Novinky
Pokud se tim zveci kufr, v Cesku by to byl trhak,zvlast pro chatare.
Rozvorem se kufr asi nezvětší.. 😄 Auto vypadá podobně, jen VELCÍ Číňané budou mít vzadu více místa na nožky..
Koukám grafik trochu jinej gang 😁.
Proč ne taky v Evropě? Ještě by to chtělo rozšířit, aby se dva lidi nešťouchali rameny do sebe. Pak už by to bylo SUV za které se Yeti považuje.
Neviem či ste si to všimli, ale má (ak je foto pravé) odlišné zadné svetlá, také by mohol mať aj facelift
. 😉
. 😉
Nó...nebo by mohla být ta "mlha" v ceníku jako příplatek - třeba ve formě polepu fólií "pískované sklo". Takový zadní mračítka... 😉
[odkaz]
Trochu nefer test, meli do octy vybrat taky 1,6 D z duvodu ceny a vykonu. Octe tam zda se mi nadrzujou, ale proc ne 😄
Trochu nefer test, meli do octy vybrat taky 1,6 D z duvodu ceny a vykonu. Octe tam zda se mi nadrzujou, ale proc ne 😄
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Na Novinky moc nechodím, zdá se mi že jen kopírují ACZ.
PS: Když se na auto.cz objeví fotky nového auta, tak do několika hodin je na Novinkách ten samý článek jen s jinak poskládanými slovy.
PS: Když se na auto.cz objeví fotky nového auta, tak do několika hodin je na Novinkách ten samý článek jen s jinak poskládanými slovy.
petrumr
...a to srovnáváš s Touaregem,nebo s čím? 😄
petrumr
No ten Yeti na fotkách mi přijde jako úplně normální kus, vypadá to že ani prodloužený není
Nabízí se však otázka, zdali těch 6cm vůbec něco řeší.