Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
woody-alien
Tohle auto zřejmě už navždy budu mít ve vzpomínkách spojeno s člověkem, který si jeho koupí splnil svůj sen. Chci ti jen vzkázat : Stále jsi v našich srdcích......jo, a pohlídej nám tam u Vás nějakou pěknou okresku. 😉
[odkaz]
Volvo sa radí medzi prémiu, takže tomu odpovedajú aj ceny. Ja osobne si myslím, že človek, ktorý má tých 600,000 KČ na nové auto a chce Volvo, tak skôr pôjde do V50, než do C30... V50 nie je ani o 100,000 KČ drahšie, a za ten príplatok Volvo ponúka krásne kombi, ktoré je štýlové a praktické. Myslím si, že C30 neuspelo práve kvôli vysokej cene, pretože ako 2.auto do rodiny, či štýlovka pre syna/dcéru (vodiča-začiatočníka), bolo C30 predražené.
Napríklad v prípade Audi je rozdiel medzi A3/A4 Avant väčší, než medzi Volvo C30/V50...
A ďalej, rozdiel medzi C30 a S40 je ešte menší, takže aj S40 je v každom prípade rozumnejšia voľba. V každom prípade škoda toho C30, nie je to zlé auto, a má svoj vlastný štýl..
Škoda.
C30 jsem si několikrát projel a kromě značkové image a osobitého designu (který třeba zrovna mě osobně nijak zvlášť neoslovil) mi to auto nedávalo velký "smysl" ani v rámci přímé konkurence.