Videa
video má jednu smutnú realitu - ak sa nemýlim, auto nemá pevnú navigáciu či aspoň pevný konektor na jej nasunutie. že nemá xenóny, ok. že nemá predné parkovacie senzory - ok. ale už aj dacia má multimediálne centrum, rovnako aj rapid/toledo.
viem, ide o detail, ale v nich sa skrýva krása.
viem, ide o detail, ale v nich sa skrýva krása.
no tak to mi jako zákazníkovi vyloženě rve žíly. Takovou prkotinu jsem nikdy u auta neřešil. Mám svoji navigaci (v mobilu), kterou si prostě přilepím na okno. Aspoň mi to nikdo nemůže z auta ukrást. Tyhle drahý rádi👋navigace docela ráda mění nechtěně majitele.
jasne, zicher je zicher...
[odkaz]
[odkaz]
:yes:
Před několika lety v nějaké zemi západní Evropy sledovali podle mobilů kde se lidé pohybují.
Tuším, že cca 70-80% lidí se po dobu půl roku pohybovalo povětšinou do 30 km vzdálenosti od bydliště.
A proto by měla všechna auta být standardně vybavena pevnou navigací, když to samé procento populace má podprůměrnou inteligenci. 😉
Před několika lety v nějaké zemi západní Evropy sledovali podle mobilů kde se lidé pohybují.
Tuším, že cca 70-80% lidí se po dobu půl roku pohybovalo povětšinou do 30 km vzdálenosti od bydliště.
A proto by měla všechna auta být standardně vybavena pevnou navigací, když to samé procento populace má podprůměrnou inteligenci. 😉
na margo navigácie - ide o princíp, že priama konkurencia auta - Škoda Rapid - Seat Toledo - Dacia Logan - Renault Fluence majú v opcií multimediálne zariadenia s navigáciou.
zo sveta príplatkových "luxusných prvkov" je asi najďalej z týchto áut Renault. v opcií sú koženné sedadlá a xenony. ale ani
z môjho pohľadu mi dizajn 301 príde príjemným, veľmi podobný mojej 508.
mimochodom, platforma 301 je totožná s čínskym sedanom Dongfeng-Peugeot 308. [odkaz]
zo sveta príplatkových "luxusných prvkov" je asi najďalej z týchto áut Renault. v opcií sú koženné sedadlá a xenony. ale ani
z môjho pohľadu mi dizajn 301 príde príjemným, veľmi podobný mojej 508.
mimochodom, platforma 301 je totožná s čínskym sedanom Dongfeng-Peugeot 308. [odkaz]
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tolka neznalost, kazdy internetovy novinar to predsa vie....
OMFG 8-s
Pripadne citajte najprv clanok, potom diskusiu.
Ved som reagoval na tvrdenie z clanku a nicomu sa nedivim. 8-s