Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
KANKUNEN
0
představuje svoje špeky. Možná snad s kulhajícím benzínem, který má amputovaný válec. Děkuji autorovi názvu.
WoodyPWX
0
Ford vlastnil Aston mezi lety 1994 - 2007, takze stal u zrodu designu Astona jaky je dnes. Vubec bych se nedivil, kdyby za tim designem stal nekdo primo z Fordu a ted proste jen pouzivaji vlastni designove prvky na svych autech pro bezne lidi.
KANKUNEN
0
V podstatě i Sean Connery jako Bond jezdil ve Fordu.
iudex
0
No Connery nie, ale Daniel Craig áno (práve v Mondeu). 😉
cerrbion
0
mě se ten vliv designu astonu líbí, chápu, že vyznavačům nejmenovaného koncernu se vzhledem nezavděčí, jako ostatně jakákoliv jiná automobilka.
Stejsn
0
No ale co si budeme povídat - kdyby to na předku místo modrého oválu mělo logo BYD nebo Great Wall, tak byste tu o hnusném plagiátu psali všichni.
Atlis
0
no nedavno tu mali clanok o tom ako superb a fabia vyzeraju ako bentley... co asi nebola moc vyhra. >😒]
Choochoo
0
Souhlas, taky se mi to zda zbytecne tezkopadne, predek hrozne robustni i z boku. Za me nic moc.
hikeen
Nechápu, co řešíte? Všichni se kopírují navzájem přebírájí inspiraci, atd.
A tohle nové Monde👋Fusion pro mě vypadá skvěle. Je nechápu, že do Evropy se má dostat snad za dva roky...
8-s
A tohle nové Monde👋Fusion pro mě vypadá skvěle. Je nechápu, že do Evropy se má dostat snad za dva roky...
8-s
twistedTSD
...je celkem pěkný. Ale nejsem zrovna příznivcem takových velkým tlam. ;-\
Kneblis
Fordy mě nechávali vždy chladným, ale poslední dobou tvary karoserie vypadají velice hezky a myslím že FORD míří dobrým směrem, ale to je asi tak vše když vidím tříválec, tak bych to auto nechtěl snad ani zadarmo. Děkuji ale o tříválce a maloobsahové motory pod 1.6 do budoucnosti nechci doma vidět. To raději budu doufat, že než abych byl nucený si koupit motor do sekačky, tak budou auta s elektromotorem za běžnou cenu.
A jel jsi s trojhrnkem?
Hodně lidí to odsuzuje. A všechny, co znam a svezli se tak byli prekvapeni, jak se motor chova...
Ikdyž sám bych teď šel taky do 1,6 Ecoboost 110kw to je důstojný motor😊
Hodně lidí to odsuzuje. A všechny, co znam a svezli se tak byli prekvapeni, jak se motor chova...
Ikdyž sám bych teď šel taky do 1,6 Ecoboost 110kw to je důstojný motor😊
Nejel, ale jakejkoliv tříválec mě odpuzuje a v poslední době hlavně ty přeplňované.
No nevím podle mě právě turbo dělá z benzínových auto něco pohodlně použitelného. Není třeba točit motor 4-5000, aby to trcohu jelo. A z mojí zkušenosti spojuje výhodu nízké spotřeby + když chci tak to jede...
hlavně je to startovaci motor v Mondeu.....muzes si vzdy vybrat neco jineho 😄 1,6 EB 2,0 EB a nebo naftu