Tohle musíte vidět, to už je opravdu... pokud se chcete ale pobavit, tak přeskočte na 3:46. [odkaz]
3_diamanty
0
takychto videi je na nete milion.... myslim ze koho tieto stupidity zaujimaju tak si ich kukne na nete a nepotrebuje sem davat taketo odkazy pod clankom o facelifte pezotu....
ono tieto videa su skor do placu ako na smiech...
Pekelná Micinka
0
Prosim Tě, nejdřív 507, pak zdravý.rozum, teď
topper1982.... nechoďte už na tenhle server.... prosíííííííííííííím!
3_diamanty
0
prosim?
uzivatela zdravy rozum ani 507 nepoznam.... skus sa ich spytat ak mas nejaky problem s nimi.... lebo si na smiech
nemam tu za potrebu mat viac nickov... nikdy som nemal ani nebudem mat... neviem o co ti ide... odkedy tu prispievam tak pisem len pod tymto mojim menom ... zjavne mas asi ine starosti ako pisat k teme kedze ako vidim riesis kktiny a ani tie ti nejdu
a skus pisat k teme... tieto ruske videa si strc do ...i prosiiiiiiiiiiiiiiiiim :yes😒br />
skus poprosit boha o rozum... mozno to sa ti splni skor :yes:
Pekelná Micinka
0
O to hůř, kolik vás ještě bude?!? Hlavně, už laskavě aspoň používej Velká písmena na začátku věty.
3_diamanty
0
Ziadny problem... 😉 :yes:
KANKUNEN
0
Ale jeden problém tu je, používat mozek.
3_diamanty
0
Budem rad ak budeme slusne diskutovat a ak tu nikto nebude bezdovodne nikoho vyhanat 😉
Len som slusne napisal ze toto "ruske video" je mimo temy.....nie je mojim cielom tu nikoho buzerovat ani poucovat ani nic podobne, vzdy sa snazim prispievat a pisat k veci..... ak sa Vas tato moja reakcia na Vas nejako dotkla tak ma to mrzi a prijmite prosim moje ospravedlnenie..... dakujem 😄
a idem si pozriet to video... nech ma to dorazi :yes:
gil54
0
Mně tvůj odkaz zas až tolik nevadí, ale že s Peugeotem 3008 vůbec nesouvisí, má topper pravdu. Cítil potřebu ti to sdělit, budiž.
Jak mám, jako každý někdy, na topperovy příspěvky jiný názor, tentokrát si ale nezaslouží, abys ho žádal o opuštění serveru. Nevím, jestli vůbec taková žádost je, jaksi, legitimní. Jistě, řekneš, nepochopil jsi nadsázku, ale tentokrát, i podle mě, taháš za kratší konec.
Nijak tě neuráží, napsal to k věci, tak ať si píše.
Pekelná Micinka
0
Nesouvisí, a ani to nehodlám obhajovat. Redakce z toho dělá i články, já i kvůli tomu okamžiku, jsem si dovolil se o toto video, které jsem nijak záměrně nehledal, s ostatními podělit. Pod Peugeotem je to proto, že jsem to nechtěl podsouvat do diskuze u nějakého významnějšího článku. PS. je fajn, že ti napřed někdo napíše, ať si to strčíš do..., pak ať žádáš boha o rozum a pak píše, že by rád diskutoval slušně >😁
4hill
0
No mne to pobavilo víc než zrůdička na obrázcích..co chtít víc? :yes:
Pekelná Micinka
0
😄
GTI
0
😄 :yes:
PeterLuk
0
Mne sa teda 3008-ička páči. Hlavne predfaceliftová, akeď ani facelift nevyzerá zle. Ale bol by som radšej, ak by len pridali nové logo, pohon 4x4 a vylepšili detaily...
ono tieto videa su skor do placu ako na smiech...
topper1982.... nechoďte už na tenhle server.... prosíííííííííííííím!
uzivatela zdravy rozum ani 507 nepoznam.... skus sa ich spytat ak mas nejaky problem s nimi.... lebo si na smiech
nemam tu za potrebu mat viac nickov... nikdy som nemal ani nebudem mat... neviem o co ti ide... odkedy tu prispievam tak pisem len pod tymto mojim menom ... zjavne mas asi ine starosti ako pisat k teme kedze ako vidim riesis kktiny a ani tie ti nejdu
a skus pisat k teme... tieto ruske videa si strc do ...i prosiiiiiiiiiiiiiiiiim :yes😒br />
skus poprosit boha o rozum... mozno to sa ti splni skor :yes:
Len som slusne napisal ze toto "ruske video" je mimo temy.....nie je mojim cielom tu nikoho buzerovat ani poucovat ani nic podobne, vzdy sa snazim prispievat a pisat k veci..... ak sa Vas tato moja reakcia na Vas nejako dotkla tak ma to mrzi a prijmite prosim moje ospravedlnenie..... dakujem 😄
a idem si pozriet to video... nech ma to dorazi :yes:
Jak mám, jako každý někdy, na topperovy příspěvky jiný názor, tentokrát si ale nezaslouží, abys ho žádal o opuštění serveru. Nevím, jestli vůbec taková žádost je, jaksi, legitimní. Jistě, řekneš, nepochopil jsi nadsázku, ale tentokrát, i podle mě, taháš za kratší konec.
Nijak tě neuráží, napsal to k věci, tak ať si píše.