Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Bristol
0
s tímto výkonem už Insignia pomalu nakukuje do prémiového segmentu...navíc OPC vypadá velmi representativně :yes:
Kneblis
Jsem rád, že opel začíná opět pomalu bodovat a jeho vozy se opět začínají více prodávat. 😄 Jen proč jdeš po vzoru VW a budeš do své vlajkové lodě montovat sociální obsahy? 😒 Když už si člověk koupí vlajkovou lod automobilky, tak si myslím, že jestli mu motor spolkne komb. 6litrů a nebo 5.5 litru tak o to přece tolik nejde ne? (alespoň tedy u mě ne)
No skoda ze nepresiel 2,9 V6 diesel...a nepotrva dlho a sestvalce v nepremiovej strednej vykapu po vzorci za kazdy ubraty valec dame turbo navyse... ;-\
Nemyslel jsem hned nějaký velký obsah, ale myslím, že např. 2.0 CDTI je akorát. Není to žádné žihadlo, ale ani žádný slimák. Benzin tak 1.8 turbo, ale nižšímu obsahu u této kategorie opravdu nerozumím.
MariAchi
...a já pořád, proč GM toho Opla netípne - je to pro ně tajný vývojový projekt, kde už na autech nedělaj lidi, ale auta se normálně dělají sama.
Self-modernizace je jen začátek, nebude trvat dlouho a Oply se budou i samy množit a výroba jako taková zanikne >😁
Self-modernizace je jen začátek, nebude trvat dlouho a Oply se budou i samy množit a výroba jako taková zanikne >😁
MariAchi
Insignie není face, ale malý vnitřní prostor a vysoká hmotnost.
Pokud Opel zapracuje na těchto dvou nevýhodách, věřím, že Insignia bude ještě chvíli bodovat a připraví půdu nástupci.
Jinak má ode mně Opel palec za to, že obecně zabojoval, i za vrcholné motorizace - tedy za fakt, že se nevzdal jakési "plnoformátovosti". :yes:
Pokud Opel zapracuje na těchto dvou nevýhodách, věřím, že Insignia bude ještě chvíli bodovat a připraví půdu nástupci.
Jinak má ode mně Opel palec za to, že obecně zabojoval, i za vrcholné motorizace - tedy za fakt, že se nevzdal jakési "plnoformátovosti". :yes:
S hmotnostou suhlasim s malym priestorom nie - aspon pre pasazierov. Velkost kufru je mala v porovnani s vonkajsimi rozmermi - ale to je skor dosledok zbytocnych 10-15cm dlzky zadnej casti. Problemom moze byt design, ktory posobi "nevzdusne" a kazdy si to hned myli s naozaj malym priestorom. Ale miesta je tam dost. Este by som pridal, ze vznetove agregaty by mohli byt tichsie (najma na volnobeh) a nemuseli by mat az tak vyrazny "turbo-efekt".
Naopak velka vyhoda toho auta, voci konkurencii su velmi dobre jazdne vlastnosti, jazdny komfort (aspon v kombinacii s adaptivnym podvozkom) a pohodlnost. Je to auto stvorene na dlhe cesty, aj pre 4 osoby. Tiez ma vyborne sedadla (a netreba za ne obvzlast priplacat) a tyka sa to aj sedadiel vzadu.
Napr. voci takemu avensisu je to minimalne o pol triedy lepsie auto vo vsetkom (mozno okrem hlucnosti motora).
Naopak velka vyhoda toho auta, voci konkurencii su velmi dobre jazdne vlastnosti, jazdny komfort (aspon v kombinacii s adaptivnym podvozkom) a pohodlnost. Je to auto stvorene na dlhe cesty, aj pre 4 osoby. Tiez ma vyborne sedadla (a netreba za ne obvzlast priplacat) a tyka sa to aj sedadiel vzadu.
Napr. voci takemu avensisu je to minimalne o pol triedy lepsie auto vo vsetkom (mozno okrem hlucnosti motora).