Novinky
PeterLuk
0
SUPEEER :yes: :yes:
Ta Astra je za poslední dobu nejkrásněji zpracované závodní zbarvení, na hatchbacku určitě. Vlastně to platí i pro Adama.
jj Astra vypadá skvěle a Adam směšně >😁
To se pleteš, tohle vypadá směšně😒br />
[odkaz] >😁
[odkaz] >😁
Jo to si ty... no jo, to je jako házet perly vepřům. >😒]
Perly? To mi prozraď, čemu říkáš perla? V jiném článku jsem četl o lovci perel na sedm >😁 >😒]
Házení hrachu na zeď? PS. ten článek jsem nečetl, napověz. 😉 😄
[odkaz]
Ronaultův příspěvek >😁
Ronaultův příspěvek >😁
Aha. O tom nic nevím. Nicméně musíš uznat, že "bojová" kamufláž jakou Opel zvolil oboum modelům sluší. Chápu, Adama nic neospravedlní, je to malé velké auto, není to auto na závodění, ale vypadá v tom dobře.
Mě se ta líbí ta Astra, jako bývalému majiteli Astry F GSi 😉 Tyhle "válečné" barvy už tuším používal Kadett GSi :yes:
V Rakousku se Opel vrátil na rallye již v roce 2011. :-!
[odkaz]
a předchozí generace Astry OPC běžně závodila na okruzích😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
a předchozí generace Astry OPC běžně závodila na okruzích😒br />
[odkaz]
[odkaz]
Proč se Škoda (a VW) nepoučí?
Jak by se měli poučit?
Pro čtenáře auto.cz jde prý o nedůležitou informaci, která si nezaslouží samostatný článek, ale když už se nám sešla dvě podobná témata, musím se o ni s vámi podělit
co to jako znamená? kdyby vw oznámilo že mění dodavatele ventilků tak je to jako hlavní zpráva, ale todle je jenom opel tak to není hodné čtenářů auto.cz :no: :no: :no:
co to jako znamená? kdyby vw oznámilo že mění dodavatele ventilků tak je to jako hlavní zpráva, ale todle je jenom opel tak to není hodné čtenářů auto.cz :no: :no: :no:
Naprostý souhlas. VW mi nevadí docela se mi jejich autíčka líbí a automobilku mám docela rád jen co neustojím tak je pubertální golf a neustálé vyzvyhování ŠKODOVKY. Kdybych něvěděl co je to za odpad, tak o tom nepíšu ale stačí mi, že vraky od ŠKODOVKY jezdím v práci a jsem z nich vykodrcaný a můžu přesedlat do svého vozu.
Jsem velice rád, že se OPEL vrací a přeji mu i mnoho úspěchů. Co mě docela mrzí, že i Mercedes nemá nějaké nějaký soutežní speciál rallye, byla by to lahoda pro oko i duši.
myslíš, že se klientela MB vidí v rallye ? pro Mercedes jsou důležitá zastoupení v nejprestižnějších kategoriích motorsportu - F1 a DTM. to bohatě stačí. dále podporují GT třídu. ukaž mi společnost/výrobce, který má zastoupení ve více jak 2 kategoriích ! 😉 :yes:
Samozřejmě to není o tom, zda se klientela MB zajímá o rallye. Je to o propagaci značky, které pomáhá aktivní účast v jakémkoliv motoristickém sportu. Mercedes byl v rallye řadu let, nyní jezdí okrajově Dakar, nebo Pikes Peak.
Opel se účastnil DTM do roku 2005 (Opel Vectra GTS V😄 a pravděpodobně se opět vrátí po představení novodobé Calibry.
Mimochodem v Anglii závodí Insignia VXR v šampionátu cestovních vozů BTCC.
[odkaz]
Opel se účastnil DTM do roku 2005 (Opel Vectra GTS V😄 a pravděpodobně se opět vrátí po představení novodobé Calibry.
Mimochodem v Anglii závodí Insignia VXR v šampionátu cestovních vozů BTCC.
[odkaz]