Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda zahájila sériovou výrobu nové Octavie

43 komentářů

cerrbion
šup sem s ceníkem, ať může začít nějaký FLAME >😒]
VáclavI
Na co? Vždyť to znáš - cenový jemnocit.
Dixik2
Si počkáš do 7.1.2013 :-!
Huben
tak s tím ceníkem aspoň pěkně vystřízlivýme >😁
Choochoo
No kdyz vezmes OII CZ Edition za 389tis Kc s 1,2TSI 77kW a odectes cca 25tis slevu na 1,2TSI 63kW, tak by mohla byt v zakladu s klimou, el. ....... za nejakych 364tis Kc, ne 😉
Se ukaze kolik (ne)prirazili oproti OII 😉
Huben
ono je mi to v podstatě jedno,jelikož na ni nebudu mít 😢 >😁 ale brousím si zuby na OII v kombi a 4x4,tak by mohli aspoň slevnit 😄
Choochoo
jen se nedelej, co je to dnes 400tis 😉
Huben
tak jasně, dneska už žádný velký balík. Ale jestliže chci kombi,4x4 (jezdím hodně na hory) a TDI,tak takovou prostě za 400k novou nekoupím 😄
kari.laz
Škoda OII CZ 1,2TSI 77KW včetně klimy byla za 334900.
Choochoo
Co ESC a hlavove airbagy???
Auto bez stabilizace a hlavovych airbagu dnes uz je trochu mimo. Je jasne proc se to jmenuje CZ Edition, kdy to soused nepozna, ze je to vykuchany, ale mam Octavku 😉
cerrbion
nepočkám, protože v pátek je konec světa .. 😢
_MT_
To abych se hodil do gala. >😁
Individualita
To by nebyl den, kdy se nenapíše nějaký článek na Škodku. V každém dalším se samozřejmě nezapomene na zopakování už milionkrát řečeného. Zítra vyjde, že vyrobili prvních 10 aut, pozítří 100 atd...tomu říkám masáž!
VáclavI
No, dalo by se to přirovnat ke zprávám na Nově [odkaz]
GTI
[odkaz] BRAVO ŠKODA :yes:
VáclavI
BRAVO GTI - GTI NA HRAD :yes:
Petrko
BRAVO GTI - GTI Na-* 😉

Ludwig van Beethoven - Óda na radost
GTI - Óda na blbost. 😉

Hodit si do diskuse odkaz na vlastní blábol, tomu už říkám vrchol sebestřednosti.
VáclavI
Dovedeš si představit, že bychom byli ochuzeni o nádherný text? Já tedy již nikoliv.

BRAVO ŠKODA-VW-SEAT-SUZUKI-GTI
4hill
Hod klidně odkaz na nějaký svůj,pokud jsi ho schopen.Rád si ho přečtu jestli bude alespon z půlky tak dobrý.Já osobně Škodě nijak extra nefandím ale z jejich posledních modelů jsem nadšený.Dnes je to samé světlo až na střechu a rozteklý design kam se podíváš..Naprosto sdílím s GTI radost z čistého a jednoduchého designu který Škoda předvádí.Jen kdyby měli víc prostoru na to vytvořit nějaké to kupé či velké SUV.. :yes:
JDM
jenže GTI jede svoje ,on to auto viděl jen na vyretušovaných nasvícených studiových fotkách , stejně jako rapid koukni na studiový fotky a pak zajdi k prodejci a koukni co ti za 300 prodaj >😁 to samí bude octávia , GTI tady mluví o garážích vkusu a pravdy o chytrých přemýšlivých lidech co si takový auta kupují jenže kolik lidí si koupí takovou jaká je na fotce?? jakou popisuje GTI ??? 90% jich bude na hnusnejch reznoucích plecháčích s pokličkama >😁 bez navi ,atd atd takže ti chytří a přemýšliví lidé zřejmě koupí jinde a octávia bude doma tam kde vždycky byla : jako firemní lítačka , taxi , pár balíků a vesnických strejdů si ji taky koupí protože pro ně je octávia auto bohů . >😁 Text autorů tady na Auto.cz se jakštakš dají brát oni mají s těmi auty reálný styk , můžou si ho ošahat , prohlídnout každou skulinku , projet potom o tom napíší , to beru ale ty hov.a GTIho to jsou jen vydedukovaný vesnický žvásty jednoho strejdy co tu profiluje garážový život podle fotek a textu z internetu .
Petrko
Proč bych měl? Nejsem , garážový teoretik, pro kterého je vrcholný zážitek jízdy dlouhý táhlý. Auto je pro mne totéž co pro jiného soustruh, tedy jen pracovní nástroj. Když jsem projížděl GTIm oslavováný rapid měl jsem hodně smíšené pocity, nicméně zdejší zkušenost mne poučila že se o Škodě potažmo koncernu VW zde musí psát jen oslavně, jinak tebou oslavovaný bard ti dá pocítit jak on je jediný arbiter elegantie, znalec techniky a mistr volantu. Narozdíl od něj pokud něčemu nerozumím neposílam ty ostatní se zeptat tatínka. Když ňeco nevím tak se k tomu nevyjádřuji, ja Octavii in natura neviděl a neřídil pak se zatím není k čemu vyjádřit. Marketingové bláboly nechávám těm co jsou za ně placení. Tož tak.
olsztyn
tomu nevim ani jak se rika... prihonovac?
Aladeen
Daj si už pohov , tento tvoj výplod sme už čítali v rôznych diskusiách, to to musíš pchať všade ? :no: Kt
GTI
Velmi tě chválím, že opakovaně a poctivě čteš. Nejsi sám, jak vidíš. To víš, pravdy, té není nikdy dost. Také oceňuji, že píšeš ve svých nejoblíbenějších slovech hvězdičky, při tvém intelektu a při tvém charakteru je to na velkou pochvalu :yes:
dreede
Ja som myslel, že je to podpis 8-s
GTI
Budeš mít pravdu... 😄
olsztyn
Tomu se rika onanie
Xawier
-15" plechová kola
-Vnější zpětná zrcátka a vnější kliky (černé)
-4 ramenný volant PUR
-7 x airbag
-ESC včetně ABS+EBV+MSR+ASR+EDS+HBA+DSR+ESBS+MKB+Pre… />-Kotoučové brzdy zadní
-Klapka palivové nádrže s elekt. odemknutím
-Palubní počítač "BASIC"
-Sada na opravu pneumatik (bez rezervního kola, zvedáku vozu a klíče na
kola)
-Zadní sedadlo nedělené, opěradlo dělené a sklopné
-Centrální zamykání (SAFE systém)
-Elektrické ovládání oken vpředu
-MDI (USB konektor, audiozdířka)
-rádio "BLUES"
-Radiopříprava se 4 reproduktory, nesklopná odnímatelná anténa
-Vnější zpětná zrcátka, elektr. nastavitelná, vyhřívaná
-Výškově nastavitelné sedadlo řidiče

Balíček Activ Plus přibližně za 10.000,- Kč s DPH😒br /> -Klimatizace a tónovaná skla

Cena OIII Activ 1,2 TSI/63 kW bude na úrovni Golfu VII Trendline (339.000,- Kč s DPH).
Takže míň výbavy, ale víc auta za stejné peníze a zákazník ať si vybere 😄
webpaja
Předpokládám, že s klimou to bude za 350k, takže v pořádku 😉

A ještě jedna drobná...nezačíná OIII na 105HP?
Xawier
Nene... Základ je 1,2 TSI/63kW.
pogo26
Golf s velice dobrou výbavou se prodává za 320 000,-. OIII by měla být levnější, takže reálnou cenu tipuji na nějakých 290 000,- Kč. A to tam bude ještě rezerva pro další slevy.
dans91
Jasně a při financování to bude 99 900 bez navýšení ne?
pogo26
Teď jsem si četl o Octavii ve Francii a tam psali, že pokud se bude prodávat za cenu korejců (hodně levně), tak by si ji snad mohl i někdo koupit (levný generic VW). A taky tam psali něco o podobnosti s Rapidem.
[odkaz]
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
dans91
Taky jsem na to koukal v PP 😄 Vypadá to celkem slušně, jen dálkovej centrál, palubní počítač (ten, co umí počítat >😁 ), rezervu a je to ucházející auto, kterýmu nic zásadního nechybí. A ta informace o ceně napovídá 359900, nebo 364900, což je zajímavý... Víc, než dost zajímavý podle mě. Za takovej kus auta...
Samozřejmě lze namítnout, že thalie je úplně stejně velká a stojí jenom 150 000, ale to je na jinou diskusi >😒]
Rox
Radio Blues? Jsem myslel, že rádia budou nové...
Xawier
Rádia jsou zcela nová(stejná jako u Golfu VII a nového Leonu), jen jejich názvy pokračují...
Dixik2
Elegance by nebyla ? 😉
R60
Jediný problém, který mám tak je vzhled interiéru a volant. Nicméně je třeba to vidět naživo a hlavně "omakat" si kvalitu materiálů. Jinak zcela určitě je to klasika, která se jen tak neokouká ani po x-letech.Pravda ze předu mě nijak extra neoslovila, ovšem z boku vypadá skutečně báječně, neli přímo luxusně. Škoda, že to bude stát ranec. O startovací holo ceně se nabavím, to by si koupil snad jen úplný blázen.
petrumr
Makovnik
Svetova sprava, uz len najst to sporovlive prasiatko, ktore strachom zdrhlo pod parkety. Mozno najdem i nejaku sedmicku v skatulke.

Okamzite utekam postavit sa do radu na novy skvost, jej velicenstvo O...okuzlujuca Lancia Delta Hard Black [odkaz] :yes😒br />
BRAVO LANCIA :yes:
petrumr
Makovnik
Kufr sa nedokreslil. Zeny dizajnerov Lancie zrejme nemaju tak velke kufre, ako tych z MB a teda sa nemali kde inspirovat >😁

Vyse 400L je vsak dobra zadnica, nie je sa za co hanbit 😄