Design
Přihlásit pro přidání komentáře
Stejsn
U modelu Mercedes-Benz G 230 chybí první část odstavce.
pumpkin
Najprv prebehnem fotky a pozerám, že autor článku asi zabudol spomenúť viaceré zaujímavé papamobily. Ale pri čítaní zistím, že on ich tam aj spomenul, len akosi sa nedostali do galérie... Kde je teda problém?
Aspoň Peugeot 504, Fiat Campagnola a hlavne v úvode spomenutý Star 660 by v galérii určite nemali chýbať.
Ten spomínaný papamobil v 1982 nebol Seat Marbella, ale Seat Panda. Meno Marbella prišlo až s faceliftom v 86., ale to len tak na upresnenie.
;-)
Aspoň Peugeot 504, Fiat Campagnola a hlavne v úvode spomenutý Star 660 by v galérii určite nemali chýbať.
Ten spomínaný papamobil v 1982 nebol Seat Marbella, ale Seat Panda. Meno Marbella prišlo až s faceliftom v 86., ale to len tak na upresnenie.
;-)
Ronault.
... je to velmi zajímavé téma, máš zajímavá data, ale článek ještě dopracuj, hlavně tomu dej nějaké schéma, chronologii atd. a klidně i na více dílů a bude to stát za to.
V jednej vete poštekliť ego a zároveň napísať, že ten článok za veľa nestojí, to je umenie. Klobúk dolu.
Klaudiusi, stal se z tebe rejpal. nic než rejpal... bohužel!
A zvlášť v tomto prípade. Viem, prečo rýpem. ;-)
Tak nám povedz prečo. Mne to príde ako rana od chrbta.
Děkuji :-) Tím je explicitně řečeno, že komentáře nekritizují příspěvek, ale jsou zamířeny cíleně na mne.
Komentáre kritizujú príspevok (a kritizoval by som ho aj keby ho takto napísal David Bureš alebo Lukáš Vaverka alebo hocikto iný), ale som ostrý a neústupčivý práve preto, že si to Ty. Za nedlhú dobu sa veľa zmenilo, a to takým smerom, že ma z toho chytá smútok. Mám Ťa rád ako človeka, ale rozoberať témy, o ktorých sme často viedli siahodlhé dialógy, už radšej nechcem. Dal si sa iným smerom, a asi by sme nenašli spoločnú reč.
Guttalax
;-) Ten schulín by měl jezdit ve Velorexu :-!
Sdílení komentáře
Zdá sa, že ďalší fajn človek je postihnutý novinárskou chorobou. Treba rýchle zbúchať článok, načo po sebe čítať a uvažovať o tom, čo som napísal...
Kangoo v predĺženej verzii bol už predstavený a meria spomenutých 4,6 metra. Nie je to zásluha špeciálnej modifikácie pre pápeža, skrátka je použitá už hotová karoséria a upravený interiér.
Pre toto, Jakub, sa už nejakú dobu nemáme o čom baviť. Samé blá blá a viac nič. Realita je niekde inde. Sorry, kámo.
Příště prosím konstruktivní kritiku :-)
K 300D landauletu máte popis hneď 2x, celkovo sú komentáre k fotkám divne rozhádzané.
A asi nie som sám, koho by zaujímal bližší popis zaujímavého termínálu s tlačítkami na úplne prvom mercedese. Čo som odtušil tak slúžia na zadávanie tempa pre vodiča, ale komentár by si to zaslúžilo..
Jak jsem zmínil níže, fotky připravují grafici.
Navyše tvrdíš niečo, o čom nemáš dostatočné informácie. Zadné čelo Kangoo je zachované, vrátane zadných svetiel a nárazníka, zmenili sa bočnice, vrátane dverí a okien. Boli upravené sériové diely, niektoré časti nahradené novými.
[odkaz]
Uvádzam aj predchádzajúcu vetu, je na nej niečo také zlé, že by nemohla v príspevku byť? Vadí niečomu? Je tam pre kompletnosť a úplnosť, aby bolo jasné, o čom sa bavíme.
Tvrdenie v článku je nepresné a zavádzajúce. Dĺžka 4,6 metra nie je špecialitou tohto auta. Modifikácie sa podpísali hlavne na interiéri, nie na dĺžke.