Design
Šéfdesignér PSA o designu dnešních Citroënů a prvním Twingu (rozhovor časopisu AutoDesign&Styling)
19 komentářů
... Twingo je vůz geniálního designu, o tom nemůže být sebemenší pochyb :yes: Prvotřídní využití vnitřního prostoru, velmi kompaktní rozměry při zachování prostornosti a nadčasový, nebojím se říct až kultovní, design karosérie... :yes:
ŽE já to ŘEKNU Brumlovi! 😉
PS: Ne - asi OPRAVDU "umí" - jsem docela HODNĚ zvědava, na modely DS4 a 5..
Pěkný den 😄
PS: Mně se třeba docela LÍBÍL (i když to také není až tak o VZHLEDu) model Citroën SM :yes:
Pěkný den (v nějakém voze VYŠŠí třídy, v němž se člověk cítí "jako v obýváku" 😄
Není to z nějaké italské písně😒br /> Qsara, Qsara, per Qsara... :yes: 😉
Né..., vím to byla Kesara (All Yours)...tak sorry... :-!
Mně se naopak Twingo I moc líbí, opravdu nezaměnitelné auto s milým xichtem. I po létech radost pohledět. Být jeho tvůrcem, jsem na něj hrdý. Nechápu, proč z 2. Twinga udělali takovou tuctovku, když bylo na co navazovat. Možná je to pro toho pána teď příliš svázáno s konkurencí. V důchodu bude mluvit jinak.
Asi proto ji mám 😄
C5 je z mého pohledu designový propadák, zadní světla a la audi, předek nijak nevybočující... elegance ano, ale Citroen byl vždy něco navíc, tohle nestačí, proto i ty prodeje...
Jinak kde máš Stilo? Nějaký Slovák Ti jej ukrad? >😒]
jinak Stilo jsem dočasně vymazal... recenze tam byla hrozně strohá a upřímně i blbě napsaná, tak jsem přemýšlel, jestli mám napsat nějakou kvalitní, nebo to na čas smáznout a až budu mít chuť, tak se trošku víc rozepsat... zvítězila druhá možnost. Ale koukal jsem, že je na moje.auto.cz málo Saabů, tak sem možná hodim nějakou recenzi na ségřinný 9-3 SportCombi, ale nejdřív ho musim nafotit...
Pre istotu ešte preklad😒br />
Máš podivný vkus...jaký malý vůz tedy považuješ za nejhezčí?