Novinky
mě se tento nezmar hrozně líbí...a hlavně se mi líbí to jak se vymyká z dnešního světa pseudo-cross-city-suv...tedy lifestylových vozítek do paladdia/fitcentra pro napomádované blbečky a jejich peroxidní přítelkyně...toto je vozítko které terénem projede tak, že by mu mohli závidět leckteré o 3 třídy větší SUV a za cenu auta C segmentu... :yes: i taková auta ještě trh stále potřebuje a divím se že nemá žádnou přímou konkurenci...
Sdílím tvé nadšení, z vlastní zkušenosti vím, co je Jimník za šikovnýho a hlavně lehkýho prcka. Překvapivě dobře se uplatní nejen v terénu, ale i ve městě a jeho okolí. Parkování s prstem v nose, obrubník neobrubník, sníh nesníh...Ovšem za cenu něco málo přes 400 tisíc si ho u nás pořídí soukromě opravdu málokdo, i já jsem raději sáhl po zachovalé ojetině.
ale zhrozil jsem se při pohledu na podvozek a spodek karoserie prodávaných ojetin, tolik rezu jsem poslední dobou jinde neviděl. Pozink na rozdíl od Samuraie by mít měl, tak nevím kde se stala chyba. Snad nějaké dražší zachovalejší kusy by na tom byly líp.
Ale prostupnost terénem je naprosto dokonalá o tom žádná.
Ale prostupnost terénem je naprosto dokonalá o tom žádná.
Ani Jimny už nie je tak legendárny ako Samurai, odkedy sa montuje v Maďarsku ložiská už nevydržia veky, ale idú na výmenu pri 50 tkm (postreh v rodine), pánty zadných dverí hrdzavejú, zadné dvere ako celok hrkocú, nápravy už neznesú tak veľa,...
Prémiové značky jsou v jiné pozici. Investicím se nevyhneš, technicky a technologicky musíš jít s dobou. A jestli to postavíš v novém kabátě, nebo starém, už velký rozdíl neudělá. Dlouhé cykly většinou fungují u levných a jednoduchých aut (kde se prostě s dobou nejde) a také v okrajových (hlavně luxusnějších) segmentech (nebývá v nich taková konkurence, návratnost investic bývá delší).
Je to prostě důsledek konkurence, nabídky a poptávky. Tvým cílem je maximalizovat zisk. Nemysli si, že vyhazují peníze z okna jen tak z plezíru. Pokud bude nový model každé dva roky znamenat větší zisky, tak budou dělat nový model každé dva roky.