Bezpečnost
Euro NCAP 2012: Fiat Scudo, Citroën Jumpy, Peugeot Expert – Trojčata dostala jen tři hvězdy
7 komentářů
nie je vela aut a uz vobec aut z roku 2006, ktorym by pri celnom naraze neprasklo ani celne sklo.
Podla mna sa toto auto drzalo velmi dobre pevnostou karoserie, ovela lepsie ako najnovsie auta z posledneho testu.
Uplne vazne poviem, ze keby sa mali celne zrazit na pr vw golf7, ci clio4, alebo rapid, s tymti trojhviezdickovymi akoze nebezpecnymi autami, tak by som urcite radsej sedel v tomto nebezpecnom aute.
Samozrejme bocne airbagy a ESP je u mna zaklad a auto bez nich by som nekupil.
Podla mna sa toto auto drzalo velmi dobre pevnostou karoserie, ovela lepsie ako najnovsie auta z posledneho testu.
Uplne vazne poviem, ze keby sa mali celne zrazit na pr vw golf7, ci clio4, alebo rapid, s tymti trojhviezdickovymi akoze nebezpecnymi autami, tak by som urcite radsej sedel v tomto nebezpecnom aute.
Samozrejme bocne airbagy a ESP je u mna zaklad a auto bez nich by som nekupil.
hviezdicky su na efekt fajn... ale realne je malicke 5 hviezdickove auto urcite menej bezpecne ako velke dvoj trojhviezdickove.... ono tie niektore hviezdicky naviac su u niektorych aut aj za kdejake bezpecnostne somarinky ktore realne pri nehode na bezpecnosti nepridaju ze ano...
tu je jeden priklad za vsetky😒br /> [odkaz]
europska hanba storocia...
hlavne ze sa polovica europanov vysmieva americkym autam... a pritom na to nie je najmensi dovod.... s europskymi autami je to totiz bezpecnostne uz roky na zaplakanie... a nielen v bezpecnosti.... aj spolahlivost a ine faktory u vacsiny eu znaciek pokrivkavaju...