Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Omlazený Peugeot 3008 opět přistižen v Číně

Michal Fokt
Diskuze (14)
Čína se stává stále větším zdrojem špionážních snímků. Ty nejnovější ukazují modernizovaný Peugeot 3008, jenž se pochopitelně objeví i u nás.

Ačkoli je interiér francouzského crossoveru 3008 sympatický a vkusně kombinuje moderní a klasické prvky s prostorností a hodnotně vyhlížejícími materiály, fanoušky jeho vnějšího vzhledu asi nebudete hledat snadno, byť jsem skálopevně přesvědčen o tom, že si všichni dají následně dostaveníčko v diskuzi pod tímto článkem. Nicméně právě designu by se do značné míry měl dotknout francouzskou automobilkou připravovaný facelift, jehož první obrázek už jsme vám ukázali v létě.

Ačkoli je v současné době ještě tajný, v Číně si s tím příliš hlavu nelámou a první fotografie, kompletně odhalující zevnějšek, se už toulají po síti. S bachratým profilem toho designéři už mnoho nesvedou, omlazená 3008 ale dostane úplně novou příď. Beze změn zůstanou pouze krycí skla předních světlometů a kapota, nová bude optika světlometů, nárazník i maska chladiče. Na jásot provedené změny nejsou, nicméně určitě jde o citelný posun vpřed.

Záď vozu už je upravena jen decentně - nový tvar má pouze ochranný plastový nárazník ve spodní části auta a svítilny se mohou pochlubit pozměněnou optikou. Interiér dostane nové čalounění a volant se zploštěním ve spodní části. V rámci faceliftu má také přijít do nabídky přeplňovaný motor 1,6 THP, jenž by měl být zkombinován jak se šestistupňovým manuálem, tak s automatem se stejným počtem rychlostních stupňů.

Michal Fokt
Diskuze (14)
13. 11. 2012 17:55
Re: Zase ruské video
:-) :yes:
Avatar - Pekelná Micinka
13. 11. 2012 17:12
Re: Zase ruské video
Nesouvisí, a ani to nehodlám obhajovat. Redakce z toho dělá i články, já i kvůli tomu okamžiku, jsem si dovolil se o toto video, které jsem nijak záměrně nehledal, s ostatními podělit. Pod Peugeotem je to proto, že jsem to nechtěl podsouvat do diskuze u nějakého významnějšího článku. PS. je fajn, že ti napřed někdo napíše, ať si to strčíš do..., pak ať žádáš boha o rozum a pak píše, že by rád diskutoval slušně >:D
Avatar - Pekelná Micinka
13. 11. 2012 17:07
Re: Zase ruské video
:-)
Avatar - PeterLuk
13. 11. 2012 15:29
Facelift
Mne sa teda 3008-ička páči. Hlavne predfaceliftová, akeď ani facelift nevyzerá zle. Ale bol by som radšej, ak by len pridali nové logo, pohon 4x4 a vylepšili detaily...
Avatar - 3_diamanty
13. 11. 2012 14:47
Re: Zase ruské video
Budem rad ak budeme slusne diskutovat a ak tu nikto nebude bezdovodne nikoho vyhanat ;-)

Len som slusne napisal ze toto "ruske video" je mimo temy.....nie je mojim cielom tu nikoho buzerovat ani poucovat ani nic podobne, vzdy sa snazim prispievat a pisat k veci..... ak sa Vas tato moja reakcia na Vas nejako dotkla tak ma to mrzi a prijmite prosim moje ospravedlnenie..... dakujem :-)

a idem si pozriet to video... nech ma to dorazi :yes: