..palec NAHORU :yes: 😄
PS: Škoda že do SPORTovní varianty (nejspíš) NEdorazí nový V6 3.0 kompressor.. 😐
..ale za tu 9ti stupňovou převodovku :yes: :yes: 😉
pargi
0
9 je pořád málo 😉
Hammunasakra
0
Já bych VĚŘILA profíkům od ZF (komu už jinému), že (právě) 9 je (do současných aut - k současným motorům) "to pravé" a "přesně akorát" :yes: 😉
pargi
0
To samé říkali, když přišli s 6 a 8 rychlostními skříněmi 😄
Hammunasakra
0
NE - to říkali že maximum bude 9 (že více je už NEsmysl) - a že jejich 8mi stupňová bude (pro příští období) to NEJ- (což dle testu převodovek je - ostatní jí "po paty" NEsahají) v jejich nabídce (9ti stupňová bude určena pro "cenově dostupnější" vozy 😉
pargi
0
Článek o ideálních 9 jsem tady viděl teprve nedávno. V době "launchu" šestek a osmiček jsem nic o 9 neregistroval (což může být klidně chyba v mém přijímači 😄 ).
Hammunasakra
0
Snad ne přímo "chyba" - to je (spíš) takový "drobný výpadek" 😉
PS: Nicméně tak to presentují lidé od ZF (a mám tendenci jim VĚŘIT) - (nejen) jejich převodovkové MAXimum je "ZF s 8mi" a "rozumné" maximumum převodových stupňů je 9 (v jejich verzi určené pro "slabší" motory) - více stupňů NEní technický problém, ale je to "zbytečné" (už jsou to další stupně je "pro ten počet" - asi správná "narážka" na připravovaných 10 stupňů od Hyunda 😄
PPS: Nové ZF s 9ti Range Rover(u) Evoque URČITĚ prospěje - jejich vypuštěný "náznak", že nový V6 3.0 kompressor z JAGUARů do "ostrého" Evoque (nejspíš) NEdorazí jsem "málem oplakala" 😉
simson33
0
ZF určitě na špičku patří, ale s definitivním závěrem, že 9 je rozumné maximum bych nespěchal. Hyundai evidentně připravuje HDN měnič s 10 stupni, Aisin a Mercedes (zatím)mlčí a ZF se jinak vyjádřit nemůže, protože to by znamenalo vyseknout pochvalu konkurenci. Pokud jsem správně četl vyjádření představitelů ZF tak v podstatě napsali, že vyšší počet převodových stupňů lepší je, ale přínos je od určitého počtu navíc tak malý, že to neospravedlňuje vložené náklady...
Hammunasakra
0
ZF je (dle mne - a co se týče konkrétní 8mi stupňové ZF převodovky dle srovnání s veškerou konkurencí) nejen špička, ale "špička NEJšpičkovatější" 😄
Pochopitelně ani pro ZF není problém udělat více stupňů, ale jejich reálný přínos už je (v současné době, k současným motorům) "zanedbatelný". Aisin má 8 stupňů v nabídce již roky (a byl první) pro mne VELMI překvapivě dnes spíš "přešlapuje"? Mercedes novou převodovku již ohlásil, bude ca příští rok (?) a bude mít 9 stupňů.
PS: Ano, NEní problém udělat 10ti stupňovou převodovku, ale její reálný přínos (do dnešních aut, k dnešním motorům) je "zanedbatelný"
PPS: Já (velmi) oceňuji přístup BMW, které současnou NEJlepší převodovku na světě vzalo a do svých vozů od BMW 1 po Rolls Royce jí dalo (lépe to NEjde :yes: 😉
simson33
0
Kvality ZF nijak nezpochybňuju 😄
Jen bych do tvého výčtu"reálných přínosů" 10st. převodovky doplnil také marketingovou výhodu, což je někdy faktor důležitější než veličiny měřitelné. Tož tak.
Hammunasakra
0
Tož tak - to ano 😄
mustafa
0
Škoda, že nedownsizeovali i klavesnice vynecháním klávesy "Caps Lock" a nezavedli i novej start & stop systém pro používání klávesy "shift". To by bylo bájo...
Hammunasakra
0
UPŘÍMNOU soustrast - jsem "s vámi" 😉
guze
0
nene >😁 >😁 hoši co vás někdy napadne >😁
Dinar
0
pro článek, aneb, jak v jednom britském časopise napsali, že v roce 2014 dostane evoque facelift. Tak o.k., můžeme si poznamenat čárku, další z denní kvóty článků je na světě. :-!
4bytelnýkola
0
může být, ale to zlepšení zrychlení o 1,5s při stejném výkonu je na :yes:
Dinar
0
Nejspíš bude fajn, v roce 2014, než o tom píšu. Budeme tu teď mít x článků denně o připravovaných faceliftech všech možných značek v příštích dvou letech???
PS: Škoda že do SPORTovní varianty (nejspíš) NEdorazí nový V6 3.0 kompressor.. 😐
..ale za tu 9ti stupňovou převodovku :yes: :yes: 😉
PS: Nicméně tak to presentují lidé od ZF (a mám tendenci jim VĚŘIT) - (nejen) jejich převodovkové MAXimum je "ZF s 8mi" a "rozumné" maximumum převodových stupňů je 9 (v jejich verzi určené pro "slabší" motory) - více stupňů NEní technický problém, ale je to "zbytečné" (už jsou to další stupně je "pro ten počet" - asi správná "narážka" na připravovaných 10 stupňů od Hyunda 😄
PPS: Nové ZF s 9ti Range Rover(u) Evoque URČITĚ prospěje - jejich vypuštěný "náznak", že nový V6 3.0 kompressor z JAGUARů do "ostrého" Evoque (nejspíš) NEdorazí jsem "málem oplakala" 😉
Pochopitelně ani pro ZF není problém udělat více stupňů, ale jejich reálný přínos už je (v současné době, k současným motorům) "zanedbatelný". Aisin má 8 stupňů v nabídce již roky (a byl první) pro mne VELMI překvapivě dnes spíš "přešlapuje"? Mercedes novou převodovku již ohlásil, bude ca příští rok (?) a bude mít 9 stupňů.
PS: Ano, NEní problém udělat 10ti stupňovou převodovku, ale její reálný přínos (do dnešních aut, k dnešním motorům) je "zanedbatelný"
PPS: Já (velmi) oceňuji přístup BMW, které současnou NEJlepší převodovku na světě vzalo a do svých vozů od BMW 1 po Rolls Royce jí dalo (lépe to NEjde :yes: 😉
Jen bych do tvého výčtu"reálných přínosů" 10st. převodovky doplnil také marketingovou výhodu, což je někdy faktor důležitější než veličiny měřitelné. Tož tak.