Novinky
Klaudius
0
A kde si to meral?
Přejít do diskuze
"Na já", pozeral som si to z mobilu a kvoli "nemeckej kvalite" fotiek sa mi zdali byť nové. JJ, sú rovnaké.
No ten Yeti na fotkách mi přijde jako úplně normální kus, vypadá to že ani prodloužený není
Yeti ma posuvne zadni sedacky, takze si clovek muze o tech 6 cm posunout sedacky na velikost "standartniho" Yetiho a uz mas o 6 cm delsi kufr 😉 Bohuzel se asi tato verze do Evropy nikdy nepodiva :no: :no: :no:
Na Novinky moc nechodím, zdá se mi že jen kopírují ACZ.
PS: Když se na auto.cz objeví fotky nového auta, tak do několika hodin je na Novinkách ten samý článek jen s jinak poskládanými slovy.
PS: Když se na auto.cz objeví fotky nového auta, tak do několika hodin je na Novinkách ten samý článek jen s jinak poskládanými slovy.
Nó...nebo by mohla být ta "mlha" v ceníku jako příplatek - třeba ve formě polepu fólií "pískované sklo". Takový zadní mračítka... 😉
[odkaz]
Trochu nefer test, meli do octy vybrat taky 1,6 D z duvodu ceny a vykonu. Octe tam zda se mi nadrzujou, ale proc ne 😄
Trochu nefer test, meli do octy vybrat taky 1,6 D z duvodu ceny a vykonu. Octe tam zda se mi nadrzujou, ale proc ne 😄
Neviem či ste si to všimli, ale má (ak je foto pravé) odlišné zadné svetlá, také by mohol mať aj facelift
. 😉
. 😉
Ve své třídě je Yeti nejširší. SX4, ASX, Qashqai... všichni mají užší interiér. Dokonce i větší Kuga či Duster je na tom hůře.
Proč ne taky v Evropě? Ještě by to chtělo rozšířit, aby se dva lidi nešťouchali rameny do sebe. Pak už by to bylo SUV za které se Yeti považuje.
Souhlasím s tím, že auto vypadá dobře (na rozdíl od mnoha jiných prodloužených modelů). A 6 cm vždycky řeší hodně, byť v tomto případě nikoliv ve prospěch 3. řady sedadel. Ale to by nevadilo. Vezměte si například to, že by prodloužený rozvor umožnil montáž zadních sedadel s mnohem delším sedákem, a hlavně opěradlem! Vždyť to je snad nejvýraznější slabina současného yetiho. Já bych hlasoval pro zavedení L-Yetiho do výroby in v Kvasinách pro celou Evropu. Myslím, že by v prodejích brzy předstihl standardního yetiho.
Rozvorem se kufr asi nezvětší.. 😄 Auto vypadá podobně, jen VELCÍ Číňané budou mít vzadu více místa na nožky..