Novinky
No to auto moc chci, a teď už jen najít si bohatou nevěstu, nejmíň nějakou starou, hluchou a slepou. Co už je v požehnaném věku. A potom tohle autíčko bude moje. Neznáte náhodou nějakou takovou? 😄
jsou všechny Mustangy a celkově sportovní ameriky se zadním náhonem, jen kdyby se v Evropě prodávaly za stejnou cenu jako v USA...
Tak zrovna Mustang a supersport....
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Sportovní auto pro lidi by nemělo být ani tak o rychlosti jako spíš o zábavě. Stejně se po běžných silnicích reálně moc rychle jezdit nedá. Nemám rád ty rádoby sportovní verze evropských aut s nadupaným motorem, předním pohonem a stabilizací. Mám rád auta ve stylu starého Nissanu 300ZX, silných verzí Fordu Capri, atd. To znamená auto, se kterým si lze užívat průjezdy zatáček, jezdit dveřma napřed, hledat hranici smyku. To splňuje i Mustang, navíc i za dobrou cenu. Sterilní moderní evropské supersporty mě neoslovují, sice jsou jízdně dokonalé, ale stejně jako dnešní F1 - jsou tak dokonalé, až jsou nudné.
Ano. Sportovní auto.... Jako supersport beru něco, co lze vzít na okruh a i tam si připadat rychle. Sterilní supersporty ? >😁 >😁 >😁
Není to jen o rychlosti, důležitý je pocit z jízdy. Třeba já bych dal přednost starému nedokonalému řvoucímu Capri před nějakou dnešní sterilní a tichou "ESP" elektronickou hračkou, která mi bude přibržďovat kola a ubírat výkon a kde díky přeposilovanému řízení neucítím, jak se auto chová.
Třeba to Capri co měl jeden kamoš bylo totální zrezlý šrot, ale díky neseškrcenému motoru jelo neuvěřitelně. Stejně tak starý 300ZX. Dnešní auta sice mají papírově vyšší výkon a díky moderním technologiím lepší čas na okruhu, ale zábavnost už není taková jako dřív.
Ještě jedno srovnání - brácha má starou Yamahu TZR 250 - dvoutakt, sportovní mašina, lehká jak jízdní kolo a tak se i řídí. Na dnešní poměry příšerný průběh výkonu - ve spodku vůbec nic, ve vršku trhá ruce. Na okruhu se dá v zatáčce tak naklopit, že předjíždí dnešní moderní litry vnějškem. Jasně, v časech na kolo nemá díky rovinkám šanci, ale stejně je mnohem zábavnější než ty dnešní dokonalé stroje. A o tom to je.
Třeba to Capri co měl jeden kamoš bylo totální zrezlý šrot, ale díky neseškrcenému motoru jelo neuvěřitelně. Stejně tak starý 300ZX. Dnešní auta sice mají papírově vyšší výkon a díky moderním technologiím lepší čas na okruhu, ale zábavnost už není taková jako dřív.
Ještě jedno srovnání - brácha má starou Yamahu TZR 250 - dvoutakt, sportovní mašina, lehká jak jízdní kolo a tak se i řídí. Na dnešní poměry příšerný průběh výkonu - ve spodku vůbec nic, ve vršku trhá ruce. Na okruhu se dá v zatáčce tak naklopit, že předjíždí dnešní moderní litry vnějškem. Jasně, v časech na kolo nemá díky rovinkám šanci, ale stejně je mnohem zábavnější než ty dnešní dokonalé stroje. A o tom to je.
M3 je nezábavná ? EVO ? 911 ? Zábavnost není taková jako dřív ? Dnes máš možnost "plácat" se od HH po prakticky okruhové "motokáry" v podobě Arielu, Radicalu, nebo Capara. Pořád ještě jde ESP vypnout. Nejdřív označíš Mustanga za supersport a pak předhazuješ šrot Capri a 300ZX. Zkus se odpoutat od země.
Ferrari sú len červené, francúske autá sa serú, korejci nevedia vyrobiť auto a tie americké nevedia zatáčať...kedy už toto skončí?! 8-s
Nikdy, protože je to v lidech zažitý, krmený bláznivejma novinářema a hospdkejma kecama typu JPP.
Nikdo v tom nikd ynejel, každej má plnou mouder a byl by rách kdyby mu to stálo doma.
Za cenu základního mustnaga je tady VW široko a daleko ale to má radostí z jízdy a výkonem k tomu Musntagu opravdu hodně, ale hodně daleko.
Ono se stačí podívat kolik se tu prodává Camar, a kolik těch Mustang sem přijde skrze šedej dovoz.
Nikdo v tom nikd ynejel, každej má plnou mouder a byl by rách kdyby mu to stálo doma.
Za cenu základního mustnaga je tady VW široko a daleko ale to má radostí z jízdy a výkonem k tomu Musntagu opravdu hodně, ale hodně daleko.
Ono se stačí podívat kolik se tu prodává Camar, a kolik těch Mustang sem přijde skrze šedej dovoz.
Já mám pocit, že i novináři zaznamenali posun v US produkci a obecně lze tvrdit, že trio Mustang, Camaro, Challenger jsou brány velmi vážně. Tedy alespoň mám tento pocit, když si udělám "průměr" z testů. A nakonec se ještě přisadí argument ceny. Evropa má prostě jiné preference.
Aby to sporotovně a rychle jen vypadalo a hlavně to moc nežralo, víme >😁
Popř aby se ty koně vydupali s z doulitru i za cenu že bude točit 10 tis otáček >😁
Popř aby se ty koně vydupali s z doulitru i za cenu že bude točit 10 tis otáček >😁
Ale jo. Je to jinej přístup. A sám víš, že i US produkce bude směřovat ke snižování objemů. Ano, nelze čekat (a díky za to), že vrcholné verze půjdou z 5.0 na 2.0, ale níže se půjde. A i v evropské produkci jsou stále celkem velké motory, jen nejsou tak běžně rozšířené.
Ono kdyby se člověk svezl byť jen tím základním Mustangem, tak by mu adrenalin stříkal i z uší (mluvím za sebe), ale pokud chce někdo "bezpečnější" jízdní vlastnosti, tak je určitě lepší Mustang v úpravě Roush, ten vzadu víceprvkovou nápravu má (nebo mu aspoň Roush Mustang v TG říkali, tak nevím), nebo si třeba koupit Cadillac CTS-V, ten už má taky jízdní vlastnosti srovnatelné s konkurencí. I když americká auta moc nemusím, najdou se i tam taková, co by konkurenci (co do jízdních výkonů), zle potrápila. Mně jen štve, jak si spousta lidí myslí, že americký automobilový průmysl se zastavil v 70. letech, ne nezastavil.
Tak ono ta bezpečnost je v první řadě (v kategorii sportovního svezení) dána mozkem řidiče. Blb dostane i lokomotivu z kolejí. Ameriky mají každopádně něco do sebe. Je to prostě trochu jiný přístup než v evropě a zaleží jen na preferenci toho kterého zákazníku, co mu více sedí. Předsudky k americké produkci jsou stále. Nejvíce je to dle mne vidět u Vette, která je v evropě hrubě nedoceněná.
No jo, protože kaýždej viděl topgear jak s tím jel clarkson a dělal jeden burnout za druhým a prostě jel s tím vyloženě na efket, ne hlavou.
A taky tyhle alemriky sou nadupaný auta co chtěj zkušenýho řidiiče, tam vás nepodrží 200 el. fíčurek a nastavení. Budto je to v rukách a nohách nebo není.
A taky tyhle alemriky sou nadupaný auta co chtěj zkušenýho řidiiče, tam vás nepodrží 200 el. fíčurek a nastavení. Budto je to v rukách a nohách nebo není.
Taky pravda. Co se Vette týká, tak ta prošla co do jízdních vlastností vývojem, který by se dal nazvat skokem o několik světelných let a evropské konkurenci se blíží, pořád se jí (aspoň podle mně) ale nerovná. Třeba moc nechápu, proč musí mít auto, které v USA stojí 100t USD, listová pera? Mám na mysli ZR-1. To by ten multi - link vyšel o tolik dráž? Ano, ve srovnání se supersporty jako je Lambo stojí pořád 1/3 ceny a nepopírám, že to auto jistý sex - appeal má, ale listová pera v r. 2012, ale no tak..
No zatím cestou snížování nikdo nejde, jen se přidává start stop, montují 8mi stupnové převodovky a vylepšuje aerodynamika.
Samozřejmě mluvíme o kategorii aut kam se ty V6 a V8 montují.
Samozřejmě mluvíme o kategorii aut kam se ty V6 a V8 montují.
Těch (z amerického pohledu) maloobjemových motorů co by točily 10t/min. zase tolik nebylo, co vím, tak to byla snad jen Honda S 2000 a možná ani ta ne. Navíc, to že je motor malý ještě neznamená, že mu škodí vytáčení (samozřejmě pokud je zahřátý na provozní teplotu), co se týká V-tecu od Hondy tak ty právě otáčky rády mají a rozhodně to nemá vliv na jejich spolehlivost.
Jenže zvuk, zátah a vůbec projev motoru nejde srovnat.
Dvoulitr vyhnanamý k maximu možného výkonu a velde toho nějaká V6 natož V8 klasického objemu (4-6 litrů).
Stačí se v tom někdy project.
První varianta je pro závodníky do hothatche nebo nějajké motokáry s kastlí, zbytek je na všeobecný použitý a normální pohodlnou jízdu a když je chut i sporotovní.
Nic se nemusí točit, výkon hned od nízkých otáček.....
Pohoda.
Dvoulitr vyhnanamý k maximu možného výkonu a velde toho nějaká V6 natož V8 klasického objemu (4-6 litrů).
Stačí se v tom někdy project.
První varianta je pro závodníky do hothatche nebo nějajké motokáry s kastlí, zbytek je na všeobecný použitý a normální pohodlnou jízdu a když je chut i sporotovní.
Nic se nemusí točit, výkon hned od nízkých otáček.....
Pohoda.
Já to nepopírám, ale prostě si nemůžu dovolit živit auto, který si ve městě vezme 13 a víc, v tomto ohledu, bohužel nežiju v Americe.
Pochybuji také, že by Jack Roush Performance Engineering montoval do Mustangů multi-link. A Laguna Seca ho taky nemá, pokud vím.
Americani postavili symbol ameriky proti evropskymu autu, kterymu se chteji rovnat. Co dal?
:-!
300kilo nadvahu neukecas ani pres nasazeny slicky
M3 1665 kg
Mustang 5.0 GT 3605 pounds = 1636 kg.
Čo tam máš dalej?
Oni žijou v tom že to má tuhou zadní a listový péra >😁 >😁 >😁
Ford Mustang SVT Cobra, Saleen Mustang >😁
Tohle měla už Cobra SVT z roku 2003....Ale to tady ví málokdo.
Tak prosím, ještě jednou - pouč mě, jak to tam tedy vzadu mají ? Na předek se vykašli, a tlumiče taky vynech.
jenom proto ze mam jinej nazor nez ty mas potrebu me shazovat?
haha
evropa se asi teda muze jit zahrabat >😁