Chceš být naším hlavním logistickým partnerem, DHL? Tak šup a odeber nějaké elektromobily, které jinak neumíme prodat.
Myslím si že bude stačit 1 zima a na DHL bude jasno.
Mimochodem, počítá se CO2 generovaný bufíkem? Ono to jako bude jezdit na tzv. "nulové emise" ale celou zimu v tom bude bublat bufík - ten se jistě ale nepočítá, jakkoli nadradil teplo dříve generované motorem...............
J_Design
0
jako zajímalo by mě jak mají řešeno topení... ale proč by do toho proboha cpali naftová kamna když se snaží být nuloví? >😁
WinDiesel
0
Źádné jiné řešení neexistuje. Ale emise jsou nulové, třeba někdo přide s tvrzením, že jsou mínusové ........... >😁
petrumr
ještě existují na autech topení na plyn.Ten bufík má minimální spotřebu, tak aji kdyby to bylo na naftu, tak to nikoho nezabije a když to auto zajede do skladu, tak ho může vypnout.
WinDiesel
0
Jasně, takže pro nulové emise bude pořád ve skladu ........ Jinak si přitopí a už to nebudou nulové emise ....
Topení na plyn, víme, taky generují CO2, v tom se od nafty nijak neliší ......
petrumr
já jsem to myslel, ale uplně jinak, představ si velkosklad, kde taky budou jezdit a ten velkosklad se nebude tolik větrat.....Vezmi si ještě srovnání dieslový vysokozdvižný vozík versus plynový versus elektrický.Vezmi to jak se na to dívají dělníci v provozu a né nějací lidé co mají klimatizovanou kancelář.
Klaudius
0
Si tak blbý, alebo sa len robíš?
petrumr
řekni mamině at tě někdy vezme do průmyslu podívat se jak to tam chodí, na pískovišti dieslovou ještěrku nepotkáš
Myslím si že bude stačit 1 zima a na DHL bude jasno.
Mimochodem, počítá se CO2 generovaný bufíkem? Ono to jako bude jezdit na tzv. "nulové emise" ale celou zimu v tom bude bublat bufík - ten se jistě ale nepočítá, jakkoli nadradil teplo dříve generované motorem...............
Topení na plyn, víme, taky generují CO2, v tom se od nafty nijak neliší ......