Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: První reklamní spot na nový Fusion pro USA

18 komentářů

KANKUNEN
představuje svoje špeky. Možná snad s kulhajícím benzínem, který má amputovaný válec. Děkuji autorovi názvu.
WoodyPWX
Ford vlastnil Aston mezi lety 1994 - 2007, takze stal u zrodu designu Astona jaky je dnes. Vubec bych se nedivil, kdyby za tim designem stal nekdo primo z Fordu a ted proste jen pouzivaji vlastni designove prvky na svych autech pro bezne lidi.
KANKUNEN
V podstatě i Sean Connery jako Bond jezdil ve Fordu.
iudex
No Connery nie, ale Daniel Craig áno (práve v Mondeu). 😉
cerrbion
mě se ten vliv designu astonu líbí, chápu, že vyznavačům nejmenovaného koncernu se vzhledem nezavděčí, jako ostatně jakákoliv jiná automobilka.
Stejsn
No ale co si budeme povídat - kdyby to na předku místo modrého oválu mělo logo BYD nebo Great Wall, tak byste tu o hnusném plagiátu psali všichni.
Atlis
no nedavno tu mali clanok o tom ako superb a fabia vyzeraju ako bentley... co asi nebola moc vyhra. >😒]
Choochoo
Souhlas, taky se mi to zda zbytecne tezkopadne, predek hrozne robustni i z boku. Za me nic moc.
hikeen
Nechápu, co řešíte? Všichni se kopírují navzájem přebírájí inspiraci, atd.
A tohle nové Monde👋Fusion pro mě vypadá skvěle. Je nechápu, že do Evropy se má dostat snad za dva roky...

8-s
twistedTSD
...je celkem pěkný. Ale nejsem zrovna příznivcem takových velkým tlam. ;-\
RS
Škoda, že ho zapomněli dodělat ... jako většinu nových Fordů bez výrazu.
cerrbion
u focuse s tím souhlasím, u Mondea/Fusionu ne, ten má výraz nezaměnitelný, pro mě pozitivní, to že se odvolává na Aston podle mě problém není, zcela originální už dnes není nikdo.
Kneblis
Fordy mě nechávali vždy chladným, ale poslední dobou tvary karoserie vypadají velice hezky a myslím že FORD míří dobrým směrem, ale to je asi tak vše když vidím tříválec, tak bych to auto nechtěl snad ani zadarmo. Děkuji ale o tříválce a maloobsahové motory pod 1.6 do budoucnosti nechci doma vidět. To raději budu doufat, že než abych byl nucený si koupit motor do sekačky, tak budou auta s elektromotorem za běžnou cenu.
hikeen
A jel jsi s trojhrnkem?

Hodně lidí to odsuzuje. A všechny, co znam a svezli se tak byli prekvapeni, jak se motor chova...

Ikdyž sám bych teď šel taky do 1,6 Ecoboost 110kw to je důstojný motor😊
Kneblis
Nejel, ale jakejkoliv tříválec mě odpuzuje a v poslední době hlavně ty přeplňované.
hikeen
No nevím podle mě právě turbo dělá z benzínových auto něco pohodlně použitelného. Není třeba točit motor 4-5000, aby to trcohu jelo. A z mojí zkušenosti spojuje výhodu nízké spotřeby + když chci tak to jede...
twistedTSD
To já mám naopak pocit, že design Fordu jde poslední dobou do kytek.
sir
hlavně je to startovaci motor v Mondeu.....muzes si vzdy vybrat neco jineho 😄 1,6 EB 2,0 EB a nebo naftu