Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
[odkaz] :yes😒br />
tato 5,3 metrova prisera je otras ;-\ a nema s povodnymi quattroporte nic spolocne... je to jedna dlha prerastena obluda ... zo sportoveho kompaktneho sedanu rozmerov octavie spravili prerastenu obludu rozmerov rollsa nevhodnu na bezne pouzitie v beznej premavke...
;-\ :no:
tato 5,3 metrova prisera je otras ;-\ a nema s povodnymi quattroporte nic spolocne... je to jedna dlha prerastena obluda ... zo sportoveho kompaktneho sedanu rozmerov octavie spravili prerastenu obludu rozmerov rollsa nevhodnu na bezne pouzitie v beznej premavke...
;-\ :no:
Tak si holt budes muset koupit neco jinyho, kdyz se Ti s timhle netrefili do noty 😄
Tak topper sa vyjadruje ku všetkým veľkostným triedam, od Picanta (ktoré je úžasné) až po Quattroporte (ktoré stojí za p.d), samozrejme vždy ako potenciálny kupujúci (alebo impotenciálny? >😁 >😒] )
No jo. To je ten náš topper...
DJ topper zahraj túto nech hrá vám do všetkých kútov.
DJ topper zahraj túto nech hrá vám do všetkých kútov.
neuraž se, ale mám takový pocit, že tobě je fakt těžké se zavděčit. Nelíbí se ti toto Maserati? Tak fajn, jiný bude plesat. Někdo psal , že XJ od Jaguaru je též obluda. Já nevím. Oba modely se měi osobně líbí. A je jen pár drobností, které bych QP vytkl. To samé se týká i XJ od Jaguaru. Tak Maserati dosluhující generace má podle mě slušný zadek i optika zadních světel je fajn. Interiér podle mě nemá chybu. Je vidět, že nesedíš v tuctovce. A co se délky týče, tak asi to mají lidé, kteří si tyto vozy kupují rádi. To samé u XJ.
shamal
Katastrofa! Tak to je úplná katastrofa! V Čechách a na Slovensku se tohle auto asi deseti lidem nelíbí! A já si myslel jaká bude Quattroporte na našem trhu pecka. A on si to asi nikdo nekoupí! Alespoň nikdo z téhle diskuze. Ch jo...Tohle až si přečte Sergio... prodá Alfu VW, Fiat číňanům, Chrysler zahodí a půjde si se sklopenou hlavou koupit škodu CityGo...
pěkný, moc pěkný 😉 :yes: na mě to Maserati nepůsobí vůbec zle. Interiér je jasně premiový. Design zepředu nebo zezadu je taky fajn. Je fakt že zadek má dosluhující verze o chloupek hezčí. Ale je to fakt o prsa korejský plavkyně.
webpaja
Ladná prostorná limuzína s jasnými geny Maserati. Odsuzovače odkazuju na pohled do jejich vlastní kapsy a zpytování svědomí, proč jsem pro to, abych mohl objednat QP neudělal doposud víc.
Za sebe pak jen dodám, že určitě v tmavší barvě a světlejším interiérem...
Za sebe pak jen dodám, že určitě v tmavší barvě a světlejším interiérem...
Ham.
Když si člověk uvědomí, že je delší, vyšší, širší a s větším rozvorem než S-kláda v longu a v některých rozměrech o parník, třeba šířka +8cm, tak jsou celkové proporce krásně vyvážené a jedním slovem úchvatné.
petr164
První, co mne totálně disgustuje, je pojetí stylingu (chcete-li, designu) karoserie. Hmotová proporce předchozího modelu je ta tam a o liniích raději nemluvit, na to mám trojzubec příliš rád... Chtělo by to místo chladných kalkulů někoho jako byl DeTomaso a začít dělat auta pro "lepší svezení než s BMW" v příslušné třídě.
[odkaz]
připomíná jaguar xj, ten předek teda, naživo to bude ale hašte :yes:
[odkaz]
😄
Ale nejlepší byla stejně ta stará: [odkaz]