Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
M4Touch
0
Hlavně se mi líbilo srovnání Oktávek, ikdyž mohlo být podrobnější (delší), ale víc takových testů :yes:
Hammunasakra
0
..snad i mnohem MNOHEM víc (a o NEkoncernoVWých značkách toho je tu až zbytečně moc.. 😉
JDM
0
a nechceš toho moc??? tady jsi ve střední evropě tvoji západní sousedi vyrábí nejlepší auta na světě tak proč testovat ostatní šunky leda tak na konci do titulků dát pár fotek třeba fordu nebo fiatu >😁 >😁
Kneblis
0
Spíše více testů konkurence od té doby co jezdím v zaměstnání škodovkou (chrochtávkou) nemůžu tuto značku.
pitrys
0
Máš asi smůlu, většinu asi zajímá právě to. Jinak ten co testoval oktávky je sice uspávač hadů ale aspoň nemluví jak pepík z práglu, oproti taťuldovi z minulého testu stejných oktávek pár let starého.
ondras007
No zlepšujete se. :yes: Sice je tam "zrecyklovaný" passat, ale nevadí, můžu to přeskočit. Přidal bych více vlastní tvorby, to neustálé opakování oficiálních záběrů a v tom komentář se mi moc nelíbí.
Destract
nechápu, a dovolím si říct že mi to i vadí, neustálé přepínání pohledů kamer. Nerozumím proč u jedné věty musíte mít redaktora snad ze všech možných úhlů. Ale jinak :yes:
To mě rozčiluje taky. Nějaký *** v televizi vymyslel, že se musí na obrazovce furt něco hýbat, aby to zaujalo diváka, tak se to teď holt ve velkým aplikuje. Že si po shlédnutí pořadu tvořeného takovým blbečkem člověk připadá jak kdyby čuměl půl hodiny do ždímačky, je jaxi vedlejší.
beibej
Zlepšujete se a je to dobře. Ale zároveň je dobře i to, že i do budoucna je další prostor ke zlepšení.
webpaja
...stejně jako u mnohých jiných webových magazínů vadí příliš silnej podkres hudebního doprovodu, u testu starýho Passatu je to nejhorší. Jinak dobrý.
GTI
Málo platné, bez pohybu to nejde, a tady to jde s pohybem výborně. Na své si přijdou všichni, jak diskusní kritici modelové šedi a nudy, tak diskusní znalci a estéti garáží, a samozřejmě i praktici. Vidíš, jak složité je stvořit auto. Nyní už tedy víš jak si stojí v ojetinách Apoštol, nejlepší auto třídy, umíš si představit jak jsou na tom ostatní?..
Na rozdíl od kolegů, nemám k videu kritická slova, a to ani k hudebnímu doprovodu, Aleš navíc, jak vidím, se naučil poměrně obstojně řídit a klidně si to tak mohl prohodit i s jezdcem v Cayenne.
Tak... BRAVO :yes:
Na rozdíl od kolegů, nemám k videu kritická slova, a to ani k hudebnímu doprovodu, Aleš navíc, jak vidím, se naučil poměrně obstojně řídit a klidně si to tak mohl prohodit i s jezdcem v Cayenne.
Tak... BRAVO :yes:
KubikCv
škoda toho vyjadřování...dneska může dělat videotest úplně každej.Už už jsem čekal po hlášce s krouťákem,že bude následovat a táhne vocpoda >😁
Podívej se jak se vyjadřujou ty šašci na Primě v Autosalónu. To je taky katastrofa. Teď to vylepšili tím koštetem co se tváří jako děsnej motorkář a vypadá jak když vylez právě z kriminálu a svým výstupem to jen potvrzuje. Tím degeneraci celýho pořadu nasadili korunu.
Mi se třeba Autosalon na primě docela líbí. Nejvíc tedy e😜ert Pepa, to je alespoň šašek (v dobrém), ten motorkář je taky šašek (to ale v dobrém nemyslím 8-s )
Mě se Autosalon taky (zatím ještě) líbí. Pepa teda zrovna moc ne, i když na tu bídu to ještě jde. Ten přiblblo motorkářskej už vůbec ne. To je moderátorská katastrofa, snad ho brzo vyhoděj, ale hlavně mě štvou s těma půl vteřinovejma střihama kdy si člověk z auta neprohlídne ani nudli. To že testujou dost často auta, který si nikdo nekupuje je věc druhá, ale to mi vadí ze všeho nejmíň, aspoň se člověk podívá co se všechno vyrábí a někde možná i prodává.
No tak to se asi vůbec nemůžeš koukat na Top Gear, to, co testujou oni ani nepotkávám na silnicích 😄
ne TopGear není lepší díky lepším autům nebo video technice, atd..., ale díky lepším moderátorům. I kdyby TG testoval octávku, tak to vyzní díky obsahu mnohem lépe než tohle. Chce to prostě lepší hlášky a vyšší technickou(slovní) úroveň, ale zase to moc nepřehánět, aby člověk nevypadal jako šašek, nebo všeználek! :-]
Autosalon je o něčem jiným...jejich testy jsou fajn,i facebooková stránka je povedená.
Dřív byl na auto.cz roadlook a taky se na to dalo koukat.Tenhle "vedlejšák" redaktorů mně zatím moc nenadchnul.
Pokud se auto.cz chce tvářit jako seriózní server,tak ty videorecenze jsou těžce mimo.
V autosalonu mají ve většině zkušenosti s mluveným slovem v televizi (dabing) a je to hodně znát.Až na blondýnu a Sršně...ten je tam za ten kchůl element a nevadí mi.
Prostě..ševče drž se svého kopyta....
Dřív byl na auto.cz roadlook a taky se na to dalo koukat.Tenhle "vedlejšák" redaktorů mně zatím moc nenadchnul.
Pokud se auto.cz chce tvářit jako seriózní server,tak ty videorecenze jsou těžce mimo.
V autosalonu mají ve většině zkušenosti s mluveným slovem v televizi (dabing) a je to hodně znát.Až na blondýnu a Sršně...ten je tam za ten kchůl element a nevadí mi.
Prostě..ševče drž se svého kopyta....
Oni totiž chyběli na fyzice v 5. třídě, když se probírala rychlost, zrychlení a výkon. Opakuji výkon, protože ten rozhoduje o tom, jak rychle se auto rozjede. A nebo nechyběli, jen nejsou schopni pochopit látku z 5. třídy základky?
:yes: jinak tohle se ve škole asi ani neučí, ale jako odborní novináři by si mohli dohledat, že krouťák je výkon podělen ůhlovou rychlostí klikové hřídele (a naopak) a že to vůbec nic neznamená. Zajímavá je hodnota obsahu plochy pod výkonovou křivkou.
a nejlepší je konec ,a komu nevadí vyšší účty za palivo koupí benzín >😁 >😁 pravděpodobně měl říct kdo chce opravdové eRSo koupí si benzín.
asi jste zapoměl na točivý moment, ono se to auto totiž nerozjede stejně rychle, když v něm bude jenom 50kg řidič nebo 5*70kg osob + plný kufr 😄
PS😒br /> jenom pro upřesnění. Pokud budu mít dvě auta, kde každý bude mít 100kw a stejnou převodovku, ale jedno bude mít 200Nm a druhé 300Nm, tak pokud by prázdné zrychlovali stejně, tak po naložení(nebo zapřáhnutí plného vleku), to auto s větším toč. momentem bude rychlejší než auto s menším toč. momentem.
Jinak podle mě toč. moment vyjadřuje STABILITU výkonu. Možná se pletu, ale takhle nějak to vnímám.
PS😒br /> jenom pro upřesnění. Pokud budu mít dvě auta, kde každý bude mít 100kw a stejnou převodovku, ale jedno bude mít 200Nm a druhé 300Nm, tak pokud by prázdné zrychlovali stejně, tak po naložení(nebo zapřáhnutí plného vleku), to auto s větším toč. momentem bude rychlejší než auto s menším toč. momentem.
Jinak podle mě toč. moment vyjadřuje STABILITU výkonu. Možná se pletu, ale takhle nějak to vnímám.
Ano, mýlíte se, to auto s vyšším točivým momentem vůbec nemusí být rychlejší. Dokonce může být pomalejší, pokud auto s 200 Nm jich dosáhne ve vyšších otáčkách. Moment motoru se násobí převodovkou a až pak se přenese na kola.
ježiši to je zase slovíčkaření!!!!
Samozřejmě předpokládám, že průběh výkonu a momentu bude zhruba stejný(zhruba posunutý o rozdíl mezi max. hotnodou)
Samozřejmě předpokládám, že průběh výkonu a momentu bude zhruba stejný(zhruba posunutý o rozdíl mezi max. hotnodou)
To je nereálný předpoklad, jestli mají mít obě auta 100 kW, tak to s nižším krouťákem toho výkonu musí dosáhnout otáčkama, průběh nutně musí být jiný.
Pěkný příkla😜 2 zážehové motory Renault z aktuálního Mégane😒br />
atmosféra 1.6 (151 Nm @4250, 81 kW @6000) a turbo 1.2 (190 Nm @2000, 85 kW @4500). Rychlejší v 0-100 i ve sprintu na 1 km je ta atmosféra s podobným výkonem a s podstatně menším krouťákem. Udrží totiž nějaký rozumný výkon i nad 6000 otáček, tím i vyšší krouťák na kolech díky výhodnějšímu převodovému poměru, kdy už turbo 1.2 bude muset mít zařazený vyšší kvalt.
elNiino88
jak někdo může doporučovat tady ten motor???vím,mají tam CR,ale od 2,0 TDI-PD by měli lidi spíš odradit,to byl průser jak Brno.... :no:
jak to víš, tys ho měl? 😉
naštěstí ne,ale vozili nám je do servisu,jeden za druhým...většinou na odtahovce >😁 prostě neštěstí...a pokud vím tak i svět motorů to označil jako "průšvih století"
To je nesmysl. Záleží na tom, o jakou verzi 2.0 TDI PD šlo. Ty první, osmiventilové, vycházely z konstrukce 1,9 TDI PD a byly v podstatě bezproblémové. Potíže nastaly u prvních šestnáctiventilových 2.0TDI PD, kde občas praskaly hlavy. Když se vyřešila hlava, ukázalo se, že odcházely pohony olejového čerpadla. To se podařilo vyřešit také a zhruba od r. výroby 2007 jsou tyhle motory v principu bez potíží. Sám mám na takovém motoru (r.200😄 asi 160 tisíc km. Ano, musel jsem nechat zrepasovat turbo - ale turbo stejného výrobce (Garrett) má desítky jiných dieselů a problémy s turbem jsou víceméně všude stejné. Vadné turbo není vadný motor...
"šestnáctiventilových 2.0TDI PD, kde občas praskaly hlavy" asi tak ako chrastiaci reťaz na TSI. Treba ešte poznamenať, že tomu výrazne "pomáhal" chiptuning, ale aj sériové verzie mali nemalé problémy
Páni a teraz sa podržte. Objednával som ibizu mojej drahej do servisu kvôli reťazi a prijímací technik po opise rachtanie po štarte pri 32.000 km ani nechcel nič diagnostikovať, rovno objednával ten rozvodový kit. Bol som z toho prekvapený a na otázku, že ako vie čo je tomu autu odpovedal, že cca 90%!!! nimi predaných áut s tým má problémy práve pri tomto nájazde.
Takže žiadne mizivé %, ale takmer každé auto (pre GTI-ho).
Páni a teraz sa podržte. Objednával som ibizu mojej drahej do servisu kvôli reťazi a prijímací technik po opise rachtanie po štarte pri 32.000 km ani nechcel nič diagnostikovať, rovno objednával ten rozvodový kit. Bol som z toho prekvapený a na otázku, že ako vie čo je tomu autu odpovedal, že cca 90%!!! nimi predaných áut s tým má problémy práve pri tomto nájazde.
Takže žiadne mizivé %, ale takmer každé auto (pre GTI-ho).
GTI ti to stejně zapře. Maximálně ti napíše nesmysl ve stylu, že se těch motorů vyrobilo "desítky milionů" takže pár vadných kusů se prostě objeví. Vzhledem k tomu, že VW to jako oficiální velko průser nikdy neuznalo, tak to podle GTIho prostě neexistuje. Jeho naprostá nekritičnost vůči VW je trapně úsměvná, tak co by si čekal.
>😁 GTI na tohle ani nereaguje. Těžko říct jestli je už soudný? ...ne, to byl vtip, kdyby si to tady přečetl, tak nám vysvětlí, že VW nemá chybné motory ani auta a jsou to premianti svých tříd. A když je na tom Passat průměrně, tak to není průměr. Je to výsledek nej auta a ostatní jsou už jen horší.
GTI podle jeho příspěvků soudný není. Osobně se nechci VW nijak posmívat nebo jejich produkty nějak dehonestovat. Každýmu se občas něco nepovede, ale je potřeba na chyby ukázat, poučit se z nich a příště už je neudělat. Osobně jezdím ve VW produktu už 7 let a jsem spokojený. Náhodou se považuju za Škodováckýho (VW fandu). Snažím se být ale realista. Když něco stojí za prd tak to klidně řeknu. Tím, že GTI zavírá oči nad naprosto všema kixama konstruktérů VW a zcela nekriticky všechno co vyprodukují chválí, na věci nic nezmění. Pouze se sám pasuje do role místního šaška. Podle mě je potřeba, aby zákazníci vyjadřovali svoji nespokojenost s tím co se jim na autech nelíbí (včetně technických řešení) a automobilka tento "hlas lidu" brala jako podnět pro zdokonalování svých příštích modelů. To že budeme jako zákaznici jen vykřikovat BRAWO a dělat jako že je všechno naprosto dokonalý k zlepšování VW produktů rozhodně nepovede. Byl bych teda velice rád kdyby se GTI probral a začal být trošku objektivní.
Těhle motorů mám několik a něco o nich vím. Sice se možná podařilo vyřešit pohon vyvažovacích hřídelí kde se nahradil řetěz ozubenými koly, ale teprve tyto vyvažovací hřídele pohánějí pomocí šestihrané osičky olejvové čerpadlo. To se ale nepodařilo vyřešit ani u CR. Naštěstí se to dá lehce upravit a je na dosmrti klid. Jinak na těhle motorech nám už i 350 a více tkm a celekm v pohodě. Bohužel většina těhle motorů byla dovezena jako zázrak ze zahraničí a jsou silně stočená. Majitel si myslícože nemá za zázrak se 120tkm na tachu přitom to má 400tkm i více. K tomu připočtu to, že většina čecháčků šetří na servisu a jsme doma. Mimo jiné každá značka má nějaké problémy, všude je něco.
Co se na tom tak sypalo, že to ani nedojelo samo do servisu?
nejvíc odcházely jednotky PD,údajně kvůli zakarbonování nějaké elektroniky přímo v jednotce...a když se takhle odporoučel jeden tak ŘJ odstavila celej motor aby nedocházelo k propalování pístů...výrobce při této závadě předepisoval výměnu všech 4 PD jednotek (což se vzhledem k vysoké ceně, cca 15000 za jeden, ani jednou nekonalo, ale měli jsme tam Passata, kterej tam tady s tou závadou byl po šestý). Tahleta závada se vyskytovala nejvíc právě na Passatech, údajně kvůli použití jinýho SW...dál se tam taky sraly palivový pumpy, vozili nám to jak na běžícím pásu...když si k tomu přičtu ty další závady tak mi to rozhodně nepřijde jako spolehlivej motor...v Passatu teda určitě ne...
Palivový pumpy se sraly do roku 2006 vždy při 115 - 130 tkm a VW je měnil normálně na kulanci a pak už šlapaly zcela bez problému. Samozřejmě u vraků dovezených ze zahraničí se žádná kulance nekonala. To není o autě ale o naivitě kupujících jaký si to koupili zázrak. Jinak jsem na PD a že jich mám několik nikdy neměl to co ty popisuješ.Možná to bude tím, že mám auta koupená jako nová v ČR, nešetřím na servisu atd. Pravděpodovně mluvíš o vstřikovačích, jenže zase nevíš, že 8V měl normální vstřiky od Bosche, které se za pár šušňů v případě problému zrepasovaly kdežto 16V měl Siemense a tam byl problém. Bohudík se dnes dají repasovat i ty Siemensy a taky téměř za pár kačen. Takže když už vám ty vraky vozily jak na běžícím pásu, prosil bych konkrétní a fundovaný informace a ne JPP.
docela by mě zajímalo kde jsi vzal ty kilometry u pump...ty auta s tím měly problémy i když měly najetý míň,nebo víc...a VW je měnil normálně na garanci (ne kulance),pokud to auto bylo ještě v záruce...a i ten rok 2006 je blbost,sralo se to i pak...co se týče PD,jo u Bosch většinou stačilo za 2litry vyměnit gumičky a jelo to dál (ne vždycky),ale Siemens se musel měnit a ani repas nestál pár kačen jak říkáš...a taky to nebyly žádný vraky od farmáře z Uzbekistánu,ale auta koupený u nás na saloně...který byly u nás taky servisovaný a ani to auto nemuselo moc najet...ono když se to člověku vysere,v servisu za to vyhodí 16 klacků a za dva dny stojí na dálnici a nejede,protože mu klekly další 2...to z toho auta pak člověk moc radost nemá
1) Pokud si doložil že auto jezdilo celou dobu na značkový servis, tak to šlo na kulanci.
2) 90% lidí co znám kolem mě odešlo čerpadlo přesně v tomto rozmezí včetně mně. Navíc když mrkneš na VW Club do sekce poruchy čerpadel, zjistíš, že je na tom dalších 90% lidí stejně a pak už je klid
3) Repas Siemense nikdy nebyl a nešel! Pouze a jen výměna. Až snad před rokem jeden chytrý kluk z Čech se naučil tyto vstřiky repasovat a dělá to víceméně skutečně za pár kaček a dává na to i solidní záruku. Jinak ano Siemens vstřiky byly sráče, o tom žádná! Ale už se to dá bohudík řešit. Jestli chceš dám ti kontakt. Dyžtak SZ. 😉
2) 90% lidí co znám kolem mě odešlo čerpadlo přesně v tomto rozmezí včetně mně. Navíc když mrkneš na VW Club do sekce poruchy čerpadel, zjistíš, že je na tom dalších 90% lidí stejně a pak už je klid
3) Repas Siemense nikdy nebyl a nešel! Pouze a jen výměna. Až snad před rokem jeden chytrý kluk z Čech se naučil tyto vstřiky repasovat a dělá to víceméně skutečně za pár kaček a dává na to i solidní záruku. Jinak ano Siemens vstřiky byly sráče, o tom žádná! Ale už se to dá bohudík řešit. Jestli chceš dám ti kontakt. Dyžtak SZ. 😉
U těch pump,já jsem nastupoval na VW servis 11/2008 a vím že to tam vozili i roce 09 i 10 a pořád to byly auta v klasické záruce...a u těch aut co k nám vozili ty pumpy stačily odejít ještě v záruce...což bylo pro ty lidi nejlepší
A u těch Siemensů,tady nechcu kecat,ale vždycky když jsme je měnili tak ten vadnej se odesílal na repas a to bylo už 2-3 roky zpátky a pokud jsem to dobře chápal tak ty co jsme montovali byly nějak zrepasovaný...je možný že to jenom rozdělali a vrazili tam novou tu vadnou část,protože i tak to stálo zhruba 15000,- a to jenom v případě že se odeslal ten vadnej,jinak to bylo zase o nějakou tisícovku dražší
A u těch Siemensů,tady nechcu kecat,ale vždycky když jsme je měnili tak ten vadnej se odesílal na repas a to bylo už 2-3 roky zpátky a pokud jsem to dobře chápal tak ty co jsme montovali byly nějak zrepasovaný...je možný že to jenom rozdělali a vrazili tam novou tu vadnou část,protože i tak to stálo zhruba 15000,- a to jenom v případě že se odeslal ten vadnej,jinak to bylo zase o nějakou tisícovku dražší
No já mám třeba za sebou 3 odtahy a pár čidel. Nepraskne zarovka, nic nevrze, ael kdyz uz, tak to stoji za to...
Máme doma Octavii 2.0 TDI 4X4 (2007) a musím říct, že co se týče spolehlivosti, tak nemůžu říct ani popel, měl jsem před tím starou 1.9 81kw a ta se kazila mnohem častěji, než tenhle dvoulitr. Samozřejmě chod motoru je hrubý a spektrum využitelných otáček malé, ale co se týče spolehlivosti, tak po 240 tis Km mám na motoru vše původní. (pokud nepočítám běžnou údržbu)
Tolik chvaly na koncernovy motor v jednom poradu, to jsem fakt necekal >😒] . Prvni dil co jsem videl a fakt me pobavil >😁
dvorcidlo0
Nuž jazdil som v oboch aj tsi aj tdi cr. Ale aby tdi štýlom pri ktorom má spotrebu 8 l ( čo je štýl 170 + diaľnica resp. dosť rýchli presun po okreske ) a tsi malo 10 - to ťažko.
Moje skúsenosti sú skôr trošku rýchlejší štýl na tdi 6.5 tdi a 8 - 9 l tsi . Jazda zbesilá 10 - 11 tdi 18 - 20 tsi. Jazda na spotrebu tdi 4,5 tsi 6.
Jednoducho tam kde ma tsi 10 tam ma tdi max 7.
Ale porovnanie výborné - škoda že venované tomu tak málo času.
Moje skúsenosti sú skôr trošku rýchlejší štýl na tdi 6.5 tdi a 8 - 9 l tsi . Jazda zbesilá 10 - 11 tdi 18 - 20 tsi. Jazda na spotrebu tdi 4,5 tsi 6.
Jednoducho tam kde ma tsi 10 tam ma tdi max 7.
Ale porovnanie výborné - škoda že venované tomu tak málo času.
IPace
vysledek je jasnym, komu vadi vyssi ucty za palivo, ten bee benzin, tak jako i jine benziny tak i Oktavka RS dokaze zhltbout E85 >😁
element
Vo videu az nechutne zavadzal chlapik ktory tvrdil ze Cayenne sa (vlastne) vyraba v tovarni v Lipsku (Nemecko).
SKUTOCNOST je vsak ze Cayenne sa vyraba komplet v Bratislave (az na podvozok - ktory domontuju v Lipskej tovarni !
SKUTOCNOST je vsak ze Cayenne sa vyraba komplet v Bratislave (az na podvozok - ktory domontuju v Lipskej tovarni !
supersoul
Od redakce, ktera kdysi prisla s vizualne nejlepsimi videotesty na ceskem webu je tohleto ostuda. Levne a amatersky pusobici, s hroznou hudbou a komentari jak pro deti ze zakladni skolky. U Octavky jsem se nad naivitou komentaru musel hlasite smat, u Volva to uz byla vylozene facepalm. Komentovat zabery, kdy pan Vaculik couva s Passatem a neco si povida s kameramanem, hraje si s nejakym "playstation portable" uvnitr auta nebo kdy prednasi sve poznatky o aute a na pozadi muzeme videt rezervu, povinnou vybavu a sedou zed s hnusnym graffiti asi ani nema cenu, stejne by si ma slova nikdo nevzal k srdci. A v neposledni rade si neodpustim kritiku samotnych moderatoru. Panove Jungmann a Vaculik mozna napsali nekolik desitek, stovek ci tisicu fundovanych clanku, ale kdyz je vidim pred kamerou, tak se mi akorat pripomene [odkaz] Sorry, ale takhle fakt ne!