Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeADAC Kundenbarometer 2012: Němci jsou nejspokojenější s BMW, boduje i Škoda
65 komentářů
4bytelnýkola
tak žádný překvapení, němci umí, němci mají, tak se holt prohání v pěkných autech, nejlepší jsou stejně ty jejich highways, když není extrémě hustej provoz je to pohoda, hrozně si užívám když mě ve 160 někdo přehučí jak ve stíhačce, Germany šlape :yes: >😁
KANKUNEN
Ber to tak, od prémie se očekává nejvíc a stejně jsou zákazníci spokojeni, od značek na chvostu se moc neočekává a stejně znamenají pro své zákazníky sklamání. Třeba ,,předsudek,, o Fiatu je starý 40 let a stále platí. Možná se tu dočtu, že ty Fiaty si koupili fanoušci koncernu, aby ho mohli pomluvit, že.
Stejně jako koncernová auta si kupují lidé z klubu "Hate VW!" aby mohli psát po fórech jak se jim sypou. >😁
Nove Milla Giri
Majitelia Suzuki su podla tychto dat asi masochisti, ked znacka okupuje jedno z poslednych miest co sa tyka spokojnosti, ale tretie miesto pri vernosti znacke 😄
Inak by som sa rad dozvedel nieco viac o metodike tohto prieskumu a vahe jednotlivych kriterii.
Inak by som sa rad dozvedel nieco viac o metodike tohto prieskumu a vahe jednotlivych kriterii.
skejpa
Mazda krasne celkove seste misto. Dokonce i pred domacim VW 😄 To zase bude debat o metodice testu...
Spokojenost se odvíjí od očekávání. Nedivil bych se, kdyby taková Dacia byla na jednom z prvních míst.
Přesně, za volanty japonských aut totiž v Německu nejčastěji spatříš důchodce a u nich se dá očekávat, že jejich nároky nebudou tak vysoké jako u mladší části populace.
Pochopitelně,že mladá populace má narozdíl od té starší méně rozumu.Proto volí německé dýmovnice 😄 Předpokládám,že Ty jsi taky mladšího provedení 😄 Až zkusíš někdy Mazdu(to ale musíš nejdřív rozumově dospět,tak zjistíš o čem je řeč 😄
Asi tak... :yes: Ty narocnejsi si kupia Mazdu, lebo pochopili o com je dobre auto a soferovat ich proste bavy, uplne nenarocnym staci priblizovadlo od VW z bodu A do bodu B
Konečně racionální vysvětlení většího výskytu důchodců ve vozech, jako je Civic-Cosmic (8. a 9. generace Civicu).
Poslyš, co ti vadí na tom, že někdo má rád německá auta?
Kdybych byl jako ty, hned bych napsal, že jsi rozumově nedospělej jedinec, protože nemáš stejný názor, jako já. Ale neudělám to, protože Mazdu uznávám - jsou to skvělá auta a z Japonců jsou mi právě Mazdy nejsympatictější, a nechci vypadat před ostatními tak, jako ty...
Vysvětli mi rozumně, jak si dospěl k takovému názoru? Ty si myslíš, že jenom vy, kteří jezdíte na japonských autech, jste rozumní? A my všichni, kteří rádi německá auta, jsme rozumově nedospělí? A ještě, co je to „dýmovnice“? (Jen tak pro zajímavost.)
Tak kamaráde, nevím jak dlouho jsi přemýšlel, než jsi to napsal, ale přeji ti mnoho šťastných kilometrů, a hlavně to, aby ses naučil vycházet s lidmi, a né podle toho, na jakém autě jezdí. Propásl jsi možnost být ticho a neudělat ze sebe blbce, ale co už...
Kdybych byl jako ty, hned bych napsal, že jsi rozumově nedospělej jedinec, protože nemáš stejný názor, jako já. Ale neudělám to, protože Mazdu uznávám - jsou to skvělá auta a z Japonců jsou mi právě Mazdy nejsympatictější, a nechci vypadat před ostatními tak, jako ty...
Vysvětli mi rozumně, jak si dospěl k takovému názoru? Ty si myslíš, že jenom vy, kteří jezdíte na japonských autech, jste rozumní? A my všichni, kteří rádi německá auta, jsme rozumově nedospělí? A ještě, co je to „dýmovnice“? (Jen tak pro zajímavost.)
Tak kamaráde, nevím jak dlouho jsi přemýšlel, než jsi to napsal, ale přeji ti mnoho šťastných kilometrů, a hlavně to, aby ses naučil vycházet s lidmi, a né podle toho, na jakém autě jezdí. Propásl jsi možnost být ticho a neudělat ze sebe blbce, ale co už...
V tom případě asi nebudeš překvapen, že v kategorii "Hochdachkombis" obsadil druhé místo za Roomsterem právě Logan. 😄
Jinak máš pravdu. Pokud si koupím Toyotu, pro její vyhlášenou spolehlivost, asi se na stejné závady budu dívat jinak, než u Alfy, kterou jsem si koupil pro její krásu a jsem připraven snášet její rozmary.
Jinak máš pravdu. Pokud si koupím Toyotu, pro její vyhlášenou spolehlivost, asi se na stejné závady budu dívat jinak, než u Alfy, kterou jsem si koupil pro její krásu a jsem připraven snášet její rozmary.
Ani sa im nečudujem ,mám už 2. Mazdu a vyzerá to tak že u Mázd aj ostanem , keďže im nemôžem nič vyčítať a sú perfektné 😉
romgator
H/K se dobře daří, ale v žebříčku spokojenosti u Němců mají 17. a 18: místo. Teda nic moc. Ale tady v česku nejspíš bude v první pětce. 😄
Ham.
Porsche?
Začátek tabulky je jasný, snad jen trochu překvapí, že MB nestíhá a je až na čtvrtém místě až za Mini.
Nejzajímavější je konec tabulky, kde nevalná pozice Hyu, Kia odděluje zrno od plev (Citroen, Renault, Alfa, Suzuki, Peugeot, Fiat, Chevrolet).
Začátek tabulky je jasný, snad jen trochu překvapí, že MB nestíhá a je až na čtvrtém místě až za Mini.
Nejzajímavější je konec tabulky, kde nevalná pozice Hyu, Kia odděluje zrno od plev (Citroen, Renault, Alfa, Suzuki, Peugeot, Fiat, Chevrolet).
porsche jim zřejmě nějak uteklo, obecně jedna z nejspolehlivějších značek chybí, kdo ví proč 😐
Od oka bych si tipnul, že pro Porsche, nebo Barikův Jaguar, měli příliš malý vzorek.
že TUV nemá s malým vozrkem problémy, stejně tak J.D.Power a všichni další. To je vcelku zajímavé.
Přitom je tu pořád stejný problém - majitel 911ky který s ní jako s druhým či třetím autem najede ročně 8000 km bude spokojen protože bude mít jednu závadu např.
Majitel Mondea co najede ročně 60 000 km asi bude spokojen o něco méně, že.
Přitom je tu pořád stejný problém - majitel 911ky který s ní jako s druhým či třetím autem najede ročně 8000 km bude spokojen protože bude mít jednu závadu např.
Majitel Mondea co najede ročně 60 000 km asi bude spokojen o něco méně, že.
to je pravda, na druhou stranu probíhají testy, kdy se s autem najezdí větší porce km, pak to rozeberou (však to znáte) a v těhle testech většinou vítězí porsche nebo toyota
Jo probíhají, ovšem jen určitých zanček. Právě ty méně frekventovnaé zančky v tkaovémhle testu nikdy nebyly. Aspon Sem v životě nečetl v evropském periodiku - test jaguar, lexus po 100 tis, natož Cadillacu nebo ještě něco víc exotického.
Nebo je vyřadili na základě příliš malého počtu registrací. Metodika je uveřejněná, tak si ji můžeš přečíst. Aut jim tam chybí víc, i u značek, které v přehledu jsou. A sportovní auta nehodnotili vůbec.
O tom spokojenost je. Jestli auto naplní to, co od něj očekáváš (což je nejspíš dané, alespoň z části, vnímáním značky/ modelu).
O tom spokojenost je. Jestli auto naplní to, co od něj očekáváš (což je nejspíš dané, alespoň z části, vnímáním značky/ modelu).
Jednak jsou majitelé Porsche co najedou ročně také 60 000 km (viz třeba Cayenny nebo Panamery, kterých se prodá víc než 911) a jednak tímto argumentem nezakryješ fakt, že nejméně spojení jsou prostě majitelé GM (Opel, Chevrolet, PSA), zbývá aby GM vzal pod střechu ještě Fiat a všichni chromajzlíci budou pod jednou značkou. >😒]
androidromano
Myslim ze viac to nepotrebuje komentar ... Mazda je tam kde ma byt!
Ondris
Zase jedna statistika bez jakékoli vypovídací hodnoty, ach jo. ;-\
Presne tak. Navic vyjma Fiatu a Chevrloteu jsou rozestupy vzdy +- v ramci jednoho procentniho bodu, takze je to podle meho dost vyrovnane. Rozdíl 10 procent mezi prvnimi a poslednimi neni nic zasadniho. Navic ti posledni maji nevyhodu v tom, ze vyrabeji mnoho ultralevnych srasisek, se kterymi lidi proste zakonite byt spokojeni nemuzou, protoze si pri koupi namlouvaji, ze kupuji supr karu.
Budu předpokládat, že ta statistika není nějak "vytuněná".
Myslím si, že značky jako Renault a Fiat dojíždějí na tom, že stále ještě je mezi lidmi dost jejich slabších modelů. Z vlastní zkušenosti vím, že je lepší, když se jednorázově podělá celej motor, než když je to každej týden jiná maličkost.
Přesně to jsme měli u Scénika - motoricky a mechanicky paráda, jenže každou chvíli nesvítilo světlo, pak přestala fungovat palubka, potom nešla stahovat zadní okna, pak se utrhlo táhlo zámku, pak si auto usmyslelo, že se řidič nepásá a asi milion dalších věcí. Majitel potom přešel do stavu permanentní nasranosti a auto putovalo do prodeje. U nástupce odešel po záruce motor..."nojo, to se stává, ale jinak je to super auto". Světla totiž fungovala, auto šlo zamknout atd.
Investice do opravy motoru byly nesrovnatelný, přesto kdo u našich pochválí Renaulta už není vítanou návštěvou. 😄
Myslím si, že značky jako Renault a Fiat dojíždějí na tom, že stále ještě je mezi lidmi dost jejich slabších modelů. Z vlastní zkušenosti vím, že je lepší, když se jednorázově podělá celej motor, než když je to každej týden jiná maličkost.
Přesně to jsme měli u Scénika - motoricky a mechanicky paráda, jenže každou chvíli nesvítilo světlo, pak přestala fungovat palubka, potom nešla stahovat zadní okna, pak se utrhlo táhlo zámku, pak si auto usmyslelo, že se řidič nepásá a asi milion dalších věcí. Majitel potom přešel do stavu permanentní nasranosti a auto putovalo do prodeje. U nástupce odešel po záruce motor..."nojo, to se stává, ale jinak je to super auto". Světla totiž fungovala, auto šlo zamknout atd.
Investice do opravy motoru byly nesrovnatelný, přesto kdo u našich pochválí Renaulta už není vítanou návštěvou. 😄
Mas pravdu.
V sirsi rodine jedno MLko od Medveda uplne odeslo a bylo vymeneno v zaruce za nove. Majitel si ho ale nedokaze vynachvalit. Takze spokojenost se znackou zavisi i na pristupu servisu - neznamena to nutne spokojenost s kvalitou auta.
V sirsi rodine jedno MLko od Medveda uplne odeslo a bylo vymeneno v zaruce za nove. Majitel si ho ale nedokaze vynachvalit. Takze spokojenost se znackou zavisi i na pristupu servisu - neznamena to nutne spokojenost s kvalitou auta.
A i spolehlivost. Ale když jsem tu naposledy něco napsal o důležitosti servisu (prodejce), tak jsem se se souhlasem moc nesetkal.
Das Alter der Fahrzeuge in der Untersuchung liegt zwischen einem halben Jahr und dreieinhalb Jahren und beträgt im Durchschnitt etwa 2 Jahre.
Hodnotí se auta stará půl až tři a půl roku, přičemž průměr je 2 roky.
Takže starými modely to nebude.
Hodnotí se auta stará půl až tři a půl roku, přičemž průměr je 2 roky.
Takže starými modely to nebude.
No já tam vídím, že v nadpisu zmíněná "bodující" Škoda jen o příčku předběhla Dacii, ale to asi nebylo posláním tohoto článku. 😉
wladyk
Tady se dočítám, že jsem asi už pěknou řádku let Němec. Taky 100% spokojený. >😒]
29radek
Je jasné,že němčouři budou nejvíce spokojení se svými značkami. Tohle když uděláte ve Francii tak tam zase zvítězí francouská značka.U nás to bude jednoznačně škoda.
Jinak frantíci jsou dnes s kvalitou vozů uplně jinde než před 10lety,to stejný platí i pro korejce. Před 2lety jsem odešel od škody(protože nema v nabídce plnohodnotný rodinný auto) a koupil jsem toho "špatnýho" a "nekvalitního" Grand Scenica a do dnešního dne si nemužu na něj stěžovat, koupil bych si ho znovu.
Jinak frantíci jsou dnes s kvalitou vozů uplně jinde než před 10lety,to stejný platí i pro korejce. Před 2lety jsem odešel od škody(protože nema v nabídce plnohodnotný rodinný auto) a koupil jsem toho "špatnýho" a "nekvalitního" Grand Scenica a do dnešního dne si nemužu na něj stěžovat, koupil bych si ho znovu.
pogo26
Tady máte odkaz, kde si to můžete podrobně probrat. Jsou tam všechna auta, která byla v hodnocení a body dle jednotlivých kritérií. Jen bych k tomu dodal, že větší spokojenost je s auty vyšších tříd. Pokud se jich však v Německu prodá málo, tak se do tabulky nedostanou (např. Laguna) a značce pak zůstane jen průměr za menší auta. Ještě sem dám kritéria dle kterých se hodnotilo, aby z toho někdo neudělal žebříček spolehlivosti. Zajímavé je např. hledisko cena/výkon ve kterém bodují H/K nebo Škodovka.
Ceed - 79,1
i30 - 78,3
Octavia - 75,3
Mégane - 63,1
U Renaultu je dobře hodnocen servis. Naopak nejvíc Renault ztrácí v kritériích Cena/výkon a náklady na provoz. Pokud by tedy Renault nasadil v Německu české ceny, tak máme nového lídra tabulky.
Obsluha / komfort
Motor
Jízda
Poměr cena / výkon
Náklady na provoz
Bezpečnost
Image značky
Servis
[odkaz] 😄
Ceed - 79,1
i30 - 78,3
Octavia - 75,3
Mégane - 63,1
U Renaultu je dobře hodnocen servis. Naopak nejvíc Renault ztrácí v kritériích Cena/výkon a náklady na provoz. Pokud by tedy Renault nasadil v Německu české ceny, tak máme nového lídra tabulky.
Obsluha / komfort
Motor
Jízda
Poměr cena / výkon
Náklady na provoz
Bezpečnost
Image značky
Servis
[odkaz] 😄
Takže Renault ztrácí kvůli vysoké ceně, zatímco Škodovka či H/K díky ceně naopak bodují. No, jsem zvědav až nám to tu někdo erudovaně "vysvětlí" 😉
Milenius
Chtěl bych vidět ty otázky. Třeba😒br />
Jak jste spokojený s velikostí auta?
Audi Q7: výborně
Fiat Panda: nic moc
>😁
Audi Q7: výborně
Fiat Panda: nic moc
>😁
white label
Nevíte někdo jak vypadá a funguje ten "KundaBarometr" ADACu a kde se dá případně sehnat? 😲 :😉 >😒]
>😁 Už jako malého kluka mě zaujal úvod mnohých německých katalogů - "Lieber kunde" >😁 Předpokládám, že se tenkrát ještě o možnostech měření spíš jen vášnivě diskutovalo.... 😉
Ano ano, ...liber kunde, achtung die kur.ve!.
A když jsem někdy v polovině osmdesátých let přijel poprvé do Itálie, tak tam to bylo ještě lepší, ti rovnou říkali zatáčce "kur.va". Když jsem tam jednomu kuchaři prozradil, že česky kur.va znamená italsky puttana, tak začal lítat po kuchyni a volal na pomocnou kuchařku (foneticky): "tu sej (ty jsi) kur.va, tu sej kur.va..." a ona si klepala na čelo, jestli se nezbláznil..., že jako co má být, že je zatáčka/zákruta.
>😒]
A když jsem někdy v polovině osmdesátých let přijel poprvé do Itálie, tak tam to bylo ještě lepší, ti rovnou říkali zatáčce "kur.va". Když jsem tam jednomu kuchaři prozradil, že česky kur.va znamená italsky puttana, tak začal lítat po kuchyni a volal na pomocnou kuchařku (foneticky): "tu sej (ty jsi) kur.va, tu sej kur.va..." a ona si klepala na čelo, jestli se nezbláznil..., že jako co má být, že je zatáčka/zákruta.
>😒]
Ada - stop rendlíkovskému odpadu
je v této tabulce nadhodnocená. Ve skutečnosti patří tyhle kreatury mezi úplně nejhorší krámy na trhu. Když uvidíte na silnici rendlíka, zejména Blio, koukejte se mu ve vlastním zájmu vyhnout velkým obloukem.
Takisto som si nemyslel, ze niekto iny este okrem samotnej Skody, povazuje Superb za vyssiu-strednu.
[odkaz]
K-A-T-A-S-T-R-O-F-A....
P.S. Bylo by dobré, kdyby dotyční (není jich tu úplně málo) byli schopni podobné nesmysly podpořit nějakým prokazatelným faktem, odkazem apod.
Divím se, že se ta Škodovka nějak nebrání, že Superba všude řadí "jen" do střední třídy, když ona sama jej (!údajně!) řadí o třídu výš. >😒]
Co se takhle, místo velkohubých prohlášení o (ne)myšlení, alespoň pokusit dokázat, že to co napsal (mimochodem zcela objektivně je to pravda), není pravda, viz i mé P.S. z 20:45. 😉