Paříž 2012
Auto jako celek je pěkné, to bylo ostatně i před faceliftem. Spíš měli udělat něco s tou palubkou. Jel jsem v tom a ty digi budíky uprostřed jsem prostě neskousl 😒 .
To je pravda, suhlasim! Brazilska verzia ma normalne palubku pred vodicom. - cakal som, ze aj Europska po facelifte ju dostane, ale asi by to bolo nakladne. Btw. v Brazilii je aj verzia Cross so zdvihnutym podvozkom a rezervou na zadnych dverach.
Je to o zvyk, měl jsem C4GP taky s centrálním dispejem a taky mi to chvilku trvalo, že se mám dívat jinam 😉 Tak 2 týdny :yes😒br />
Jinak C3 Picasso vypadá pořád svěže... 😉
Jinak C3 Picasso vypadá pořád svěže... 😉
Sucasne Picaso sa mi neviem preco paci, ale nechapem co maju vsetky automobilky s tymi svetlami, ze ich tak pretahuju k celnemu sklu.
Jeden z mých horkých favoritů, ale nakonec prohrál. Boční dveře klasicky otevírané- nejsou zášupky, a poměrně malý otvor kufru. Nevím proč tak otapecírovaný? A taky cena v automatu za 380
Zdravím všechny picassaky. Jsem rád, že se mohu přidat zrovna mezi vás majitele těchto autíček. Je objednán a čekám na něj. Těším se na své první a vlastní nové auto. 😄 😉
pekne :yes😒br />
trojdverak sandero😒br /> [odkaz]
[odkaz]
Ale C3 * je stale pekny vuz, ze?
ano ano samozrejme 5dverak sandero som myslel :yes: , to ja som myslou stale kdesi s kiou pro ceed >😁 ospravedlnujem sa.....
pristrojovka sa uz opat pohla dopredu, kazda nova dacia vyzera v interieri stale lepsie a lepsie
:yes😒br />
take sandero s tym trojvalcom od renaultu bude v meste sikovne auto... tesim sa... dacii fandim, sandero a logan vyzeraju pekne :yes: