Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Ford Galaxy příští generace už jezdí

9 komentářů

augustin
tak dufam, ze im nove modely pomozu prekonat v Eu tu situaciu [odkaz]
wladyk
S tříválcema to nevyztrhnou. To se prodeje moc nezvednou.
augustin
To nie ale v telke maju reklamu na ten motor roka skoro kazdy den a mnohi predsa na reklamu daju, bez toho, ze by si to vyskusali, Nie ze by som nieco proti tym motorom mal...este som nemal moznost sa s nim zviest, ale ...uvidime. Urcite neprajem Fordu nic zle.
Nicco
Rozdiel medzi Skodou a Fordom v EU bol "iba" 10ks. To uz je co povedat a dokonca aj "krachujuci" Opel predal viac, ale nie je vsetko zlato, co sa blisti, ked napr taki Francuzi predavaju uz takmer pod vyrobne naklady, tak maju celkom slusne predaje, ale inak je to financna sabovrazda.
3_diamanty
a vobec mi to ani nevadi..... , B-max je zatial posledny dizajnovy "krasavec" a predpokladam ze aj galaxy bude stat za * 😉 , ford a jeho nove modely - to su soky na hlavu >😁
jazva
šok na hlavu si aj ty a ... zvykli sme si. >😒]
PeterLuk
Mne sa ten Aston dizajn páči, kopírujú aj tak všetci, aj KIA, akurát ho ešte nemajú celkom doladený... Na B-Maxe nevidím nič škaredé, dokonca na prvej skici nového Carensu vidím stopy Kinetic dizajnu...
martindr
ford ide dolu vodou no tvoje prispevky sa drzia stale na rovnakej podurovni.. :no:
pargi
Když už jsme u dizajnu b-maxového krasavce, běž diskutovat pod článek carensového krasavce.