Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Český trh v srpnu 2012: Nejprodávanější velké terénní vozy, SUV a pickupy

14 komentářů

Anonym
ano česi si koupili jediný Jeep spalující E8, protože E85 spaluje z továrny motor 3,6 Pentastar, tak musely být dašlí tři benzínové GrandCherokee (v srpnu se prodaly celkem 4 ks) 5,7 HEMI.
Anonym
šesté neprodávanější za letošní, nejúspěšnějí ne-německé velké SUV :yes: :yes😒br /> Hned za autobusem pro maminy, tedy Audi Q7
Ham.
Volvo je už německé? >😁 (XC90 131ks)
Anonym
OO, pardon to sem přehlídl.
No tak v tom případě sedmý neprodávanější.
Na Volvo moc neztrácí.
webpaja
H/K šlape :yes: >😒]
3_diamanty
H/K v tejto triede okrem starsej ix55 ktora ma americky dizajnovy smer ani nema.... tak logicky nemoze figurovat na poprednych miestach......

ale hadam casom sa to zmeni :yes:
4bytelnýkola
hehe, tady se šikmoočko nechytá, dobré zprávy odpoledne
3_diamanty
XC90 je uz legendou..... najpredavanejsie nenemecke SUV a pritom je v tabulke jedno z najstarsich ak nie najstarsie :yes: :yes: :yes: , to chce velky pripitok >😁 bratia :yes:
Anonym
o 9ks před JGC, tkaže koncem roku to už taky nemusí být pravda, upřímně by mě zajímalo co na tom archivím kousku ti kupující mají
kari.laz
Třeba to, že se to nepřevrátí při úhybném manévru >😒]
Anonym
Jeee, to už tu dlouho nebylo >😁 Sem čekal kdy to zas někdo vytáhne.

že se ještě nikdo v USA nepřevrátil, že se nepodávaj hromadný žaloby, to je divný co.v USA kde se soudí kvůli naprosto všemu.
V evropě se taky nikdo nepřevrátil.....to sou záhady co >😁
kari.laz
Tak to se omlouvám. Nevěděl jsem, že znáš všechny majitele JGC osobně a že víš, že se jim to nepřevrátilo. To zásadně mění situaci. >😁 >😁 >😁
KANKUNEN
Napřed jsem to bral na lehkou váhu, ale když jsem viděl hopskavou kozu na videu, tak to hovoří vše u umělcích z Ameriky. Asi jim neřekli, že ten podvozek ML nemusí vyvíjet a tak do toho hrabali.
Anonym
Stačí čís americký fora, na to nepotřebuju znát všechny osobně. Nic ve stylu převácen se tam opravdu neřeší a média neinforumjí o tom, jak 50 tis majitelů JGC podává žaloby na Fiat >😁 >😁