Novinky
PeterLuk
0
Zase článok s nulovou hodnotou...
Aladeen
0
:yes:
Ondris
0
Ani ne...aspoň je vidět, jak byla auta před deseti lety krásná. 😄
eliot
0
To jo 😄 ...občas mi ,ale připadá,že někteří výrobci už nevědí ,jak dál,když před tím vytvoří krásné auto a pak to musej zvorat.Viz např. Ford.
twistedTSD
0
:yes:
PeterLuk
0
To máš pravdu, to je fakt, ale článok samotný je idfláknutý. Auto.cz, pridajte - v kvalite článkov, nie kvantite.
ryccardo
0
Myslíš toho Megana? Kterýho autor nazval tak pěkně místo co by napsal, že byl hnusný a je hnusný pořád >😁
Tu dobu jsi pamatuji,toho mégana jsem vždycky chtěl 😲 předtím ještě byla 307 a nakonec C4 tedko už francouzi nemají takto přelomové modely ...
... patrilo by sa to viac rozpísať, pridať tiež viac modelov, prípadne redakčné fotky. Takto to vyzerá dosť nedokončene. ;-\
akoby ani nestarol, moze ist rovno aj na tohtorocny autosalon, nikto si nevsime vek :yes:
Největší sranda je, že ten Mégane II vypadá mnohem aktuálněji, než ta stávající impotentní obluda. Třídveřová varianta je pak dodnes dělo. A pak že extravagance rychle stárne, kecy.
mě se ty auta z doby před 10-ti lety líbí mnohem víc než jejich dnešní nástupci. Třeba Mégane byl naprosto dokonalý s tím zvláštním hrbem na zadku, Peugeoty se usmívaly, Alfa 147 narozdíl od Mita ještě nevypadala, jako kdyby trpěla plynatostí.