Novinky
Byly časy, kdy znáček ///M znamenal záruku nekompromisních jízdních vlastností skutečného sportovního náčiní. Pak ho ale začali v Mnichově lepit i na SUVéčka a naopak roadster se zadním náhonem se jej zřejmě nedočká. Jó, byly časy, kdy se v Mnichově dělala špičková sportovní auta. Jenže tahle reputace se dlouho a těžko buduje, a velmi snadno ztrácí. No, třeba ještě příjde happy end.
Takže kdyby usnuli na vavřínech a nešli s dobou, mohl dneska ovládat BMW nějakej Ind a bylo by to OK?
Divize M nikdy skutečné sportovní náčiní nevyráběla. Byla, a je, to divize, která má za úkol dělat z běžných modelů ostřejší a řidičsky zábavnější auta. To, že k emkovým E30 nebo E36 či E39 neuměla konkurence postavit srovnatelného soupeře je úspěchem BMW, který se ale nedá držet věčně, ostatním se emková filozofie zalíbila a přes pár generací, se logicky, na emka dotáhli, nemluvě o proměně v čase trhu samotného, který dnes jako univerzální auta pro každý den nevidí jen klasické sedany či kombíky, ale také SUV, ke kterým pak také vznikají příslušné M varianty. A že ta auta nebudou sportovní? Kdo to říkal, resp. kdo stanovuje pravidla? Ve srovnání s plackou typu elise je M3 naprosto nesportovní mastodont, ve srovnání s jakýmkoliv sedanem střední třídy je to úžasný sporťák. Tak o co tu jde? O měřítka, úhel pohledu apod., vždyť se jezdí i tak zdánlivě nesmyslná věc, jako jsou závody kamionů, tak proč bych nemohl mít sportovní, ostřejší, variantu SUV? Ano, elise z toho nebude, ale o to přece nejde. A neobstojí ani argument mezigeneračního zhoršování, to je totiž periodicky se opakující záležitost, jde jen o to, kdo kolik generací zažil, a jestli si tedy v případě BMW pamatuje na pláče a kvílení při příchodu "těžké" a "řidičsky nezáživné" E36, nebo se případně někdy svezl M3 E46, aby zjistil, že jestli existují nějaká autoklišé, pak ta, která popisují vlastnosti řízení této M3 jako "upovídané", s "úžasnou zpětnou vazbou" jsou jejich ryzími příklady. Dnes se plive na M3 E90, jak je neohrabaná a těžká, přitom vypráská E46 kdekoliv a melou se oslavné ódy na to, co už nejde koupit. Ano, některé generace aut se velmi vydaří a E46 je toho důkazem, ale nelze popřít vývoj, M3 E90 je skvělé auto své doby, etalon pro ostatní, ale přitom nelze zapomínat, že ostatní se také snaží, a proto jsou si dneska hlavní hráči se svými sport. verzemi tak blízko.
BMW by mělo udělat z M něco víc hardcore tak na úrovni CSL a pod něj udělat novou méně drsnou ale sportovní verzi. Tu by pak mohla nabízet i pro řadu 7. Mercedes a Audi taky nabízí sportovní modely i v této velikosti.
Nedávno jsem se zamýšlel nad porovnáním sportovních (resp. sportovně zaměřených) rivalů a to Audi a BMW.
V modelech, které by měli definovat a profilovat onu "sportovost" značky Audi proti BMW docela zabojovalo a to asi nejvíce s R8 a novou S4, která díky aktivnímu diferenciálu naprosto mění zažité předsudky o "nezábavném" chování "rychlích" Audi. Proti tomu BMW a divize M vypustili monstr-mastodonty.
Na první pohled mě ta rekapitulace trochu zarazila a i trochu zamrzela vůči BMW. Ale...... zkusil jsem i jiný pohled.
S4 se vlastně "pocitem a zábavností" dostala "konečně" k M3 a sám jsem zvědav "kam" Audi "postaví" RS4. Nepochopitelné je pro mne nepoužití "chytrého" difu u TT RS, které si pořád dle prvních testů zachovává "charakteristickou tupost" Audi. Stejně tak "nevyužití" této techniky u RS3 u kterého jsem tajně doufal ve výraznější se přiblížení k japonské "svaté" dvojici. RS6, jasně, terminátor ve smokingu, ale na pivko a za zábavou by ste si s nim taky nevyrazili. V podstatě pro "sportovní definici značky" stejný nesmysl jako X5M a ....
Takže BMW, byť "pouze" s jediným modelem, nabízí ten "správný" BMW model. Ano, není tak "hravé" jako E46, ale auta se prostě vyvíjejí (pro porovnání EVO IX a X - ten samí posun).
U Audi se objevuje "náznak" posunu, který ale není "plně" využit, takže v podstatě zůstavá jediné eso v halách Audi a tím je R8.
Ale jinak souhlasím, Audi je v mnoha ohledech napřed nebo aspoň na úrovni BMW, mají ten aktivní diff, zatímco BMW například do normální trojky (ani s šestiválcem) nedodává ani obyčejný samosvor!
Ovšem ano, na S4 BMW nemá moc adekvátní odpověď a auto typu R8 nemá vůbec. Myslím, že se zatím v Mnichově ani nerozhodli, zda účelový sporťák budou nebo nebudou stavět.
v M-paketu (např. 335i M-paket)
Tu S4 beru "tak vážně" hlavně pro to, že "odstranila" "klasické" neduhy Audi (což bylo nejčastěji Audi předhazováno ve srovnání s BMW a jeho špičkovými modely).