Novinky
Arese
0
Jestliže bude budoucí generace Twinga unifikovaná s novým Smartem ForTwo, znamená to, že bude mít motor vzadu a pohon zadních kol! Nechci malovat čerta na zeď, ale silně pochybuju, že toto je pro Twingo správná cesta :no:
Přejít do diskuze
Vsadíš hodně? Já bych se kdyžtak vsadil. Vzhledem k tomu, že první část deformační zóny je nárazník a druhá část, o 10 cm dál, řidičovi nohy bych s tím rozhodně neboural.
ale pak to dostane 5 hvězd a někdo si bude nakonec ještě myslet, že je to bezpečnější než 10 let starý auto střední třídy. >😁
Zkus rozjet tohohle Smarta proti 50-ti % aut, ktere brazdi nase silnice >😁
Vsadim se, ze Smartik jimi projede skrz... >😒]
Vsadim se, ze Smartik jimi projede skrz... >😒]
Nechápu jak si nějake tyto male automobily jestli se tomu lze tak řikat muže někdo koupit....deformační zony asi moc toho nepochytěj..
Ta testovací mula se jim po designové stránce fakt povedla >😁 Nejlepší je ten pohled z boku. Vypadá to, jako Twingo po řetězové havárii na dálnici.
Jsem zvědavý, jak se spolupráce Renaultu se Smartem projeví na novém Twingu. Mohlo by být opět více jedinečné, jako byla první generace Twinga.
Jsem zvědavý, jak se spolupráce Renaultu se Smartem projeví na novém Twingu. Mohlo by být opět více jedinečné, jako byla první generace Twinga.