optiky, jsou vnějším tvarem i posazením podobné Vitu, takže bych očekával, že toho MB využije. EDIT: u Viana už po faceliftu nejsou, tak možná chtěli spíše sjednotit s ním, když je Citan pro pasžéry, než pro náklad.
10. 9. 2012 09:48
Re: Hezčí aleternativa ke Kangoo...
Ten predok tomuto autu veľa nepomohol, Renault síce je taký "vyjukaný", ale pôsobí priateľsky, kdežto maska Mercedesu sa vyslovene šklebí.
Takisto nepochválim palubku, francúzska je o kus sympatickejšia, tá od Mercedesu vyzerá v interiéri auta ako dosť násilne zasadená, neladí už tak so zbytkom auta.
Zadné svetlá bez komentára, na dodávke sa veľa vymyslieť nedá, ako rozoznávací znak vpohode.
Skôr ma zarážajú motory, čakal som, že začnú s vyšším výkonom a potiahnu to ešte hore, ale ponuka je, zdá sa, čiste zo zásob Renaultu. Že by pod kapotu nevošiel nejaký lepší silák od Mercedesu?
Zvedavý budem na prvý test, Kangoo často kritizujú za mäkké pruženie a hojdavú jazdu, ktovie, či to ponechali tak alebo sa s podvozkom pohrali.