Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kia Carens: První živé dojmy

20 komentářů

_patrik
A tady jsou ještě další fotky. hlavně interiéru 7-místní verze: [odkaz]
_patrik
Zatím bych ty údaje o rozměrech bral opatrně. Těch 492 litrů je podle všeho obsah kufru 7-místné verze se zapuštěnou 3. řadou. Čili u 5-místné verze bude obsah jiný. Kromě toho je 2. řada posuvná, každá sedačka samostatně, takže obsah kufru bude variabilní, podobně jako i ix20/Vengy. Zdá se ale (podle tiskové zprávy, kde se mluví jen o posuvných sedadlech), že 2. řada nebude vyjímatelná. To by odpovídalo koncepci použité u Vengy, takže bych u 5-místné verze čekal i výškově polohovatelnou podlahu kufru. Všechno se asi brzy dozvíme.
megacruiser
Přesně tak, tahle obludka (předek) se na takovou Lodgy nemůže chytit. Kdepak dneska Korejci...
ericn
Autor článku je tak trochu mimo s tímto tvrzením "Sedáky v druhé řadě sedadel jsou uloženy dosti nízko, dá se zde však rozumně sedět ve třech lidech, je tu více místa než například v Citroënu C4 Picasso. Na šířku je zde 149 cm prostoru" - C4 Picasso i GP mají vzadu 153cm a to není méně, ale více >😁 :no😒br />
BTW i objem kufru je na MPV velký zklamámím, pouze 492 litrů? Čekal jsem o dost víc...
:marTy
hmm, kia umí :yes:
twistedTSD
Tahle móda protahování světel pomalu až je střeše mě vážně nebere. 8-s
Katikakus
Absolutni nula jsi pro me ty. To vim celkem jiste... :-!

PS: Uzij si to... >😒]
martin81
vidim, ze ma s tym strkanim dost skusenosti, dik za navod, idem to skusit ty iq absolutna nula.
PS: ze nevies kolko je absolutna nula, ze??? ;-\ ;-\ ;-\
Katikakus
Koukam, ze kdyz jsem tech 81 v tvem nicku povazoval za tve IQ, tak jsem te tezce precenil... :-!

PS: klidne si tam strkej co chces, treba destnik a zastrceny ho otevri, ale pro priste nas usetri detailu! 8-s :no:
Střelec
Na me trochu takove nebubrele, original Ford vypada i po tech letech rekl bych trochu lepe 😉
martin81
jo este ze si na svete, bez teba by tento portal ani nemohol byt, skus si hlavu premazat olejom, mozno ti to pomoze, lebo mne islo o tvoj pocit "jedinečnosti" a tvoj smajlik mam v * dobre zastrčeny, ty hnupe!!!
_patrik
... pro prozatímní doplnění: [odkaz]
Katikakus
Chapu, ze pro tebe je to zrejme slozite pochopit, ale proto jsem ten prispevek psal a jak videt, autor si meho prispevku vsiml a opravil to. :-!
Katikakus
Kdybys zaregistroval tu zlutou vec na konci meho prispevku (rika se tomu smajlik), tak bys tady ze sebe nemusel delat saska... :-!
martin81
ne uz su tam cm, tak neviem co karikatura splieta dve na tri, asi si dal svoju davku metylu, chudak, a potom zle vidi >😁 >😁 >😁
martin81
kazdy nemoze byt taky dokonaly ako ty, vies ked pises x prispevkov naraz, lebo chces svojim citatelom poskytnut co najrychlejsie info a popritom sledujes dalsie auta, tak sa stane, ze zameni cm za mm, ale pri tebe (vid tvoje foto) neviem ci to pochopis, tak ti to poviem v tvojom jazyku: 0001100111010111010001111110101111100011… />Je ti to jasne?
blob
bburago 😄 :yes:
3_diamanty
mali tam byt centimetre...... nuz pomylili sa >😁 , na auto cz bezny jav ze co sa tyka rozmerov a ciselnych udajov tak vzdy spravia chybu a niekedy nesedia ani cisla v clanku s cislami v tabulke pod clankom.... a ked uz sedia cisla nesedi zase mierka, co narobime 8-s co uz
Katikakus
Je si autor jist, ze meril skuetecne auto, a ne nejake Bburago? Protoze ty rozmery kufru jsou hodne minimalisticke.
"V tomto případě je dlouhý 89 mm, široký 106 mm a vysoký 40 mm po plato."

Rozhodne vsak nemuzu souhlasit s vyrokem, ze nakladaci hrana je vysoko - 67,5 mm nad zemi je sakra nizko - kdo z vas to ma, panove...
"Nakládací hrana leží vysoko, ve výšce 67,5 mm nad zemí." 😉
3_diamanty
takisto aj v pripade pro ceedu...... ;-\

1.7CRDi so 100KW bude zrejme na dlhe cesty najlepsou volbou :yes: