Novinky

Zpět na článek

Spy photos: Škoda Yeti prodloužená o 60 mm

32 komentářů

RS
Dle fotek to vypadá dobře (stejně). Myslim, že by byl žádaný i na EU trhu :yes😒br />
Nabízí se však otázka, zdali těch 6cm vůbec něco řeší.
Bubáq
Souhlasím s tím, že auto vypadá dobře (na rozdíl od mnoha jiných prodloužených modelů). A 6 cm vždycky řeší hodně, byť v tomto případě nikoliv ve prospěch 3. řady sedadel. Ale to by nevadilo. Vezměte si například to, že by prodloužený rozvor umožnil montáž zadních sedadel s mnohem delším sedákem, a hlavně opěradlem! Vždyť to je snad nejvýraznější slabina současného yetiho. Já bych hlasoval pro zavedení L-Yetiho do výroby in v Kvasinách pro celou Evropu. Myslím, že by v prodejích brzy předstihl standardního yetiho.
Frantizsekk
Nj, ale to by pak cinani nedosahli nohama na zem
Xawier
A kde vidíš to prodloužení? >😁 Na fotkách je zcela běžná,standartní verze 😉
pargi
>😁
gero
Pokud se tim zveci kufr, v Cesku by to byl trhak,zvlast pro chatare.
Hannu
To se teda obávám, že "kola v kufru" ho asi nezvětší...
JGucci
Yeti ma posuvne zadni sedacky, takze si clovek muze o tech 6 cm posunout sedacky na velikost "standartniho" Yetiho a uz mas o 6 cm delsi kufr 😉 Bohuzel se asi tato verze do Evropy nikdy nepodiva :no: :no: :no:
Lance
Rozvorem se kufr asi nezvětší.. 😄 Auto vypadá podobně, jen VELCÍ Číňané budou mít vzadu více místa na nožky..
poterienko
Koukám grafik trochu jinej gang 😁.
Xawier
>😁 :yes:
Wačice
grafik??? Spíš ten fotograf je mistr, že dokázal zaostřit Yetiho v takový mlze 😄
šmoula nešika
:yes:
pargi
>😁 :yes:
wladyk
Proč ne taky v Evropě? Ještě by to chtělo rozšířit, aby se dva lidi nešťouchali rameny do sebe. Pak už by to bylo SUV za které se Yeti považuje.
RS
Ve své třídě je Yeti nejširší. SX4, ASX, Qashqai... všichni mají užší interiér. Dokonce i větší Kuga či Duster je na tom hůře.
Klaudius
A kde si to meral?
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
PeterLuk
Neviem či ste si to všimli, ale má (ak je foto pravé) odlišné zadné svetlá, také by mohol mať aj facelift
. 😉
Hannu
Nó...nebo by mohla být ta "mlha" v ceníku jako příplatek - třeba ve formě polepu fólií "pískované sklo". Takový zadní mračítka... 😉
Xawier
Jo? Já tam vidím úplně ty stejny světla,co má současný Yeti 😄
PeterLuk
"Na já", pozeral som si to z mobilu a kvoli "nemeckej kvalite" fotiek sa mi zdali byť nové. JJ, sú rovnaké.
Frantizsekk
[odkaz]

Trochu nefer test, meli do octy vybrat taky 1,6 D z duvodu ceny a vykonu. Octe tam zda se mi nadrzujou, ale proc ne 😄
petrumr
šmoula nešika
Na Novinky moc nechodím, zdá se mi že jen kopírují ACZ.

PS: Když se na auto.cz objeví fotky nového auta, tak do několika hodin je na Novinkách ten samý článek jen s jinak poskládanými slovy.
petrumr
Xawier
...a to srovnáváš s Touaregem,nebo s čím? 😄
petrumr
XTad
Jenze yeti nema sedacky z roomstera...
Xawier
Zadní jsou prakticky stejné, jen prostřední část je malinko širší...
petrumr
Andy555
No ten Yeti na fotkách mi přijde jako úplně normální kus, vypadá to že ani prodloužený není