Novinky
0
Ty jsi taky Mondeo...... ;-\
Přejít do diskuze
X-Type sice neměl požadovaný úspěch, ale dofám, že mu Jaguar představí nástupce. Jaguar potřebuje mít zastoupení v důležitý střední třídě a postupně si získávat i klientelu z řad majitelů C-Klasse nebo 3er... Mě osobně se designově strašně líbil a jedinej důvod, proč bych si ho nekoupil je, že pod slušivim kábatem je to jen Mondeo ;-\ Ale teď už pod vedením Taty technika Fordu naštěstí nehrozí, takže se na nový "šelmy" moc těšim. Zatim nový modely XF a XJ vypadaj na jedničku s hvězdičkou :yes: :yes: 😉
hochu hochu, že ty jsi pořádně nestudoval ty jazyky. Jak tam vidíš v názvu X, hned myslíš že to je EXEO. Tohle je jen přebastlenej Ford >😒] žádná vyzrálá prémiovka pro eurodrzka tvého formátu :-!
podla mna je velka skoda, ze x-type konci. Uz to vyzeralo ze jaguar nasiel sposob, ako dostat svoje auta k ludom vo vacsom pocte. Je to vlastne jediny "ludovy" jag, ktory obcas aj stretavam na cestach...
Kéž bys měl pravdu brachu... no každopádně mi drž palce v AMT. Dneska se tam jdu podívat... >😒]
Pokud bude Jag pokracovat ve spolupraci s importery jako je tady AMT, tak to muzou zavrit rovnou. Je nepochopitelny, co jsou schopny jim tolerovat a kam az to nechaji dojit 8-s
Je promarnena sance Jagu. Vsadim boty, ze do 3 let se objevi koncept podobneho auta od Jagu. Stejne jako se mluvi o oziveni konceptu F-Type. Bez auta ve stredni tride se jim bude spatne fungovat.
Já bych spíš řekl, že by si toho jinak místní "puntíčkáři" ani nevšimli. Ale to je taktika novinářů, aby tím přitáhli čtenáře, resp. zjišťovali, zda jejich články někdo čte. :-!
No třeba pro mojeho tatu určitě ne, ale pro TATU asi nějaký jo... 😉 >😒]
P.S. Stejně mi to nakonec nedalo a musel jsem to
(pro místní "puntíčkáře") v tom článku opravit... :-!
>😁
P.S. Stejně mi to nakonec nedalo a musel jsem to
(pro místní "puntíčkáře") v tom článku opravit... :-!
>😁