Novinky
positivemind
0
Příští rok reinkarnace! 😉
Přejít do diskuze
Kvality ZF nijak nezpochybňuju 😄
Jen bych do tvého výčtu"reálných přínosů" 10st. převodovky doplnil také marketingovou výhodu, což je někdy faktor důležitější než veličiny měřitelné. Tož tak.
Jen bych do tvého výčtu"reálných přínosů" 10st. převodovky doplnil také marketingovou výhodu, což je někdy faktor důležitější než veličiny měřitelné. Tož tak.
ZF je (dle mne - a co se týče konkrétní 8mi stupňové ZF převodovky dle srovnání s veškerou konkurencí) nejen špička, ale "špička NEJšpičkovatější" 😄
Pochopitelně ani pro ZF není problém udělat více stupňů, ale jejich reálný přínos už je (v současné době, k současným motorům) "zanedbatelný". Aisin má 8 stupňů v nabídce již roky (a byl první) pro mne VELMI překvapivě dnes spíš "přešlapuje"? Mercedes novou převodovku již ohlásil, bude ca příští rok (?) a bude mít 9 stupňů.
PS: Ano, NEní problém udělat 10ti stupňovou převodovku, ale její reálný přínos (do dnešních aut, k dnešním motorům) je "zanedbatelný"
PPS: Já (velmi) oceňuji přístup BMW, které současnou NEJlepší převodovku na světě vzalo a do svých vozů od BMW 1 po Rolls Royce jí dalo (lépe to NEjde :yes: 😉
Pochopitelně ani pro ZF není problém udělat více stupňů, ale jejich reálný přínos už je (v současné době, k současným motorům) "zanedbatelný". Aisin má 8 stupňů v nabídce již roky (a byl první) pro mne VELMI překvapivě dnes spíš "přešlapuje"? Mercedes novou převodovku již ohlásil, bude ca příští rok (?) a bude mít 9 stupňů.
PS: Ano, NEní problém udělat 10ti stupňovou převodovku, ale její reálný přínos (do dnešních aut, k dnešním motorům) je "zanedbatelný"
PPS: Já (velmi) oceňuji přístup BMW, které současnou NEJlepší převodovku na světě vzalo a do svých vozů od BMW 1 po Rolls Royce jí dalo (lépe to NEjde :yes: 😉
ZF určitě na špičku patří, ale s definitivním závěrem, že 9 je rozumné maximum bych nespěchal. Hyundai evidentně připravuje HDN měnič s 10 stupni, Aisin a Mercedes (zatím)mlčí a ZF se jinak vyjádřit nemůže, protože to by znamenalo vyseknout pochvalu konkurenci. Pokud jsem správně četl vyjádření představitelů ZF tak v podstatě napsali, že vyšší počet převodových stupňů lepší je, ale přínos je od určitého počtu navíc tak malý, že to neospravedlňuje vložené náklady...
Snad ne přímo "chyba" - to je (spíš) takový "drobný výpadek" 😉
PS: Nicméně tak to presentují lidé od ZF (a mám tendenci jim VĚŘIT) - (nejen) jejich převodovkové MAXimum je "ZF s 8mi" a "rozumné" maximumum převodových stupňů je 9 (v jejich verzi určené pro "slabší" motory) - více stupňů NEní technický problém, ale je to "zbytečné" (už jsou to další stupně je "pro ten počet" - asi správná "narážka" na připravovaných 10 stupňů od Hyunda 😄
PPS: Nové ZF s 9ti Range Rover(u) Evoque URČITĚ prospěje - jejich vypuštěný "náznak", že nový V6 3.0 kompressor z JAGUARů do "ostrého" Evoque (nejspíš) NEdorazí jsem "málem oplakala" 😉
PS: Nicméně tak to presentují lidé od ZF (a mám tendenci jim VĚŘIT) - (nejen) jejich převodovkové MAXimum je "ZF s 8mi" a "rozumné" maximumum převodových stupňů je 9 (v jejich verzi určené pro "slabší" motory) - více stupňů NEní technický problém, ale je to "zbytečné" (už jsou to další stupně je "pro ten počet" - asi správná "narážka" na připravovaných 10 stupňů od Hyunda 😄
PPS: Nové ZF s 9ti Range Rover(u) Evoque URČITĚ prospěje - jejich vypuštěný "náznak", že nový V6 3.0 kompressor z JAGUARů do "ostrého" Evoque (nejspíš) NEdorazí jsem "málem oplakala" 😉
Článek o ideálních 9 jsem tady viděl teprve nedávno. V době "launchu" šestek a osmiček jsem nic o 9 neregistroval (což může být klidně chyba v mém přijímači 😄 ).
NE - to říkali že maximum bude 9 (že více je už NEsmysl) - a že jejich 8mi stupňová bude (pro příští období) to NEJ- (což dle testu převodovek je - ostatní jí "po paty" NEsahají) v jejich nabídce (9ti stupňová bude určena pro "cenově dostupnější" vozy 😉
Nejspíš bude fajn, v roce 2014, než o tom píšu. Budeme tu teď mít x článků denně o připravovaných faceliftech všech možných značek v příštích dvou letech???
pro článek, aneb, jak v jednom britském časopise napsali, že v roce 2014 dostane evoque facelift. Tak o.k., můžeme si poznamenat čárku, další z denní kvóty článků je na světě. :-!
Já bych VĚŘILA profíkům od ZF (komu už jinému), že (právě) 9 je (do současných aut - k současným motorům) "to pravé" a "přesně akorát" :yes: 😉
Škoda, že nedownsizeovali i klavesnice vynecháním klávesy "Caps Lock" a nezavedli i novej start & stop systém pro používání klávesy "shift". To by bylo bájo...