Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Honda CR-V: Benzinová stojí od 544 tisíc, dieselová od 689 tisíc Kč

48 komentářů

petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
WinDiesel
A benzín jako není ropák, Rozumbrado? 😐
petrumr
WinDiesel
Blahoslaveni budiž chudí duchem a petrrumr zvlášť. Jejda ty jsi ale případ.
Cpt.Slow
689.000 - 624.000 = 120.000? 8-s
petrumr
Cpt.Slow
Ani ve výbavě S, proto je ten rozdíl 65.000 a ne 120.000 jak jsi plácl na začátku 😉
petrumr
Cpt.Slow
Tak ještě jednou, pomalu a snad i naposledy😒br /> Nejlevnější diesel😒br /> 2,2 i-DTEC 6M 4x4 Comfort - 689.000
Stejně vybavený benzín😒br /> 2,0 i-VTEC 6M 4x4 Comfort - 624.000
rozdíl - 65.000

Stačí?
petrumr
Katikakus
Peto, takze jeste jednou a pomalu specialne pro tebe😒br /> CR-V s pohonem vsech kol a ve stejne vybave stoji v dieselu o 65tis. vic nez v benzinu.
Tech 55tis. Kc ktere ty do toho porad motas je priplatek za 4x4, ne za diesel. Srovnavej srovnatelne! Capiche? 8-s
Mino21
Jenze on proste porovnava (aspon ja to tak pochopil) nejlevnejsi benzin (nehlede na typ pohonu) a nejlevnejsi diesel (nehlede na typ pohonu). Tedy, benzin si muzes koupit za 569 tisic, ale za naftu musis zaplatit 689 tisic, coz je 120 tisic. A ano, dostanes tam 4×4, ktere mozna ani nechces - jde tedy o to, ze neni mozne dostat 4×2 diesel, diky cemuz ten rozdil v cene roste jeste vyse.
Rozdil ve stejne konfiguraci je 65 tisic, to mas pravdu ty, rozdil mezi nejlevnejsim benzinem a naftou je 120 tisic, to ma zas pravdu petrumr. Aneb jeden o voze a druhy o koze. Takhle se tu muzete hadat donekonecna, protoze oba mate pravdu, ale oba se bavite o necem naprosto jinem 😄
Katikakus
To, ze nejde koupit diesel 4x2 neznamena, ze priplatek za diesel je 120tis. Kc. ten je u vsech srovantelnych vybav pouze 65tis. Kc. To, ze musis u dieseleu priplacet i za 4x4, je vec druha. 😉
Mino21
No vsak ano. Jenze ty to hovoris o veci prvni, kdezto petrumr o veci druhe a v tom je ten problem. Kazdopadne je pravda, ze uplne prvni prispevek petrumra toto dostatecne nekonkretizoval a je v podstate nespravny, protoze priplatek za diesel jako takovy je skutecne jen 65tKc. Ve druhem to napsal spravne (ze mu jde o srovnani nejlevnejsiho benzinu a nejlevnejsi nafty, ne o srovnani benzinu a nafty ve stejne konfiguraci), ale ty porad reagujes na ten prvni. Proc?
Katikakus
No vzdyt ja nic jineho netvrdim, pouze to, ze priplatek za diesel je, jak spravne pises, 65tis. Kc. Tak proto... 😉
petrumr
Katikakus
Je to marny, je to marny, je to...marny
pedro603
Tahle Honda je opravdu povedena, ale po dlouhem vybirani se nase rodina rozhodla pro Fiat Freemont.
Pouzitelnych 7 mist, AWD, 6ti stupnovy automat, super pohodlna kara. Doporucuji vyzkouset. Mam najeto 6t.km a muzu maximalne doporucit !
milanka
Mohu potvrdit, mám najeto 15 tisíc, vše o.k. Doporučuji benzín ! Teď bude i 2,4 l ...
WinDiesel
Děláš pro dealera Fiatu?
pedro603
Nene, posledniho Fiata mel v rodine deda a to byl Fiat 600.
Ale pro velkou rodinu jsem dlouho nemohl neco poradnyho a za rozumnou cenu sehnat.
Chtel jsem nove auto, ale taky vim, ze za par let cena klesne na cenu srotu.
Cenove je to uzasna volba. Znam snad vsechna suvecka co se u nas prodavaji a to od Mercedesa po Dacii...! 😄
Mimochodem Freemont je puvodne z dilny Mercedes + Chrysler. Z Fiatu to ma jen odznacky. 😄
WinDiesel
V momentě kdy motory od Mercedesu nahradili Fiatími, to pro mne je čistočistý Fiat. Zatímco Compass jezdí/jezdil s motory od Mercedesu, tento "výrobek" Fiatu neberu.
pedro603
Pentastar neni Fiat, pokud chces benzin, naftu neberu a tedy nezajimam se, tam je neco od Fiatu, kdyz jsem ho mel pujceny tak ale jel prekvapive dobre-nafta. Ja jsem volil ale benzin, Pentastar(Chrysler)
augustin
Ja teda neviem, ale v zime sme tu nemali so ziadnou inou znackou take problemy ako prave s Fiatmi.Ano, v Alpach je "trochu" chladnejsie ale ak tu mas 30 aut vo vozovom parku a asi 20 znaciek, vsetko nastartuje...len Fiaty nie ;-\ .A prave v zime sa u nich objavili aj nie male poruchy s elektronikou. Kupili sa tu Fiaty koli 4x4 (Pandy), ale na zimu asi stvorene nie su. Asi su v Taliansku zvyknuti len na teplo. Tie iste problemy mali ale v zime i kamarati na Slovensku na Orave a tam zas az tak hrozna zima nie je. S Freemontom nemam ale ziadnu skusenost.
Nicco
Minulu zimu zena bezproblemov nastartovala Punto mkII a jej kolegovia na firemnych Fabiach 1.4i MKII ostali doma, takze si nevyberies.
Mino21
Ono zalezi. Kamaradka ma treba Pandu a uz ji to parkrat nenastartovalo (a to i na podzim).
Nicco
Je to mozne, pretoze Panda je ultra lowcost model, kde sa setrilo vsade a naviac vyrabany v Polsku
pedro603
ono taky zalezi kdo ty auta servisuje... nekde mechanici kradou a vymenuji ridici jednotky a cidla z jinych vraku, sami je pak prodavaji a ty podnikove, hold podnik zaplati...! Pak nezalezi na znacce jako samotne, ale na znacce pro kterou mechanik po praci pracuje. Jinak 30 aut pokud rozdelim na 20 znacek, tak i tak moc Fiatu nemate. + Freemont moc Fiat neni, ja tam nemam ani Fiat motor, ktery teda jel velice solidne, ale ja mam rad benzin, takze moje volba byla Pentastar. Muzu doporucit.
augustin
I sam som nad Freemontom premyslal, uz len koli 4x4 a i dizajn sa mi velmi, velmi paci, ale v AT je extremne drahy (i koli Nova dani). Ved za Fiat, aj ked s najlepsim motorom, nedam vyse nez 40000 eur 8-s . A navyse len 2 rocna zaruka za auto, ktore stoji vyse 40000 eur, je na smiech. Taku malu zaruku (2 roky) si v AT dovoli dat snad uz len VW a Skoda a zrejme i cely koncern VW. Inac mas pravdu, ze tych Pand az tolko nemame, myslel som na 3. Ono na vyber moc nemas ak chces taku triedu a 4x4. V tomto je Fiat :yes:
pedro603
4x4, je vzdy s automatem, coz byla moje vyhoda-ja automat vyzadoval.
s tvoji cenou si nejem jisty, zda mas pravdu, ja jsem ho chtel dokonce koupit v Bratislave a pak vzit do cech.
Tehda vysla cena lepe u vas. Nakonec jsem ho koupil v cechach v prepoctu na eura cca. 27 000,- euro dobre vybaveny, vcetne dph.
Se zarukou si starosti nedelam.
pedro603
tady mas cenik...
[odkaz]

a vzdycky jako prekvapko dostanes nejakou tunezanedbatelnou slevu.

A timto se vracim na zacatek meho prispevku.
Honda super auto...., ale predrazeny !
augustin
V CR je cena naozaj taka, ale ja som pisal o 18😁4 o AT (Rakusko), kde zijem. Tam je bohuzial cena, ako som uviedol 40250 eur (bez zlavy) s najlepsim motorom a s vybavou [odkaz] A bohuzial, ak by som si ho i na SVK kupil, do mesiaca si ho musim prihlasit a priblizne 12% z ceny auta (Nova dan v At na zaklade emisii a neviem coho vsetkeho) musim, ci chcem alebo nechcem, zaplatit. ;-\
pedro603
mas pravdu, v rakousku je nejaka nesmysla dan... pak to vyjde draz, nez u nas mercedes... (skoro)
to ale vyjde draz i tato Honda - asi.
jinak v nemecku treba Freemonta s Pentastarem nekoupis vubec, ale ve Svycarsku je zase benzinovy motor levnejsi, nez naftovy. Vseobecne nejlepsi ceny melo polsko, slovensko a pak cesko( mluvim o Fiat Freemont ) Nejhorsi prave rakousko. Asi nejaka dan proti hnojivu pro kyticky. CO2 je prece dulezite pro fotosyntezu ...!!! 😄
pritom skodlive NO2 z nafty nikdo neresi...
kyklop
bol som v alpach niekolko krat s rozlicnymi autami a vzdy som odisiel bez problemov - dokonca aj s fiatom 😉
augustin
Urcite sa tu v AT staraju o cesty lepsie ako v CR alebo na Slovensku, ale za par rokov, co tu zijem viem, ze staci, aby niekto v kopci zastal a uz sa nepohnes...iba ak tak dole 😉 , zvlast ak ides v noci, kde sa cesty az tak neudrzuju. V oblastiach, kde zijem, je asi 70% 4x4, väcsinou Impreza a Golf.
Anonym
Freemont není SUV, Freemont je crossover popř. MPV.
Jablíčka a hruštičky.
Magnetofon
Assembly😒br /> East Liberty, Ohio, United States
El Salto, Jalisco, Mexico
Sayama, Saitama, Japan
Ayutthaya, Thailand
Alliston, Ontario, Canada
Karawang, Indonesia

Radsej si kupim kvalitne SUV Made in EU - Dacia Duster alebo Skoda Yeti
pargi
A já si radši koupím tohle kvalitní SUV 😄
Cpt.Slow
Ještě jsi zapomněl na nejkvalitnější české SUV 😉
Nicco
Rumuni robia kvalitnejsie, nez Japonci?
augustin
:yes:
petrumr
petrumr
Choochoo
Swindon musel vynechat, jinak by nemohl napsat ze doporucuje neco evropskeho 😉
Katikakus
Zmen si nick na Gramofon. Porad dokola ta sama ohrana hloupa deska... 8-s :no:
petrumr
Katikakus
Peto ujasni si pojmy a dojmy, ok?
Gittes
Prohlížení fotek na Auto.cz je naprosto katastrofální !!! Když kliknu na "následující" fotku, tak spadne dolů, jde vidět cca 1/6 horní části a na displeji mám hlavně reklamu... !!! To jako redaktoři tohoto serveru nikdy nekontrolovali danou fotogalerii, jak funguje?
(Mám novější notebook 15.6")

Děkuji za rychlou změnu !!!

Gittes