Videa
To řídil určitě Massa- >😁
Tohle je případ jako před pár lety myslím 2008 v F1 v Singapuru kdy se jěště tankoval benzín uprostřed závodu. Felipemu zapomněli oddělat hadici a on ujel i s ní. Pokazili mu závod protože hodně stratil.
se může stát jen řidiči mondea, protože v jiném autě střední třídy se pocity z řízení supersportu na závodní trati nedostavují. Je pak logické, že takový řidič při pitstopu na okraji Petrohradu počítá s tím, že tu hadici mechanici vytáhnou. 😄 😉
Předpokládám že toto může nastat jen u aut s bezklíčovým startováním? Jak je u těchto vozů řešen zámek nádrže? Dík
alambert
???
to si jako myslíš, že mají všechna auta víčko na zámek?
fordy konkrétně víčka bez zámků běžně (zamyká se jen ten kryt přes to západkou-spojeno s centrálem nebo zacvakávací...), teď dokonce uplně bez víčka (jmenuje se to nějak, už nevim a jsem línej hledat)...
to si jako myslíš, že mají všechna auta víčko na zámek?
fordy konkrétně víčka bez zámků běžně (zamyká se jen ten kryt přes to západkou-spojeno s centrálem nebo zacvakávací...), teď dokonce uplně bez víčka (jmenuje se to nějak, už nevim a jsem línej hledat)...
alambert
jak říkám, viděl jsem to na vlastní oči...přecijen u bílého Audi A6 s černou střechou to přejdete bez nějakého velkého překvapení >😁 kor když má řidič růžové polo... >😁
ale u Fordu to zamrzí... >😁 no beztak ho měl/a řidič/ka jen půjčené... >😁
btw, u toho audi bylo nejlepší, že se urvala jen ta pistole a ten řidič se pokoušel ji tam nasadit zpátky >😁
ale u Fordu to zamrzí... >😁 no beztak ho měl/a řidič/ka jen půjčené... >😁
btw, u toho audi bylo nejlepší, že se urvala jen ta pistole a ten řidič se pokoušel ji tam nasadit zpátky >😁
co je to "polo" ???
to taky nechápu, jak může řidič Audi A6 mít růžové polo? >😁 Asi jsem moc unavený dneska nebo nevím 😒
toto bude nejaky * alebo krava ... tych je v rusku dost... :yes:
Ale historii sem raději netahejme.
Jeste hur jsou na tom Madari, proti kterym zasahli uz v roce 1848 a znicili tak jejich statecny boj za svobodu. V roce 1945 rozbombardovali Budapest a nakonec v roce 1956 postrileli v ulicich posledni opravdove hrdiny 20. stoleti.
A uplne nejhur jsou na tom Polaci. Se divim, ze jsou jeste na svete.
Ale jsme nejak off topic 😉