Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Mondeo odjelo z benzinky i s hadicí

David Bureš
Diskuze (35)
Autor videa se provokativně ptá, kdo že to seděl za volantem dotyčného vozu.

V minulosti jsme již ukázali, že tankování paliva není pro některé motoristy snadnou záležitostí. Najdou se totiž řidiči, kteří si do nádrže svítí zapalovačem nebo sirkou, přiložené video pak ukazuje, že i odjezd od benzinové stanice nemusí proběhnout bez problémů.

Snímek z Ruska totiž zachycuje Ford Mondeo jedoucí po městě a táhnoucí za sebou hadici vinoucí se z hrdla nádrže. Ano, řidič Mondea odjel od tankovací stanice, přičemž před odjezdem zapomněl vyndat hadici z ústí nádrže.

Autor videa se provokativně ptá diváků, kdo seděl za volantem dotyčného vozu a kdo tedy hadici u benzinky utrhl. Video každopádně nepodává žádný důkazy o tom, zda to byla žena, nebo muž, a tak si na tuto otázku musí odpovědět každý sám.

David Bureš
Diskuze (35)
Avatar - runner42
7. 11. 2012 17:30
zdá se mi to?
nebo opravdu ten policajt než přistoupí k autu zahodí na zem doutnajícího vajgla?
:-!
7. 11. 2012 08:10
Re: Zámek nádrže?
Možná si přečti mou první větu.
Je to celé nahrané. Pokud někdo jede na pumpu s úmyslem krást, nezapomene vytáhnout hadici. No a na pumpě zase nezaplatíš, dokud hadici nevrátíš do stojanu.
7. 11. 2012 07:27
Re: pro mě docela zklamání...
>:D no na slovensku to volame "polokošeľa"...
Avatar - Parda71 (BMWfans)
7. 11. 2012 01:28
Re: Jak za komančů,
Já tu zem taky nemám rád, mírně řečeno, ale paušalizovat samozřejmě nejde. Mají toho dost a spoustu Rusů toho hodně dokázalo, od umělců až po sportovce, ale jedno vím jistě. Z velké míry těží ze své velikosti, nerostů a z toho plynoucí moci na ostatní země. Bez toho by to byl obyčejný, troufám si říci že i zaostalý, nevýrazný národ jako je Ukrajina nebo dokonce Moldávie. A to platí především pro území mimo velká města a asijskou část. Nebyl jsem tam, ale hodně jsem o tom četl a je to opravdu jiný svět.
Avatar - Parda71 (BMWfans)
7. 11. 2012 01:24
Re: pro mě docela zklamání...
A límec nahoru! >:D