Novinky
a pro příznivce "klasických" aut od nissanu mám ochutnávku [odkaz]
GT-R je Best! Je to chladnokrvny stroj bez emocii. Jeho uloha je jednoducha... porazit vsetkych. Ci uz to hraju na nemecku technickost, talianske emocie alebo americku show. A dost sa mu to aj dari. Cena a to ze je to 2+2 auto, je ako bonus :yes: :yes: [odkaz]
Přesně tak. Já GT-R vždycky vnímal jako vrchol inženýrství mezi auty. Jak tvrdil už Jeremy Clarkson - člověk spíš vyletí oknem z auta ven, než abys tohle monstrum utrhl do smyku. Sice jsem v něm ještě nejel, ale je to můj sen - aspoň se svézt, a snad někdy, kdyby se hodně poštěstilo, by mohl bejt i v garáži, ale to už je trochu míň reálný >😁 >😁
ma mpocit ze lambo s mclarenom ku koncu nissan dobiehali... skoda ze nebola dlhsia rovinka.. GTRko by padlo
Tohle auto me fakt bere. Totalne me rozebira. Na kousky.
Jenze:
- je to Nissan
- ma hnusny vnitrek
Dobra zparva je, ze neumre, tak pockame...
(mam mentalni problem s autama s hnusnym vnitrkem)
Jenze:
- je to Nissan
- ma hnusny vnitrek
Dobra zparva je, ze neumre, tak pockame...
(mam mentalni problem s autama s hnusnym vnitrkem)
tak vono je to hlavně auto pro řidiče a to ty nejsi... ty seš machýrek...tebe zajímá image, tohle je auto pro člověka, kterýho zajímá rychlost
Přesně to vystihl Clarkson, když po svezení podotkl, že to auto je tak dokonalé, že by mu odpustil, i kdyby interiér vůbec nemělo 😄
A navíc ho má a je kvalitní.
Člověk s BMW, který nechápe, co je výkon, rychlost, dominance, bude řešit interiér i přes to, že neví, že to GT-R je ve finále líp zpracované a bude míň vrzat i přes 20" RFT...
Hlavně 530d neřeším, to je zgarb, ale např i 550i nebo M5 je po svezení s GT-R zoufale pomalé a neohrabané 😄
Holt každému co jeho jest. Pozérovi BMW, požitkáři GT-R :-!
A navíc ho má a je kvalitní.
Člověk s BMW, který nechápe, co je výkon, rychlost, dominance, bude řešit interiér i přes to, že neví, že to GT-R je ve finále líp zpracované a bude míň vrzat i přes 20" RFT...
Hlavně 530d neřeším, to je zgarb, ale např i 550i nebo M5 je po svezení s GT-R zoufale pomalé a neohrabané 😄
Holt každému co jeho jest. Pozérovi BMW, požitkáři GT-R :-!
Zrovna GTR je nejvíc pozérský auto současnosti. Tahle dvoutunová obluda je to pravý auto na machrování. Nadšenec se mu jistě vyhne třeba směrem k Ultimě GTR nebo Atomu. Prostě slon nikdy nedohoní splašený trubky.
Nejvíc pozérské auto? To je hodně odvážné tvrzení 😲 Ultima i Atom jsou fajn káry, ale to trošku mícháš hrušky s jabkama, navíc je, u tebou zmiňovaných aut, problém totální nepraktičnost (vem to čert) a prý značná poruchovost
GTR moze s BMW 5 (snad mozne len so zavretymi ocami k M5) zrovnavat len cisty blazen >😁 alebo ten kto to GTR nikdy nesoferoval. Pre info z praxe, u GTR kolega presiahol hranicu 100 000km a interier vrze a hodne, viac ako u M5 ktoru mal predtym.
Moje osobne letmo vystihnutelne prirovnanie na zaklade zopar kilometrov- 2008 M5 s 2009 GTR je ako tazka chladnicka na kolesach v zrovnani s utlmenym monopostom F1.
Moje osobne letmo vystihnutelne prirovnanie na zaklade zopar kilometrov- 2008 M5 s 2009 GTR je ako tazka chladnicka na kolesach v zrovnani s utlmenym monopostom F1.
GTRko má být extrémně rychlé všude a taky že je. Nemá mít noblesu italských supersportů (i když možná to Nissan chce?), má jim všem vytřít >😁
P.S. porovnanie BMW M5 a GT-R: https😐/www.youtube.com/watch?……
Edit: o brutálnej efektivite GT-Rka hovoria všetky tie drag races, kde Nissan poráža aj značne výkonnejšie a papierovo rýchlejšie autá. Napr. v tomto drag race 11 športiakov bolo GT-R najrýchlejšie, poraziac 563 koňové SLS AMG, 458 Italiu s 557 PS, odľahčenú klasiku GT3 RS, desaťvalcové Audi R8 (560 PS) i LF-A (552 PS) či sedemlitrovú Corvette Z06.
bravo nissan :yes:
a rýchlejšie bolo len Lambo Aventador (čo je akosi samozrejmé pri skoro 700 PS) a McLaren MP4-12C (tiež o cca. 50k výkonnejšie), ktoré vyznáva rovnakú filozofiu, ako Godzilla: maximálnu efektivitu aj za cenu menšieho wow-faktora.
Ale muscle cars ako Ford Shelby, ktorý je o vyše 100k výkonnejší, či Camaro, dostali na frak.