Novinky
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Přejít do diskuze
Myslíš toho Megana? Kterýho autor nazval tak pěkně místo co by napsal, že byl hnusný a je hnusný pořád >😁
:yes: Megane 2 s tou svojí ***kou vypadá pořád fantasticky. Pokud jde o design, podle mě nejpovedenější kompakt minulého desetiletí.
mě se ty auta z doby před 10-ti lety líbí mnohem víc než jejich dnešní nástupci. Třeba Mégane byl naprosto dokonalý s tím zvláštním hrbem na zadku, Peugeoty se usmívaly, Alfa 147 narozdíl od Mita ještě nevypadala, jako kdyby trpěla plynatostí.
Největší sranda je, že ten Mégane II vypadá mnohem aktuálněji, než ta stávající impotentní obluda. Třídveřová varianta je pak dodnes dělo. A pak že extravagance rychle stárne, kecy.
akoby ani nestarol, moze ist rovno aj na tohtorocny autosalon, nikto si nevsime vek :yes:
... patrilo by sa to viac rozpísať, pridať tiež viac modelov, prípadne redakčné fotky. Takto to vyzerá dosť nedokončene. ;-\
Dnes sa originalita, žial, nenosí. Jedno auto ako druhé. Sú síce vetšinou pekné, komfortné, kvalitné, elegantné ale originalita akosi chýba...
To máš pravdu, to je fakt, ale článok samotný je idfláknutý. Auto.cz, pridajte - v kvalite článkov, nie kvantite.
Tu dobu jsi pamatuji,toho mégana jsem vždycky chtěl 😲 předtím ještě byla 307 a nakonec C4 tedko už francouzi nemají takto přelomové modely ...
To jo 😄 ...občas mi ,ale připadá,že někteří výrobci už nevědí ,jak dál,když před tím vytvoří krásné auto a pak to musej zvorat.Viz např. Ford.