Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford Fiesta Sedan pro rok 2013 představen v Brazílii

15 komentářů

ericn
Myslel jsem si, že nemůže být horší malý sedan než je Hnůjdej Elantra nebo Renault Thalia (o Fabii sedan ani nemluvím, o mrtvých jen dobře >😁). Ford nám ukázal, že i on s Fiestou sedan je horký kandidát na trůn >😒]

Jak se mi to u Hatche celkem líbí, tak sedanu to vůbec nesluší 😒
sir
:yes: máš pravdu....a navíc je potřeba porovnávat ostatní pidi sedany...tohle je ještě krasavec..či krasavice..oproti konkurenci 😊)
BeranK
kdy se facelift celkem povedl. Že je takovejhle sedánek s vnitřním prostorem na úrovni embéčka pro naše podmínky (a to myslím celou Evropu od východních hranic Polska až po nejzápadnější útes smaragdového ostrova...) trochu nepraktický a prodávata se tady nebude neznamená, že by byl ošklivý a hlavně nebyl prodejný v dost velkých množstvích jak už v Indii tak třeba v té Latinské Americe, kde třeba hatch nebo combi nejsou dost "nóbl" bez ohledu na praktičnost a pohodlí. A když už jsme u té praktičnosti - jak Indové tak třeba latinoameričané jsou o dobrých 10 čísel v průměru menší než třeba běžní Evropané a o vyžranosti a la USA ani nemluvě.

Na rozdíl od Fiesty není ta přední tlama tak mimo měřítko a snesiltelný je i ten strmý sestup boční linie odzadu dopředu. Na rozdíl třeba od nového Cee´du, kde to je tragedie.
PeterLuk
Mne sa naopak ten predok páči - odstraňuje hlavnú chybu (aspoň u mňa) súčasných Fordov, zvlášť Fiesty, nevýrazné predky. Za mňa :yes: :yes: , tento sedan by kľudne mohli predávať aj u nás (aj keď podľa tejto diskusie by som bol asi jediný zákazník). Vyzerá neobyčajne vyvážene. :yes:
PeterLuk
Áno, vyzerá tak a u mňa to je pochvala. :yes😒br />
Ináč keď už môže tvoj obľúbený Hyundai kopírovať zadok Focusu kombi a nalepovať ho na i30 kombi, dúfam že to podobne budú robiť aj u i40... I40 s predkom z Mondea, i20 s predkom z Fiesty, to by si sa potešil...
>😁
podpolanec
Predok skaredy ala Fiat Punto, zadok pekny ala Mondeo, ako celok skarede.
McKvák
Zase ta tlama a světla až ke dveřím.
To auto vypadá jako obličej s Downovým syndromem.
KANKUNEN
Pojď si to vytřít, po tvém odkazu jsem pod sebou vyprodukoval po rajské něco podobného. >😒]
pargi
Ale sedany této velikosti..... 8-s
Choochoo
Slusnej sumec ;-\
[odkaz]
matii
Jak už tu někdo napsal: Sedí ropucha u silnice a najednou kouká, někdo jí přidělal čtyři kola, co říkám kola, kolečka!!!!
wladyk
Jezdím odjakživa v sedanech, ale žádnému nekončily světla až pod oknem :no:
R o s s a
Peklo na čtyřech kolech, teda kolečkách 😄 ale náš zákazník, náš pán...
3_diamanty
co rozhodne nie je ziadna pochvala 😉
PALO-Prius
Ja mam rad sedany, takze u mna :yes:
Skoda toho predku, ale na to, ze je to maly sedan tak zadna cast je super, ziadne nalepenie typu Thalia, Fabia sedan,
Mohli by predavat podobne kusky aj v EU.