Ekonomika
[odkaz]
😄
😄
sa ocitli tam kde naozaj patria, este aj o priecku vyssie a na stálo a bude to v poriadku. Drzim palce.
docela mě překvapily nízké prodeje MB E. Sice třetí místo, ale s jakou ztrátou...Kdo by to řekl.
Problém vidím v designu exteriéru. Prostě neosloví. Nová 5ka a A6 jednoduše vypadají na pohled lépe. Zejména zadek sedanu i kombi je bez nápadu, nemastný, neslaný.
Problém vidím v designu exteriéru. Prostě neosloví. Nová 5ka a A6 jednoduše vypadají na pohled lépe. Zejména zadek sedanu i kombi je bez nápadu, nemastný, neslaný.
Už jsem to tu psal, je to kombinace všeho.... každopádně je už na trhu 4 roky, A6 je nová a BMW 5 též mladší tak se to dá pochopit.... v březnu bude Facelift.
V Německu ale stále drží prapor 😄
V Německu ale stále drží prapor 😄
A to mě se zadek Éčka v sedanu celkem líbí. Nemám pocit, že by v této oblasti mělo A6 více nápadu. 😄
A6 po FL předechozí generace v sedanu je rozhodně povedenější než aktuální model. M-B E umí jen v AMG paketu.
Přesně tak, nová A6 Avant kvůli designovému zadnímu oknu resp. té svažující zádi dost přichází o prostor. Král kombíků je Ečko.
Osobně z ryze praktického hlediska Ečko v AMG v kombi, jinak BMW 5 Touring!
Osobně z ryze praktického hlediska Ečko v AMG v kombi, jinak BMW 5 Touring!
Avant nikdy nebyl o ultimátní praktičnosti. Na to je tu Mercedes a bývalo Volvo. Trocha designu na úkor přepravní kapacity. Pokud jde o zadky, světla sedanu předchozí generace byla povedená a zaujala mne víc než ta na současném.
Jenže znáš to, když dva dělají totéž...Ečko prostě nevypadá zezadu hezky z žádného úhlu (světla nemají pěkný tvar a jsou snad až příliš velká, což zvýrazňuje jejich rozšíření k boku auta). To se o A6 říct nedá. Jistě, je to silně individuální, ale troufnu si napsat, že referendum o tom, který zadek je hezčí by vyhrála A6.
Konečně se prodalo i pár XF, určitě si to zaslouží. Překvapivě i GS se prodal stejný počet, a do tabulky se dostalo i Infiniti.
Asi nejhezčí z "nových" jaguarů
Takisto musím zagraulovať GS-ku, tiež pekné auto :yes: :yes:
Dalším faktorem je pro někoho nepříjemný ovládání infotainmentu přes dotykovou obrazovku, která navíc nevyniká rychlostí. Třetím faktem je, že ceníkový ceny jsou hodně vysoký a naprosto neodpovídají následný prodejný ceně a čtvrtým fakt, že spousta lidí se bojí značky jako takový...přece jen budí dojem přílišný "rozmařilosti".
Nakonec je potřeba říct, že servisní zázemí není příliš široký a ještě ho zužuje leckde neschopnej a nepříjemnej personál (to sice platí pro většinu luxusních značek, ale tam je aspoň z čeho vybírat).
Jinak kombi verze samozřejmě prodejům prospěje, ale nemyslím, že nijak zásadně.
XF je pravý opak.
A myslím, že stále ještě přežívá představa, že Jaguar je něco víc než D3, takže se možná spousta lidí bojí servisních nákladů, možná i samotné ceny, nebo třeba nechtějí dráždit klienty apod.
Otázka je, jestli si Jaguar dokáže zachovat tuhle auru a zároveň rozjet prodeje, což samo o sobě výrazně sníží image výjimečnosti. Nuže, není to lehké, ale klidně bych takto v nějakém Jagu celé dny filozofoval >😒]
Představa, že Jaguar je něco víc než D3 možná přežívá na webových diskusích, rozhodně ne mezi reálnými kupci vyšší střední. Image a pověst jaguaru dostávala poslední minimálně dekádu tak na zadek, že je to reálně právě naopak. 😉
J8 bych za sebe to všichni zredukoval na Mercedes a to jen u některých modelů....
Na druhou stranu posledních pár let strhlo Jaguar v očích kupců mnohem níž (X-type,...), takže image je mnohem nižší. Máme tu tedy dva současné názory. Jednak z historického hlediska je to značka, od které očekáváme více než od D3, dražší servis, byl tu zmíněn i status rozmařilosti a podobně a přitom současně víme, že takový X-type nebo S-type nebyl žádný zázrak, který by D3 nějak drtil.
Takže otázka je, co vlastně od Jaguaru kupci čekají? Lepší nebo horší auto než u D3? Mně přijde, že oboje.
S produkty labelu Jaguar resp. Land Rover resp. Range Rover mam, troufam si rict, bohatou zkusenost: z ruznymi produkty dohromady cca 200k km.
Vysledek: nehledim zpet, drzim palce, ale nakupovat chodim jinam.
Az se mi bude chtit, napisu o tom blog, treba jak mi v Jagu na okresce v cca 120 km/h vypochodovala aut. prevodovka na silnici, dnes nostalgie, tehdy bezvychodna situace kdesi v severnich Cechach...
No známýmu zas vylítla bokem ojenice v jaguaru z 80.let
Naopak dotyková obrazovka je velký plus u Jaguaru. Ubyde 20 zbytečnejch tlačítek. V 300C sem měla taky OEM dotykovku, takže sem zvyklej a plně mi to vyhovuje.
4 jak kdosi výše poznamenal knoflíky od sporáku, kus "studenýho hliníkovýho plechu" a tragický systém ovládání klimatizace, topení a ventilace :no: :no: :no😒br />
Jezdil sem v tom 14 dní a naprosto mi to stačilo.
Zbytek leda šedý dovoz.