Ekonomika
Anonym
0
ano česi si koupili jediný Jeep spalující E8, protože E85 spaluje z továrny motor 3,6 Pentastar, tak musely být dašlí tři benzínové GrandCherokee (v srpnu se prodaly celkem 4 ks) 5,7 HEMI.
šesté neprodávanější za letošní, nejúspěšnějí ne-německé velké SUV :yes: :yes😒br />
Hned za autobusem pro maminy, tedy Audi Q7
H/K šlape :yes: >😒]
XC90 je uz legendou..... najpredavanejsie nenemecke SUV a pritom je v tabulke jedno z najstarsich ak nie najstarsie :yes: :yes: :yes: , to chce velky pripitok >😁 bratia :yes:
o 9ks před JGC, tkaže koncem roku to už taky nemusí být pravda, upřímně by mě zajímalo co na tom archivím kousku ti kupující mají
Třeba to, že se to nepřevrátí při úhybném manévru >😒]
Jeee, to už tu dlouho nebylo >😁 Sem čekal kdy to zas někdo vytáhne.
že se ještě nikdo v USA nepřevrátil, že se nepodávaj hromadný žaloby, to je divný co.v USA kde se soudí kvůli naprosto všemu.
V evropě se taky nikdo nepřevrátil.....to sou záhady co >😁
že se ještě nikdo v USA nepřevrátil, že se nepodávaj hromadný žaloby, to je divný co.v USA kde se soudí kvůli naprosto všemu.
V evropě se taky nikdo nepřevrátil.....to sou záhady co >😁
Tak to se omlouvám. Nevěděl jsem, že znáš všechny majitele JGC osobně a že víš, že se jim to nepřevrátilo. To zásadně mění situaci. >😁 >😁 >😁
Napřed jsem to bral na lehkou váhu, ale když jsem viděl hopskavou kozu na videu, tak to hovoří vše u umělcích z Ameriky. Asi jim neřekli, že ten podvozek ML nemusí vyvíjet a tak do toho hrabali.