Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Superb GreenLine: Číňané budou šetřit s motorem 1,4 TSI

12 komentářů

wolff
A jak dlouho bude škodovka v Číně poskytovat kulanci na zničené motory díky přeskočeným řetězům?
Já jen.. když už píšete o šetření, aby to těm Číňanům nepřišlo sakra draho... >😒]
npc
😉 je docela mozne, ze VW Skodu v Evrope zavre a udela z ni 100% cinskou znacku, kdyz tam ma takove uspechy. A z hlediska cinskych norem pro kvalitu budou ty retezy uplne v poradku tak jak jsou ted.

Myslim, ze sama pozitiva.
cjoctavian
Ale Cinania maju :yes: za to, ze neoblubuju chrochtaky!
252kW
I když je pro mě Superb jedno z nejošklivějších aut, tak přece jenom musím uznat, že už patří mezi auta s určitou imagí luxusu (aspoň náznak😊. A taková řechtačka pod přední kapotou dokáže srazit i pětkové BMW pod úroveň Fabie 1,4MPI (kultura chodu....), tak co pak chudák superb. Aspoň, že Číňani nejsou pozéři co si koupí luxusní auto a pak musí šetřit za každou cenu. Nedávno jsem měl půjčený jeden hybridní lexus a to ticho a celkovou kulturu chodu pohonné soustavy nedostihne ani V12TDI a přitom ta spotřeba a dynamika byla jedním slovem - OK. Nechápu lidi co si ničí auto dieselem.
Peto02
:yes: sice ma diesel v niektorych pripadoch svoje opodstatnenie, tiez by som si ho asi nikdy nekupil. Za mna jednoznacne hybrid 😄
praptak
:yes: Souhlas, nápodobně. Jen bych dodal, že nafťáky kazí nejen luxus. 😉
Vencator
Treba proto, ze jezdim celej den po dalnici. Ze je to MPV, kde jsou atmomotory na prd a prave na ty dalnici zerou jak prorvany. Proto si auto "kazim" dieselem. Ano motor je trosku vic slyset v nizkych rychlostech ale na dalnici to opravdu zadna traga neni...
252kW
Tak snad časem Zafira CNG nebo něco podobného. :-!
Vencator
Jo, mam zafiru minuly generace 😄 a nad tim CNGckem docela premejslim, ale to bude zalezet na pokryti cerpacich stanic. Bud pristi nebo prespristi rok budu porizovat novy auto, kdyz v ty dobe bude pokryti dobry, klidne to CNG vezmu jinak to bude zase diesel. Zalezi taky jakou to bude mit prevodovku atd...
kyklop
cng ma mizernu siet cerpacich stanic, takze budes planovat, aby si dosiel k dalsiej pumpe 😉
pargi
:yes:
BruceWayne
v Číně stojí 1l benzínu asi 18.-K, což je skoro běžná cena v celé Asii :-! Velké množství taxi jezdí na plyn. :yes: