Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
pedro603
Tahle Honda je opravdu povedena, ale po dlouhem vybirani se nase rodina rozhodla pro Fiat Freemont.
Pouzitelnych 7 mist, AWD, 6ti stupnovy automat, super pohodlna kara. Doporucuji vyzkouset. Mam najeto 6t.km a muzu maximalne doporucit !
Pouzitelnych 7 mist, AWD, 6ti stupnovy automat, super pohodlna kara. Doporucuji vyzkouset. Mam najeto 6t.km a muzu maximalne doporucit !
Děláš pro dealera Fiatu?
Nene, posledniho Fiata mel v rodine deda a to byl Fiat 600.
Ale pro velkou rodinu jsem dlouho nemohl neco poradnyho a za rozumnou cenu sehnat.
Chtel jsem nove auto, ale taky vim, ze za par let cena klesne na cenu srotu.
Cenove je to uzasna volba. Znam snad vsechna suvecka co se u nas prodavaji a to od Mercedesa po Dacii...! 😄
Mimochodem Freemont je puvodne z dilny Mercedes + Chrysler. Z Fiatu to ma jen odznacky. 😄
Ale pro velkou rodinu jsem dlouho nemohl neco poradnyho a za rozumnou cenu sehnat.
Chtel jsem nove auto, ale taky vim, ze za par let cena klesne na cenu srotu.
Cenove je to uzasna volba. Znam snad vsechna suvecka co se u nas prodavaji a to od Mercedesa po Dacii...! 😄
Mimochodem Freemont je puvodne z dilny Mercedes + Chrysler. Z Fiatu to ma jen odznacky. 😄
V momentě kdy motory od Mercedesu nahradili Fiatími, to pro mne je čistočistý Fiat. Zatímco Compass jezdí/jezdil s motory od Mercedesu, tento "výrobek" Fiatu neberu.
Pentastar neni Fiat, pokud chces benzin, naftu neberu a tedy nezajimam se, tam je neco od Fiatu, kdyz jsem ho mel pujceny tak ale jel prekvapive dobre-nafta. Ja jsem volil ale benzin, Pentastar(Chrysler)
Ja teda neviem, ale v zime sme tu nemali so ziadnou inou znackou take problemy ako prave s Fiatmi.Ano, v Alpach je "trochu" chladnejsie ale ak tu mas 30 aut vo vozovom parku a asi 20 znaciek, vsetko nastartuje...len Fiaty nie ;-\ .A prave v zime sa u nich objavili aj nie male poruchy s elektronikou. Kupili sa tu Fiaty koli 4x4 (Pandy), ale na zimu asi stvorene nie su. Asi su v Taliansku zvyknuti len na teplo. Tie iste problemy mali ale v zime i kamarati na Slovensku na Orave a tam zas az tak hrozna zima nie je. S Freemontom nemam ale ziadnu skusenost.
Minulu zimu zena bezproblemov nastartovala Punto mkII a jej kolegovia na firemnych Fabiach 1.4i MKII ostali doma, takze si nevyberies.
ono taky zalezi kdo ty auta servisuje... nekde mechanici kradou a vymenuji ridici jednotky a cidla z jinych vraku, sami je pak prodavaji a ty podnikove, hold podnik zaplati...! Pak nezalezi na znacce jako samotne, ale na znacce pro kterou mechanik po praci pracuje. Jinak 30 aut pokud rozdelim na 20 znacek, tak i tak moc Fiatu nemate. + Freemont moc Fiat neni, ja tam nemam ani Fiat motor, ktery teda jel velice solidne, ale ja mam rad benzin, takze moje volba byla Pentastar. Muzu doporucit.
I sam som nad Freemontom premyslal, uz len koli 4x4 a i dizajn sa mi velmi, velmi paci, ale v AT je extremne drahy (i koli Nova dani). Ved za Fiat, aj ked s najlepsim motorom, nedam vyse nez 40000 eur 8-s . A navyse len 2 rocna zaruka za auto, ktore stoji vyse 40000 eur, je na smiech. Taku malu zaruku (2 roky) si v AT dovoli dat snad uz len VW a Skoda a zrejme i cely koncern VW. Inac mas pravdu, ze tych Pand az tolko nemame, myslel som na 3. Ono na vyber moc nemas ak chces taku triedu a 4x4. V tomto je Fiat :yes:
4x4, je vzdy s automatem, coz byla moje vyhoda-ja automat vyzadoval.
s tvoji cenou si nejem jisty, zda mas pravdu, ja jsem ho chtel dokonce koupit v Bratislave a pak vzit do cech.
Tehda vysla cena lepe u vas. Nakonec jsem ho koupil v cechach v prepoctu na eura cca. 27 000,- euro dobre vybaveny, vcetne dph.
Se zarukou si starosti nedelam.
s tvoji cenou si nejem jisty, zda mas pravdu, ja jsem ho chtel dokonce koupit v Bratislave a pak vzit do cech.
Tehda vysla cena lepe u vas. Nakonec jsem ho koupil v cechach v prepoctu na eura cca. 27 000,- euro dobre vybaveny, vcetne dph.
Se zarukou si starosti nedelam.
tady mas cenik...
[odkaz]
a vzdycky jako prekvapko dostanes nejakou tunezanedbatelnou slevu.
A timto se vracim na zacatek meho prispevku.
Honda super auto...., ale predrazeny !
[odkaz]
a vzdycky jako prekvapko dostanes nejakou tunezanedbatelnou slevu.
A timto se vracim na zacatek meho prispevku.
Honda super auto...., ale predrazeny !
V CR je cena naozaj taka, ale ja som pisal o 18😁4 o AT (Rakusko), kde zijem. Tam je bohuzial cena, ako som uviedol 40250 eur (bez zlavy) s najlepsim motorom a s vybavou [odkaz] A bohuzial, ak by som si ho i na SVK kupil, do mesiaca si ho musim prihlasit a priblizne 12% z ceny auta (Nova dan v At na zaklade emisii a neviem coho vsetkeho) musim, ci chcem alebo nechcem, zaplatit. ;-\
mas pravdu, v rakousku je nejaka nesmysla dan... pak to vyjde draz, nez u nas mercedes... (skoro)
to ale vyjde draz i tato Honda - asi.
jinak v nemecku treba Freemonta s Pentastarem nekoupis vubec, ale ve Svycarsku je zase benzinovy motor levnejsi, nez naftovy. Vseobecne nejlepsi ceny melo polsko, slovensko a pak cesko( mluvim o Fiat Freemont ) Nejhorsi prave rakousko. Asi nejaka dan proti hnojivu pro kyticky. CO2 je prece dulezite pro fotosyntezu ...!!! 😄
pritom skodlive NO2 z nafty nikdo neresi...
to ale vyjde draz i tato Honda - asi.
jinak v nemecku treba Freemonta s Pentastarem nekoupis vubec, ale ve Svycarsku je zase benzinovy motor levnejsi, nez naftovy. Vseobecne nejlepsi ceny melo polsko, slovensko a pak cesko( mluvim o Fiat Freemont ) Nejhorsi prave rakousko. Asi nejaka dan proti hnojivu pro kyticky. CO2 je prece dulezite pro fotosyntezu ...!!! 😄
pritom skodlive NO2 z nafty nikdo neresi...
bol som v alpach niekolko krat s rozlicnymi autami a vzdy som odisiel bez problemov - dokonca aj s fiatom 😉
Urcite sa tu v AT staraju o cesty lepsie ako v CR alebo na Slovensku, ale za par rokov, co tu zijem viem, ze staci, aby niekto v kopci zastal a uz sa nepohnes...iba ak tak dole 😉 , zvlast ak ides v noci, kde sa cesty az tak neudrzuju. V oblastiach, kde zijem, je asi 70% 4x4, väcsinou Impreza a Golf.
Magnetofon
Assembly😒br />
East Liberty, Ohio, United States
El Salto, Jalisco, Mexico
Sayama, Saitama, Japan
Ayutthaya, Thailand
Alliston, Ontario, Canada
Karawang, Indonesia
Radsej si kupim kvalitne SUV Made in EU - Dacia Duster alebo Skoda Yeti
El Salto, Jalisco, Mexico
Sayama, Saitama, Japan
Ayutthaya, Thailand
Alliston, Ontario, Canada
Karawang, Indonesia
Radsej si kupim kvalitne SUV Made in EU - Dacia Duster alebo Skoda Yeti
Rumuni robia kvalitnejsie, nez Japonci?
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Gittes
Prohlížení fotek na Auto.cz je naprosto katastrofální !!! Když kliknu na "následující" fotku, tak spadne dolů, jde vidět cca 1/6 horní části a na displeji mám hlavně reklamu... !!! To jako redaktoři tohoto serveru nikdy nekontrolovali danou fotogalerii, jak funguje?
(Mám novější notebook 15.6")
Děkuji za rychlou změnu !!!
Gittes
(Mám novější notebook 15.6")
Děkuji za rychlou změnu !!!
Gittes
Stejně vybavený benzín😒br /> 2,0 i-VTEC 6M 4x4 Comfort - 624.000
rozdíl - 65.000
Stačí?
Tech 55tis. Kc ktere ty do toho porad motas je priplatek za 4x4, ne za diesel. Srovnavej srovnatelne! Capiche? 8-s
Rozdil ve stejne konfiguraci je 65 tisic, to mas pravdu ty, rozdil mezi nejlevnejsim benzinem a naftou je 120 tisic, to ma zas pravdu petrumr. Aneb jeden o voze a druhy o koze. Takhle se tu muzete hadat donekonecna, protoze oba mate pravdu, ale oba se bavite o necem naprosto jinem 😄