Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Grand Bentley: Premiéra se uskuteční 16. srpna (VIDEO)

87 komentářů

Pierro
Nechtějte ani vědět, jat tahle potvora bude vypadat... 8-s :no:
webpaja
[odkaz]

Hlavni designer zrejme hodne dlouho pracoval v Cine, nebo delal fusky pro japonskou Mitsuoku. Co k tomu dodat?

Jinak parametry motoru budou cca 550HP a kroutak +1000Nm.
Pierro
Motor i krouťák budou v pohodě o to se nebojím. Ale ten design, ten design.... to je katastrofa. Hlavní designér asi v číně frčel na opiu. :-! 8-s :no: :no:
Bentley sa pri tejto generacii vracia jednoznacne ku svojim korenom. Ano, vacsine beznych ludi tento design moc nepovie. Pre tych je urceny CGT alebo CS. Uz Brookladns bol pre mnohych, samozrejme mimo tohto fora, velmi konzervativny... (zamyslite sa, ci by vasa holka, alebo manzelka dokazali ocenit to auto)
Ulohou takehoto designu je OSOBYTNOST spojena s TRADICIOU. Mozno mam na to trochu iny pohlad, ale to auto je jednoznacnym zazitkom, teda hlavne nazivo.
Este trochu upresnim info. Motor ostava klasicky, len je dokladne prepracovany, prevodovka bude 8 stupnova.
Navtech
Třeba se to právě tý miliardě číňanů bude líbit. Kdyby udělali design podle nás slintalů, tak by měli designéra, co dělal Vel satise, nebo saaba ;-\
Pierro
no v číně opravdu asi tenhle problém mít nebude. ale to už jsme na tom vážně tak blbě abychom se řídili vkusem číňanů??? 😲
webpaja
uc se znaky kamarade, nova doba! Cingischan se vraci! 😄
Pierro
že by ten Nostradamus měl nakonec pravdu?? 😲
webpaja
I Vel Satis muze byt vedle nekterych vytvoru hezoun >😁 . Bentley se bude prodavat uz kvuli znacce, ale ze by na nem clovek spocnul okem s libosti se rict neda. ;-\
Navtech
Já to z obrázků nepoznám, ale některý značky si prostě můžou dovolit skoro cokoliv a některý tu soudnost nemaj.
webpaja
U Rendlika jsme na vystrelky zvykli, u Bentleyho bych to necekal.
Pierro
Značka jako Bentley si vzhledem ke své konzervatiní klientele těžko může dovolit nějaké výstřelky... :-!
Navtech
Já z těch obrázků žádnej výstřelek nevidim
Pierro
chtělo by to prohlídnout si i víc, co nabízí auto.cz. Pak uvidíš o jakýho krasavce se jedná... ;-\
Navtech
OK, dej nějakej odkaz
webpaja
Mas ho nahore, vic zatim neni 😉
Pierro
pájo, pošli to tomu kovbojovi, ať se taky podívá... 😉
webpaja
Vzdyt je to ve druhem prispevku vlozeno 😉
Pierro
aha, tak to jo. čoveče mě se tomu normálně nechce věřit. To přece neni možný.... ;-\ :-! 8-s
Navtech
Nechce se ti věřit, že si viděl ho.no a zdálo se ti o tom, že je to průser?
Pierro
já se vzbudil ráno v šest a měl jsem pravidelnou kvalitní stolici ostatně jako každý den. Jestli se tobě o tomhle pouze zdá, pak doporučuji navštívit dottoreho. lékaře... 😉 P.S. můj tajnej typ - Ronault. Ten si s tebou poradí... 😉
Navtech
Aha a maestro z toho pozná průser? No tak to je průser.
Pierro
na to nemusí bejt člověk maestro. ale jestli se ti ta kreace líbí, pak už neřeknu ani slovo... 😉 >😒]
Navtech
Neříkám nikde, že se mi líbí, nebo nelíbí, ale ty to poznáš pomalu z klíče. Někdo to vyfotí v garáži mobilem a ty už omdlíváš, jako by si s tim měl valit na dovolenou na Rujánu.
Pierro
Čoveče Rujána je docela z ruky, ale Mácháč anebo Slapy bych v tom snad i zkousnul. Alespoň by holky u vás na vsi měly nad čim ohrnovat nos.
Z klíče jsem zatím nepoznal ani ten kroužek, neb žádnej zatím neukázali. Ale jestli máš nějaký zajímavý detailní foto pošli. Zámečničina byla vždycky můj koníček... 😉
Dinar
Mě by spíš zajímalo, jestli konečně změnili tu přední nápravu, každý přece ví, že to byla hrůza, i Bentley to přiznal, byl toho plný Autozeitung, Autodýzl a vůbec všechna odborná periodika. >😁 😉
Pierro
Stran techniky si myslím, že to bude majstrštyk... 😐
Dinar
Teta ti to vysvětlí, jen počkej, zajíčku. 😄 😉
Pierro
Nestraš ty škodolibče... >😒]
webpaja
To je. Ale zrejme sazi na parafrazi: pod hnusnym ksichtem se pekna .... skryva.
Pierro
přesně. v číně, indii, možná i americe a rusku se to prodávat bude. ale mám obavu že konzervativní zákazníci bentleyho v Anglii a EU, sedlající stávajícího Arnage nad tímhle zapláčou... :-!
T613
třeba jej navrhovali tihle borci [odkaz] >😒] 😐
Pierro
no i to je možný... 😉
T613
Ano Mitsuoku.. to je ta automobilka, které mi to včeré připomnělo. Já stále doufám, že je tohle podvrh 😐
Pierro
já taky... 😒
Dinar
To je ten japonský Rolls, taková bílá zrůda to byla, ne? Jestli jo, tak pak je to přesně. Možná na tom Bentley bude ve finále jiná drátěnka grilu než je na té spy fotce, ale i tak, dobrá obluda.
T613
[odkaz] přesně tak
Dinar
Ježiši, to je galerie, sem netušil, že je těch oblud víc typů. 😲 8-s
Pierro
Ona taková Lagonda po novu taky stojí za to... >😒]
T613
bohužel je .. naštěstí nám to tu necpou
Navtech
Ono se stačí podívat na produkci Mazdy, nebo Toyoty pro jejich trhy. To Mitsuoka má i zdařilý káry.
Dinar
Kterou myslíš?
Navtech
Z Mitsoky? No třeba tu polokopii Morgana. To je na asiaty skvost. Vzhledově.
T613
jo ta vypadá celkem dobře (asi se to jmenuje Himiko) [odkaz]
I ten velrybí sporťák Orochi by se dal spolknout [odkaz]
Edit: toho Orochi beru zpět. Ani to se nedá spolknout >😒]
Pierro
Himiko ještě dejme tomu, zato ten druhej "super"sport je teda dost hroznej... ;-\
Pierro
taky by mě zajímalo... :😉
Navtech
Ty si radši hlídej ty labradory 😉
Pierro
Dyť jsem ti už jednou psal že šlo o Bišona ty jeden labradore... 😉
Navtech
Ho.no, jako ho.no... Hlavně do něj furt nešlapej 😉
Pierro
nosí to štěstí... 😉 zkus to někdy taky a vzpomeneš si na mě... >😒] >😁
white label
Jo...hlavně když se zhluboka nadechne... : ;-\ 8-s >😒]
Pierro
Labele, znal jsem frajera kterej se v hospodě vsadil, že sní chleba namazanej hov.nem. Hádej jak to dopadlo?? >😒]
white label
Tak kolik (si) teda nakonec vyhrál...? :yes: :😉 >😁
Pierro
tejdenní outratu zdarma... >😒] >😁
Navtech
Hm, tak to s tebou pudu určitě na pivo ;-\
Pierro
stejně nemůžeš chlastat a na Birel mě do hospody neukecáš... 😉
white label
Proč by tě ukecával..., a co si vypiješ to si přece taky zaplatíš... :😉 >😒]
Pierro
Však já se platbě nebráním... obvykle z hospod bez placení neutíkám, i když znám jednoho kovboje z Rožnova, kterej mě lákal na neomezenou konzumaci na účet podniku... >😒]
element5
Doufám, že se toho budeš dneska držet. 😄 Pro jistotu si to ale vytisknu a vezmu s sebou. 😉
white label
Takže zase kecal... :no: ;-\
element5
Kdo kecal? Ten týpek z Rožnova? >😒]
Pierro
jo jo, přesně ten... 😉 >😒]
white label
Vidíš, zase kecáš..., a to se tě při tom nikdo na nic ani neptal... :😉
😉
element5
To víš, nudí se v práci, plevelí konstruktivní diskuze, pořád něco kritizuje a vůbec je to rozvratnej živel. 😉
Pierro
a už vás mám dost. Teď jsem se vážně urazil. Jste parta škodolibejch zlochů. Končím tu s váma na týhle diskuzi... 8-s
white label
Ten naštěstí ne, ten naopak nekecá vůbec... 😉
white label
Tak na toho si dej majzla..., nějaký namazaný chleba...
...je proti "němu" úplné hov.no... 😉
Pierro
seš vostrej jak ta Indra Vostrá... 😉 >😒]
white label
Tak to sázka stála doslova za hov.no...
To si teda "znal" fakt zajímavé "frajery"...
...a ještě mi řekni kdo "mazal" ten chleba...?

;-\ 8-s
Pierro
Neber mě tak doslova. Jednalo se ve skutečnosti o značně proleželý (přeleželý) produkt jedné blíže nejmenované mlékárny z Loštic. Kdo to namazal není podstatné, ani kdo snědl. Já tu odvahu nenašel. Nicméně svým odérem si to z výše zmíněným exkrementem rozhodně nezadalo... 😉 😄
white label
Tak že si zase jen kecal..., no na to už jsem si tu pomalu zvykl
a zdaleka ne jen u tebe... 😉
Pierro
Nekecal. Ale zvykej si, to ti rozhodně neuškodí. Budu tě sledovat, jak na sobě pracuješ.... 😉 >😒]
Pierro
ta Mitsuoka, to je nářez... 😄 >😒] :yes:
Škoda, že tu neni blijící smajlík jako je na CE.
Navtech
No, že zrovna tebe to trápí?! 😉
webpaja
Mladej bejk s dobrym naslapem, ne? 😄
Navtech
Mě je jasný do čeho ráno šlápnul >😁 >😁
Pierro
do práce ty pako.... 😉
Navtech
Od přežranýho labradora, co? >😁
Pierro
depa. sousedovic bišon... >😒]
Dinar
>😁 :yes:
webpaja
Do pedalu sprostaku! 😄
Pierro
ty vole, to nechci ani od Bburaga do vitrýny.... :-!
GTI
Jsou auta o nichž člověk raději nepíše ani když už je jich kolem něho plno na silnicích, a pak jsou auta o nichž chce člověk psát, přitom z nich zahlédl zatím jen pár odlesků. Jenže ty odlesky, to je svět pravdy, svět mistrovsky zakalené oceli, svět, v němž nemít párátka ze slonoviny je vlastně vyloučenou věcí...

Zapomeň na svůj kulturní rozhled, živený televizní stanicí MTV, zapomeň na své oblíbené rapující podolkáře. Být málo takových jako jsi ty, nevydělal by ten podolkář nejen na Bentleye, ale ani na pečený brambůrky. Soustřeď se na historii, na konta živená staletí poctivou prací příslušníků rodu, soustřeď se na prestižní vzdělání, soustřeď se na stará sídla, na velkorysou aroganci těch, co si tě mohou koupit kdy se jim zamane... jako kašpárka na jednu noc... za tvůj celoživotní výdělek.

Benley, to je především stav, status. Status silného, status vítězného. O design starost mít rozhodně nemusíme, stačí si jen zapamatovat lehkou životní poučku - jsou ti co umí a ti co čumí. Že z vás dvou ten bentley, kdo čumí, není, o tom snad netřeba se rozepisovat...

Tedy závěr - jsou automobilky, které spolutvoří to nejvyšší historické, kulturní, vzdělanostní, estetické patro. Jsou automobilky které jsou pojmem samy o sobě. Jsou to sloupy, piliře moderního světa. Jsou to moderní... divy světa. Brzy přijede další z těch moderních divů, tak si nepřekousni jazyk.

BRAVO VW - BRAVO BENTLEY :yes😒br />
P.S. Malá ovšem v jistém smyslu související odbočka - V posledním vysílaném dílu seriálu H.Poirot jede hrdinka na víkend v překrásné otevřené sportovní Lagondě z cca třicátých let s obrovskejma předníma světlama. Dorazí na místo a hostitelka říká - máš pěkné auto. Řidička odpoví prostou větu - to je Lagonda, letí jako vítr...

No vidíš a v téhle prosté větě se skrývá nekonečný obsah, jenom mít k němu v duši ten správný klíč...
Ronault.
"životní poučku - jsou ti co umí a ti co čumí. Že z vás dvou ten bentley, kdo čumí, není, o tom snad netřeba se rozepisovat..."
Tato pasáž mi do kontextu nesedla, jinak napsáno lehce a kvalitně. :yes:
Trošku OT, ale nevadí, tohle sem vám prostě musel ukázat... >😁
[odkaz]
Pierro
no potěš kozy... netušil jsem jak "zajímavý" vkus mohou mít i zákazníci Bentley... 8-s 😲