Novinky
P3008 Hy4 se mi celkem líbí a dokonce bych i o něm uvažoval, ale ne za 800k. To je přemrštěná částka :no: Pokud by se to bralo jako u ostatních automobilek, příplatek za 4x4 je kolem 50-60tis, pak by to mělo smysl. Tedy někde kolem 650 tis, P3008 Allure 2.0HDi Aut. 595tis + 60 tis za HY4, to by šlo. Nicméně za 800k ho na našich silnicích jen tak neuvidíme 😒
Zrovna tahle designová nestvůra a se škubacím nedoladěným ústrojím je typické peugeoťácké dílo. Dvacet let vyvíjeli motor 1,4 a stejně za studena chcípá a dílo dokonává šaltrpáka s kulisou přes půl interiéru. Prostě francouz stávkuje a technika taky. Vše ještě podtrhuje, že nevědí co nasadit za čumák, po velké tlamě teď nastupuje roztroušený styl, který opět nerozvíjí žadný předchozí peugeotí styl.
spis mi vadi, ze kdyz uz to tak vymysleli, proc to neudelali jako plug-in .
pro pojizdeni po meste by to mohlo mit realny efekt a rano by bylo taky prijemnejsi vlezt do vyhrateho auta. Jsou to takove drobnosti, ale za auto v tehle cene bych cekal promyslenost do posledniho detailu.
pro pojizdeni po meste by to mohlo mit realny efekt a rano by bylo taky prijemnejsi vlezt do vyhrateho auta. Jsou to takove drobnosti, ale za auto v tehle cene bych cekal promyslenost do posledniho detailu.
...může říct jen ... "(třeba Kankunen 😉
PS: Jsem zvědava co řeknete příštímu audi A4, kde je pohon všech kol řešen ca STEJNÝM systémem 😄
PPS: HYBRIDní Lexus GS 450h je dle mne naprosto FAMÓZNÍM BRILANTNÍM vozem (možná NEJlepším vůbec - ve své třídě - nafty se mohou jít... 😉
PS: Jsem zvědava co řeknete příštímu audi A4, kde je pohon všech kol řešen ca STEJNÝM systémem 😄
PPS: HYBRIDní Lexus GS 450h je dle mne naprosto FAMÓZNÍM BRILANTNÍM vozem (možná NEJlepším vůbec - ve své třídě - nafty se mohou jít... 😉
Pro osobák je čtyřkola důležitá pouze pro vyhrábání se na sněhu do kopce a pod., takže takové AWD stačí.
Srovnávat PSA s Toyotou snad ani nejde. Le*** chromovaných lišt x výkvět nejmodernější techniky.
Srovnávat PSA s Toyotou snad ani nejde. Le*** chromovaných lišt x výkvět nejmodernější techniky.
Hlavně že Toyota má výkvět designérů >😁 >😁 >😁 .
Tuhle jsem vstal z křesla a shrnul se mi z něj přehoz. A víš co? Vypadalo to jak předek poslední řady Toyoty. >😁
Tuhle jsem vstal z křesla a shrnul se mi z něj přehoz. A víš co? Vypadalo to jak předek poslední řady Toyoty. >😁
NAPROSTO s vámi SOUHLASím že tento typ 4 kolky (nebo třeba Ferrari FF) je "zcela postačující" (jinak je to spíš "módní mánie" 😄
PS: A tenhle systém (HYbrid4) s Toyotou (Prius, CT 200h) klidně SROVNÁM (tenhle je opravdu "fik Fik FIKaný" :yes: :yes: - ostatně proto se Audi asi také "opičí" 😉
PPS: Ono komponenty systému HYbrid4 stejně pocházejí z JAPONSKA - to jen "mimochodem" 😄¨
A (doopravdy) "zajímavá" bude asi možná nejspíš 2-há generace systému HYbrid4, kdy posílí jak aku, tak výkon elektromotoru - někam k 70ti kW = to mít jako BONUSový motor vzadu už MŮŽE být (doopravdy) "zajímavé" :yes: 😉
PS: A tenhle systém (HYbrid4) s Toyotou (Prius, CT 200h) klidně SROVNÁM (tenhle je opravdu "fik Fik FIKaný" :yes: :yes: - ostatně proto se Audi asi také "opičí" 😉
PPS: Ono komponenty systému HYbrid4 stejně pocházejí z JAPONSKA - to jen "mimochodem" 😄¨
A (doopravdy) "zajímavá" bude asi možná nejspíš 2-há generace systému HYbrid4, kdy posílí jak aku, tak výkon elektromotoru - někam k 70ti kW = to mít jako BONUSový motor vzadu už MŮŽE být (doopravdy) "zajímavé" :yes: 😉
Velký rozdíl, který ty taktně zamlčuješ, je mít k dispozici pouze jednu poloelektrickou verzi čtyřkolky, nebo ji mít i jako doplněk k trvalé mechanické verzi. :-!
Nojo, ten LEXUS GS má jen JEDNU "poloelektrickou" verzi - a navíc to ani NEní 4kolka..
..a přesto se mi moc Moc MOC "líbí" :yes: :yes: 😄
Je fajn nabízet k předokolce (audi) více motorů/variant "připojitelného zadku" - to PSA snad plánuje jen tři motory - tento 2.0 HDi 120 kW ke kterému přibudou 1.6 HTP benzín HYbrid4 a pro větší vozy 2.2 HDi 150 kW HYbrid4 - o dalších jsem zatím NE"slyšela"/NE"četla... 😉
PS: KOLIK jich bude mít asi příští "náskok díky technice" A4 - kde se pod označením quattro bude skrývat "napodobenina" tohoto HYbrid4 systému... 😄
..a přesto se mi moc Moc MOC "líbí" :yes: :yes: 😄
Je fajn nabízet k předokolce (audi) více motorů/variant "připojitelného zadku" - to PSA snad plánuje jen tři motory - tento 2.0 HDi 120 kW ke kterému přibudou 1.6 HTP benzín HYbrid4 a pro větší vozy 2.2 HDi 150 kW HYbrid4 - o dalších jsem zatím NE"slyšela"/NE"četla... 😉
PS: KOLIK jich bude mít asi příští "náskok díky technice" A4 - kde se pod označením quattro bude skrývat "napodobenina" tohoto HYbrid4 systému... 😄
Lexus RX hybrid se nabízí jak s 2WD tak se 4WD. Rozdíl je pouze v tom, že čtyřkolka má zadní nápravu poháněnou elektromotorem umístěním podobně jako v Peugeotu 3008 😉. Ani v RX u hybridu nenajdeš kardan.
Podobrný hybrid už Audi představilo v roce 1989 jako 100 Avant Duo. Také čtyřkolka bez kardanu.
Podobrný hybrid už Audi představilo v roce 1989 jako 100 Avant Duo. Také čtyřkolka bez kardanu.
Emise mě nezajímají. Chci výkon za rozumnou spotřebu. Když se stále tak ohánějí ekologií tak taková "auta" musí být o dost levnější než se spalovacím motorem. Přece nebudu ekologii dotovat.
Správný názor! A ušetřené peníze si schovej do kasičky, budou se ti hodit až dostaneš Morribundus z toho co dýcháš. 😄
Muj pohled je jiny - par procent ceny nahoru za vuz priznivejsi zivotnimu prostredi bych klidne dal. Ted jen zjistit, co je to ten vuz priznivejsi zivotnimu prostredi. Emise, stejne jako CO2 jsou urcite vyznamne parametry, ne, ze bych si myslel, ze tim, ze budu ridit hybrid udelam neco signifikantniho pro globalni zmeny klimatu, je to spis vyjadreni osobniho postoje, ne o moc vic, kdyz si na zadni naraznik nalepis nalepku Obama nebo Romney, podle toho, koho volis, taky nepredpokladas, ze kvuli tomu jeden nebo druhej vyhraje volby.
Pokud se jedna o podporu technologie budoucnosti a jejiho rozvoje - tady je situace jasnejsi - tou hybridy jako mezistupen k elektromobilum jednoznacne jsou - tam bych taky nemel problem zaplatit o trosicku vic.
Pokud se jedna o podporu technologie budoucnosti a jejiho rozvoje - tady je situace jasnejsi - tou hybridy jako mezistupen k elektromobilum jednoznacne jsou - tam bych taky nemel problem zaplatit o trosicku vic.
V jiném článku se píše o rozumných 710t za Prius, tohle je čtyřkolka, takže ten rozdíl se dost maže.
Odsireni elektraren je komercni, kdyz se nastavi takova a takova pokuta za znecisteni emisemi. A neni problem monitorovat tepelnou elektrarnu, kolik vypusti tun SO2 a popilku.
Od urcite vyse pokut se vyplati namontovat elektrostaticke filtry, ktere aspon zachyti ten popilek.
Naopak je nekomercni dotovat fotovoltaiku a vetrne elektrarny, ktere nevyrobi skoro zadnou energii a tu co vyrobi nejde regulovat, takze nam v soucasne dobe vetrnikova velmoc Nemecko pousti do site takovy bordel v podobe nadbytecne energie, ze se blizime stavu, ze nam vypadne cela rozvodna sit a vsichni budeme bez proudu. A stat potazmo EU tenhle bordel jeste dotuje a nuti lidi kupovat drahou elektrinu z fotovoltaik...
Na dotace si půjčíme to není problém.
Navíc pokusy o omezení dopravy ve městě už byly, ale na vliv ovzduší to mělo snad 5%. Dotovat někomu auta je absolutní nesmysl. Navíc pod dojmem, že to málo žere se autem pojede i na záchod.