Novinky
Musím súhlasiť. Aj také C-Zero je proti Leafu krásavec. Leaf je asi najškaredšie auto minulého roku, a to sa výrazu škaredé pri autách vyhýbam. ALe ani elektrická 500 nevyzerá najlepšie. Načo tie zmeny? Nestačil nápis Elektro? Ampera/Volt majú u mňa titul najkrajšieho elektromobilu, Tesla S je tiež ´podarená.
Sedel si v Leafe niekedy? Nemyslím si.
Nie, nesedel. Ale videl som ho a nepáčil sa mi. Je to môj názor, ti môžeš mať iný. Celým kameňom úrazu je zadok, ani predok nepatrí k najkrajším.
Kromne sportaku jako napr. TESLA snad ani zadne jine el. auto pekne neni. U hybridu to same....ikdyz tam bych taky nasel par kousku jako treba Kia Optima nebo Audi A6
Označit List za plně funkční auto pro rodiny s dětmi, to chce jistou dávku odvahy.
JJ tohle opravdu marketing Nissanu přehnal. Leaf není ani omylem plně funkční auto, navíc je opravdu víc než ošklivý :no: Hledat důvod v nedostatečné infrastruktuře je ubohost a zákazníci dávají jasně najevo, že tohle není to co chtějí. Design je víc než diskutabilní, praktičnost skoro "0" a ekologie jen zdánlivá, někde se ta elektřina na každodení dobíjení vyrobit prostě musí >😁
Udělení "COTY" Leafu považuji za naprostý úlet, na stejné úrovni jako Nobelovku za mír pro EU :no:
Udělení "COTY" Leafu považuji za naprostý úlet, na stejné úrovni jako Nobelovku za mír pro EU :no:
:yes: Ani nechci vědět, co vyhraje e-COTY příště...
Si trošku mimo. Preháňať treba, tak to už s reklamou býva.
Definuj praktičnosť skoro "0".
Tú zdanlivú ekológiu vysvetli - výroba a distribúcia elektriny sa ti zdá špinavšia ako ťažba ropy, jej spracovanie a distribúcia palív do siete?
Definuj praktičnosť skoro "0".
Tú zdanlivú ekológiu vysvetli - výroba a distribúcia elektriny sa ti zdá špinavšia ako ťažba ropy, jej spracovanie a distribúcia palív do siete?
Je to easy Klaudie, tou praktičností míním teoretický dojezd jen 160km, nabíjení v podstatě každý den jako mobil, myslet na to, že když náhodou zapnu klimu nebo pojedu kopcovytím terénem, že ujedu méně, tedy třeba jen 80km? A pak budu stát min hodinu někde u nabíječky než budu mít skoro plné baterie? Ne děkuji, tohle nechci :no😒br />
K té výrobě, v Česku je podíl tepelných elektráren na uhlí je cca 59%, tomu říkám ekologie >😒] Podotýkám, že nežijete jinde na světě než tady, jen aby si na mě nevytáhli nějaký ekoblábol 😉
K té výrobě, v Česku je podíl tepelných elektráren na uhlí je cca 59%, tomu říkám ekologie >😒] Podotýkám, že nežijete jinde na světě než tady, jen aby si na mě nevytáhli nějaký ekoblábol 😉
Dofrasa, ľudia, kedy konečne zapnete rozum? Dojazd je jasne udávaný parameter, a Leaf je pohodlné rodinné auto určné na krátke mestské a prímestské jazdy. Čo je na tom také ťažké pochopiť? Ak potrebuješ jazdiť viac, kúp si benzín alebo naftu! Dôvodom na kritiku by bolo, keby Nissan uvádzal, že auto prejde na jedno nabitie 300 km a nezvládol ani polovicu...to je niečo podobné, ako keď je papierová spotreba 6 litrov a reálna osem a pol, to by som chápal.
Nevýhodou Leafu je jeho cena. Mám dve autá, jedno jazdí bežne denne okolo 100 km a jazdíme s ním na návštevy, dovolenky atď. Druhé auto je na prímestské skackanie, denne tak 30 km, málokedy viac - má malú spotrebu a nízke prevádzkové náklady, ale aj málo priestoru a pohodlia. Leaf by sa hodil dokonale, akurát by som naň potreboval plnšiu peňaženku.
Čo sa týka výroby elektriny - špiní pri ťažbe uhlia, jeho doprave a pri jeho spaľovaní. Distribúcia je prakticky čistá, jej spaľovanie tiež. Účinnosť nad 90%.
Benzín, nafta - ťažba ropy,doprava do rafinérií, spracovanie (plus kvantá spotrebovanej elektriny, vyrobenej tým"špinavým" spôsobom), distribúcia palív na čerpačky, spaľovanie v motoroch. Účinnosť cca 30%.
Spočítaj si dve a dve, čo je ekologickejšie? Pritom sa zabúda na najvýraznejší prínos k životnému prostrediu a ekológii, ktoré elektromobil do mesta prináša - žiadny smrad pod nosom a výrazne nižší hluk. To podľa teba nie je ekológia? Smog nad veľkými metropolami a hluk už dnes nikoho nepália?
Nevýhodou Leafu je jeho cena. Mám dve autá, jedno jazdí bežne denne okolo 100 km a jazdíme s ním na návštevy, dovolenky atď. Druhé auto je na prímestské skackanie, denne tak 30 km, málokedy viac - má malú spotrebu a nízke prevádzkové náklady, ale aj málo priestoru a pohodlia. Leaf by sa hodil dokonale, akurát by som naň potreboval plnšiu peňaženku.
Čo sa týka výroby elektriny - špiní pri ťažbe uhlia, jeho doprave a pri jeho spaľovaní. Distribúcia je prakticky čistá, jej spaľovanie tiež. Účinnosť nad 90%.
Benzín, nafta - ťažba ropy,doprava do rafinérií, spracovanie (plus kvantá spotrebovanej elektriny, vyrobenej tým"špinavým" spôsobom), distribúcia palív na čerpačky, spaľovanie v motoroch. Účinnosť cca 30%.
Spočítaj si dve a dve, čo je ekologickejšie? Pritom sa zabúda na najvýraznejší prínos k životnému prostrediu a ekológii, ktoré elektromobil do mesta prináša - žiadny smrad pod nosom a výrazne nižší hluk. To podľa teba nie je ekológia? Smog nad veľkými metropolami a hluk už dnes nikoho nepália?
To je velky omyl, co tu pises.
Vyroba elektriny v tepelnej elektrarni je s ucinnostou nanajvys 47%. Viac dosahuju akurat kogeneracne jednotky s vyrobou tepla (do 90😖.
Straty distribuciou el.energie su okolo 1-3%. Ked to prehodime do koncovej efektivity na motore auta, sme na cca 39-40%. Kolko ma moderny dizel? Asi 40-43%.
Uhlie treba samozrejme aj vytazit a dopravit k elektrarni, tak isto ako ropu k rafinerii. Paliva maju nevyhodu prave v tom, ze paliva treba z ropy vyrobit a dopravit, co si spominal.
Vyroba elektriny v tepelnej elektrarni je s ucinnostou nanajvys 47%. Viac dosahuju akurat kogeneracne jednotky s vyrobou tepla (do 90😖.
Straty distribuciou el.energie su okolo 1-3%. Ked to prehodime do koncovej efektivity na motore auta, sme na cca 39-40%. Kolko ma moderny dizel? Asi 40-43%.
Uhlie treba samozrejme aj vytazit a dopravit k elektrarni, tak isto ako ropu k rafinerii. Paliva maju nevyhodu prave v tom, ze paliva treba z ropy vyrobit a dopravit, co si spominal.
nikdo taky nepredpoklada ze cilovou skupinou pro elektromobil bude nekdo jako ty 😉 tedy nekdo kdo nema ani paru naco je elektromobil vhodnej a ani nevi jak se s takovim elektromobilem jezdi
takze neco jako "Ne děkuji, tohle nechci" je jen nicotnym gestem, on ti to taky nikdo nenuti a nenabizi, nebo ty jsi se snad setkal s nejakou konkretni nabidkou na nejaky elektromobil mirenou primo tobe? >😁
takze neco jako "Ne děkuji, tohle nechci" je jen nicotnym gestem, on ti to taky nikdo nenuti a nenabizi, nebo ty jsi se snad setkal s nejakou konkretni nabidkou na nejaky elektromobil mirenou primo tobe? >😁
:yes:
No nevím, ale prodejní čísla Leafu ukazují, co si zákazníci přejí... >😁 :yes:
a co si tedy zakaznici preji?
to ze automobilka nadhodnotila puvodni predpokladanou poptavku nijak neovlivnuje fakt, ze elektromobil je vseobecne uspesny projekt s budoucnosti, tak jak bude ubyhat cas, tak se budou soucasne nuzky mezi beznym autem, hybridem a elektroautem zuzovat, az jednoho dne bude na dnesni urovni beznych aut hybrid (bezne auto na ustupu) a na urovni dnesnich hybridu bude elektroauto, a ze jsou v soucasnoti hybridy velice uspesne 😉 budoucnost je proste v alternativnim pohonu a elektro je momentalne jedna z nejpravdepodobnejsich moznosti at se ti to libi nebo ne, a at to zkousis diskuzne pomlouvat sebevic :-!
jen vsuvka do pranice, loni se v USA prodalo 14 866 aut s moznosti dobijeni ze zasuvky, a letos je to jiz prez 41 tisic kusu, tedy plug-in hybridu a alektroaut
to ze automobilka nadhodnotila puvodni predpokladanou poptavku nijak neovlivnuje fakt, ze elektromobil je vseobecne uspesny projekt s budoucnosti, tak jak bude ubyhat cas, tak se budou soucasne nuzky mezi beznym autem, hybridem a elektroautem zuzovat, az jednoho dne bude na dnesni urovni beznych aut hybrid (bezne auto na ustupu) a na urovni dnesnich hybridu bude elektroauto, a ze jsou v soucasnoti hybridy velice uspesne 😉 budoucnost je proste v alternativnim pohonu a elektro je momentalne jedna z nejpravdepodobnejsich moznosti at se ti to libi nebo ne, a at to zkousis diskuzne pomlouvat sebevic :-!
jen vsuvka do pranice, loni se v USA prodalo 14 866 aut s moznosti dobijeni ze zasuvky, a letos je to jiz prez 41 tisic kusu, tedy plug-in hybridu a alektroaut
Odkedy je dobré len to, čo všetci chcú? 😲
Mimochodom, čakal som skôr reakciu na môj príspevok vyššie.
Mimochodom, čakal som skôr reakciu na môj príspevok vyššie.
O úspěchu rozhodují prodeje a ne názory diskutérů Klaudie, to víš sám. Na to že to má být masový elektromobil je 8300ks za 2 roky výroby, letos 2688ks 1-7/2012 v Evropě, žádná sláva. I Ampera má víc, cca 3200ks 😉 ta mi přijde za podobné peníze lepší variantou.
Btw nemám nic proti elektromobilům, pokud budou vypadat jako běžná auta a ne jako UFO (viz. Leaf) a budou mít "user friendly" použití a přiměřenou cenu. Ani jedno z těch 3 věcí, co jsem jmenoval zatím nemají, Tj nemohou být ani komerčně úspěšné a výrobce je má jen jako "výkladní skříň" :no😒br />
Dost by mě zajímalo, co proti tomu máte? Jak ty, tak SamanAR. Z ekonomického hlediska je to logické, že takhle uvažuji. Přece nevyhodim oknem milion za auto, které nesplňuje mé nároky, ještě k tomu za druhé auto do rodiny. Já peníze netisku, pořád musím chodit do práce 😉
Btw nemám nic proti elektromobilům, pokud budou vypadat jako běžná auta a ne jako UFO (viz. Leaf) a budou mít "user friendly" použití a přiměřenou cenu. Ani jedno z těch 3 věcí, co jsem jmenoval zatím nemají, Tj nemohou být ani komerčně úspěšné a výrobce je má jen jako "výkladní skříň" :no😒br />
Dost by mě zajímalo, co proti tomu máte? Jak ty, tak SamanAR. Z ekonomického hlediska je to logické, že takhle uvažuji. Přece nevyhodim oknem milion za auto, které nesplňuje mé nároky, ještě k tomu za druhé auto do rodiny. Já peníze netisku, pořád musím chodit do práce 😉
Zase si pletieš pojmy a dojmy - hovoríme o tom, či je elektromobil funkčné auto, a nie obchodne úspešný artikel.
Plus sme tiež rozoberali hlavne ekologické hľadisko, nie ekonomické.
Mňa by zaujímalo, čo proti elektromobilom stále máš, ani Rolls Ryoce si nedovolíš kúpiť a prevádzkovať, a pritom ho kritizovať nebudeš.
Plus sme tiež rozoberali hlavne ekologické hľadisko, nie ekonomické.
Mňa by zaujímalo, čo proti elektromobilom stále máš, ani Rolls Ryoce si nedovolíš kúpiť a prevádzkovať, a pritom ho kritizovať nebudeš.
Tak ti nevím? Odkdy je vyjádření vlastního názoru pomluva? Mám prostě jiný než ty a pro mě v současné elektromobily nejsou plnohodnotnými auty, nic víc, nic míň. U Leafu se mi navíc nelíbí design. Prostě si nekoupím něco, co pro mě není zajímavé. Až budou mit eletroauta srovnatelné vlastnosti jako běžná auta, tak to bude mít smysl 😉
a oni ted nemaj smysl? >😁
Pro mě ne, je to spíš pořád taková laboratoř pro nadšence 😉
Sú to predskokani budúcich, lepších a dostupnejších elektromobilov. Čo myslíš, koľko voči bežným platom stáli prvé autá? Smrádek, mizerná spoľahlivosť, slabé výkony...ale dostali sa z toho a kde sú dnes... Daj elektromobilom šancu, nemali ju 100 rokov, zo dňa na deň z nikoho nie je šampión...
Nepredajné je jedno i druhé .... takže o čom sa bavia .... 😉
Ešte, že firmy sa radi propagujú "ekológiou" a niektoré štáty dávajú podporu ....
Ešte, že firmy sa radi propagujú "ekológiou" a niektoré štáty dávajú podporu ....
Je to takovy kolobeh "po evropsku"...