Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
Bristol
no popravdě se ani moc nedivím, nemá zrovna moc vozů které by se trefovali do vkusu US customers, a kizashi s vitarou to moc nevytrhnou...
Aladeen
Od začiatku mi bolo jasné že sa Suzuki v USA neuchytí , Amíci preferujú veľké koráby s dĺžkou 5 metrov a o malé auta od Suzuki proste nie je záujem ;-\
No ale je to těžká rána, protože před ním bývalo Vw, tak aby ten nebyli soudruzi z Vlkohradu poslední >😁 >😁 >😁
Než spolehlivostí narazí na hubu VW, tak nejdřív půjde tvůj beznadějně poslední Chrysler, následovaný Dodgem, Jeepem, RAMem a Jaguarem.
VW je dokonce před Infinity.
He he, ho ho, hi hi. :-!
A Jaguar je druhý, to si ale hoooodně slušně přestřelil
https😐/pictures.dealer.com/j/jdpower/… >😁
[odkaz]
He he, ho ho, hi hi. :-!
To co jsem postoval já je studie Kvalita dle značek.
V tabulce máš napsaný, že Chrysler a jeho koncernové značky jsou spolehlivostně podprůměrné a na chvostu. Kvalita, jako pojem, je něco úplně jiného, čemu ty osobně vůbec nerozumíš. :-!
Já měl 3 chrysery a žádný zásadní problémy mimo spotřebák a nějaký netěsnosti sem nikdy neřešil.
Takže asi tak.
Uzavřeme to tak, že Chrysler + jeho koncernový značky jsou co do spolehlivosti bezkonkurenční *** a tím to hasne. :-!
I kdyby to tak bylo ta co já s tím?
To napiš Wolffovi, Chrysler vlastní fiat takže to at si řeší pan Serjoža Makaron.
Nejspíš začli kafrat konstruktérům do práce a výsledek je takový, že je na tom Chrysler Group stejně, jako Fiat Group v Evropě.
Ale pan Zetsche halt potřeboval papírově snížit náklady no.
Tomu se říká šetřit na nesprávným místě.
predbehol si ma 😉