Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Škoda uvede model Yeti na český i prostřednictvím letní hry

16 komentářů

Switch007
To je jaksi k ničemu, když se musí přejet obyčejnou tužkou na papír přímo z destičky >😁
white label
Tak to já taky - 500 = 10Kč >😒]
white label
:😉 >😁
Prodám kody - 10 = 500kč 😉
BeranK
Tebe to yeti docela s..e, co? Nejdřív na Slovensku nebyly ty ceníky ani technický údaje a teď zase tohle. Já bych na tvým místě šel do něčeho jinýho....a o Yetiho bych už ani nezavadil. Jedině tak jim to ukážeš, těm ve škodovce, ještě za rok je z toho bude bolet hlava.
shark11
Vzhľadom na názov Yeti je určite super myšlienka hľadať "Yetiho". Ale aby neobetovala Škoda skutočné auto mi pripadá dosť trápne. Na iné akcie (napr. ropných firiem) - dá Škoda bez problémov i 10 aút a na vlastnú propagáciu nepustí ani jedno ?

Pripadá mi ten "záver" dosť o ničom - nejaký macko ma určite nevytiahne z domu. Ale keby to bolo naozajstné autu - aspoň porozmýšľam ....
Switch007
Teď jsem našel v nápovědě toto😒br /> "Na některých výherních místech je v okruhu 300 m od „symbolu soutěže“ ukryt plyšový Yeti a pokud ho objevíte, je samozřejmě Váš. I u plyšáka je ale speciální kód, který je třeba odeslat opět na tel. č. 720 002 002! Všem soutěžícím tak dáte na vědomí, že Yeti už „není doma“ a je zbytečné ho hledat."

Takže už jsou zřejmě všechny fuč 😒
Switch007
Aha. A až plyšáka někdo najde, tak tam bude napsáno co?
lorenzlubos
Tak a mame to tu. Byt to u nas, na chvilu vymenim geocaching za Yeticaching asi 😄
white label
Ne, znamená to pouze to, že Yeti je někde na cestách... 😉
Switch007
Všude je napsáno "Yeti není doma", což by mělo znamenat, že plyšáka už někdo našel. Chápu to tak správně?
Ronault.
No jo, plyšák, za toho by to stálo... jen dělit se o něj nebudu, dáme závod v táhlém dlouhém kolem Líšně, jako správní diamantoví kovbojové >😁 Jinak docela good nápad, jen si třeba pospíšit 😉
vrkuboy
Myslíš, že tam bude? Nakonec proč ne, mám to co by kamenem dohodil a zbytek došel >😁 Ale znáš ty kluky od Škodovky... plyšovej Yeti bude jen jeden a na weekend. Tak chceš ho na sobotu nebo neděli >😁
Ronault.
Taky si myslím, že jeden Yeti na trvalo by byla lepší motivace.
Jen je otázka, jestli nebudou vandalové značky ničit, což by u nás nebylo nic neobvyklého.

P.S.: Neuděláme výlet na Hády pro kod? :-! >😒]
Škodovka je na tom dobře, stačí se podívat na jejich ceny.

Nicméně dávat auto je zbytečný přepych - prodeje to nezvedne.
Soutěž je zajímavá, ale je jasné, že na své si přijde ten kdo bude sázet značky na tajná místa 😉
vrkuboy
Tyhle soutěže typu "auto na víkend s plnou nádrží" mě přijdou trohu nesmyslné. To je Škoda Auto na tom tak špatně, že nemůžou oželet jednoho YETIHO? :no: