Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
Xawier
...úplně vidím,jak se taky takhle celé dny projíždím po svém hrabství >:D :-!
S takovy rozvorem, to se mu to machruje :-)
To muj kolega v praci ma sen, ze az vyhraje ve sportce, koupi si lambo a utopi ho v bazine. Kazdej jsme nejakej.
To muj kolega v praci ma sen, ze az vyhraje ve sportce, koupi si lambo a utopi ho v bazine. Kazdej jsme nejakej.
Ondris
To vypadá, jako když jede kostel. :-)
No proč ne, je to jen auto. Stratos má větší cenu a tam by se tleskalo.
No proč ne, je to jen auto. Stratos má větší cenu a tam by se tleskalo.
jossalito
Vypadá to, jako by si něčí šofér vypůjčil od svýho chlebodárce vozejk. Tohle by snad majitel neudělal.
Ale zas až tak od věci to není, RR byl dříve brán jako vůz, co vydrží více než ostatní a to v jakýchkoliv podmínkách. Taky se jenom klouže po trávě a projíždí kaluže...
Ale zas až tak od věci to není, RR byl dříve brán jako vůz, co vydrží více než ostatní a to v jakýchkoliv podmínkách. Taky se jenom klouže po trávě a projíždí kaluže...
Přesně. Autu to vůbec nevadí jen se klouže a projíždí kaluže. To musí vydržet i ta nejhorší popelnice na světě natož RR
Ked sa pozriete na dalsie videa toho magora, tak zistite, ze to urcite nebol sofer. Bud je to skutocne nejaky rychlozbohatlik, co nevie co s prachmi, pripadne cela banda ludi co sa zameriava na profi youtube videa. Na tych dalsich videach sa premava napr. v Bugatti EB110, Ferrari F50 a vypada to tak, ze vzdy len po svojom sukromnom pozemku, pripadne blizkom okoli. Kazdopadne tu mame niekoho, kto sa tvari, ze take skvosty pre neho nemaju ziadnu cenu.
Anebo to je chlapík, co si ty auta mohl dovolit a narozdíl od ostatních si je i užívá. Pokud se někde nevybourá, nemám s tím problém. Ta auta nebyla stavěna na okrasu do showroomu, jen mají dnes takovou cenu, že nikdo na to nemá koule. A borec na jeho videích je má, a velké. :-!
to je užívání jak noha, jezdit s Rollsem po trávě >:D
Opravdu moto-orgasmus, ani si nedovedu představit, co by se v autě dalo zažít lepšího... je to prostě nebe :yes:
Opravdu moto-orgasmus, ani si nedovedu představit, co by se v autě dalo zažít lepšího... je to prostě nebe :yes:
..suhlas, z vlastnej skusenosti.., ktory chauffeur by takto nezmyslene saskoval :-O ..ved by sa to vratilo ako bumerag ...
To majitel ci pozicovna to je uz ine caffe, ..to bude presne z podobnej salky ...
To majitel ci pozicovna to je uz ine caffe, ..to bude presne z podobnej salky ...
Mexican82
este mi chyba jazda cez predmestie kde zo stiahnuteho okienka bude lor rozbijat postove schranky a iluzia je dokonala. Dufam, ze tie luky patria tomu cloveku, pretoze ak nie tak je to ciste bezohladne hovado takto nicit luku. Aj ked vlastne kamenom hadzat nebudem, tiez som nieco podobneho urobil >:D
Wačice
Asi jsem koukal na špatné video, protože jsem tam nějak přehlédnul ten "terén" ... ;-\
JDM
chlapík tam drtí asi svýho RR na místech kam by ste nevzali ani svojí thalii nebo jiný skoro auto , asi chtěl ukázat že i RR je jen auto pro někoho kdo na něj má, taky mohl dát video jak se v něm něm nechá vozit po Londonu balí levný coury , crcá kafíčko v nažehleným obleku za 10000liber
nebo třeba jako tenhle kkt
video ubožáka číslo 1 [odkaz]
video ubožáka číslo 2 [odkaz]
PS: ten RR je z půjčovny >:-[]
nebo třeba jako tenhle kkt
video ubožáka číslo 1 [odkaz]
video ubožáka číslo 2 [odkaz]
PS: ten RR je z půjčovny >:-[]
Makovnik
Urcite je to sluzobne vozidlo.
No jezdit se služebákem po louce je trochu divné, spíše to byl nějaký boháč, který si chtěl rozorat hlínu.
Ada je zase tady
Původní myšlenkou toho, kdo to video natáčel, bylo zřejmě ukázat zdvižený prostředníček těm, kdo se nachytali na představu, že jde o řádění RR v terénu a vyvolat v nich závist, že takové auto nikdy mít nebudou.
My ostatní, kteří máme možná levnější, ale z praktického hlediska mnohem lepší auta, to video naopak chápeme jako příklad našeho zdviženého prostředníčku vůči ubožákovi, který si myslí, že řádit na mokrém golfovém trávníčku a projiždět na antukové cestě kaluže s autem, které má jen zadní náhon a tahá břicho po zemi je něco, co si zaslouží pozornost.
My ostatní, kteří máme možná levnější, ale z praktického hlediska mnohem lepší auta, to video naopak chápeme jako příklad našeho zdviženého prostředníčku vůči ubožákovi, který si myslí, že řádit na mokrém golfovém trávníčku a projiždět na antukové cestě kaluže s autem, které má jen zadní náhon a tahá břicho po zemi je něco, co si zaslouží pozornost.
Sonny Crockett
Video celkem o ničem, ale i tak proti tomu nic nemám. Já jsem si za podobným účelem před zimou na dovádění a ničení od sole pořídil Renaulta, který až se rozpadne, tak ho hodím do šrotu. Někdo s jiným příjmem má na ničení RR. Svět je takovej, smiřte se s tím :-)
R36
Já jen, že tohle natočili vaši kolegové z Top Gearu - a tím se to řeší. Není co závidět, snad jen ty obrovský prostředky, které mají na podobný divočiny. Ale zase třeba nějakýho šejka zajímá jak se to chová mimo silnici ?
krovakus
To je fakt děs, jak tady poslední dobou každý řeší, že tohle video je ubohý PR, tamto zase ještě ubožejší virál. Dejte si nohy na stůl, vychutnejte si ten pohled na krásný auto v netradičním prostředí a šoupejte nohama.
Mně se to líbilo a zdvihám palec, nikoliv prostředníček. :yes:
Mně se to líbilo a zdvihám palec, nikoliv prostředníček. :yes:
Sdílení komentáře
Co dnes lidi neudělají, aby se jejich video dostalo někam na net.... :*)
Že se taková puberťácká záležitost obratem objeví na půlce českých auto-portálů asi už nikoho nepřekvapí....