Novinky
esenbe
0
Tohle jistě ocení. Určitě jim to dodá na mužnosti. Ale je opravdu potřeba klasický dizajn Defenderu měnit. Já myslím, že není a doufejme, že se v LR vzpamatují a ti lidé, kteří defíka opravdu potřebují nebudou muset jít jinam ...
Přejít do diskuze
Psst!!! To tu anti-škoda-liga nerada slyší. Když jsem psal o jednoznačné podobě pod článkem o konceptu, tak jsem byl nařčen, že vidím i to, co není...
Ale mně to imponuje, tento LR je důkazem, že Yeti je mimořádně povedený model :yes:
Ale mně to imponuje, tento LR je důkazem, že Yeti je mimořádně povedený model :yes:
IT LOOKS SOOO MUCH LIKE SKODA YETI! SHAME ON LAND ROVER, NO ORIGINALITY. THEY SHOULD KEED THE OLD ONE RUNNING, LIKE G-WAGEN FROM MERC.
Neboj sa, Bronco si kúpiť stále môžeš, akurát je to to staré a je trochu drahé:: [odkaz]
😉
😉
JJ, vyzerá to dobre, ale menej drsne.
Ale čo som čítal, ževraj starý zostane v ponuke naďalej.
A že z tohto konceptu možno bude samostatný model, nie nástupca Defendru. 😉 :-!
Ale čo som čítal, ževraj starý zostane v ponuke naďalej.
A že z tohto konceptu možno bude samostatný model, nie nástupca Defendru. 😉 :-!
Ano ,je to symbol značky Land Rover a je pre značku dôležitý , pretože ho kupuje väčšina armád sveta , prečo asi ....
Tak si říkám, proč číňani nekopírují tyhle studie - jejich auta by vypadaly okamžitě modernější než zaběhnutých výrobců, kteří nemají na výrobu takových krásných studií "koule". Drží se při zdi a každá jejich novinka je nezajímavým průnikem všemožných protichůdných požadavků. Kdyby s tímto vzhledem protlačil Ford Bronca do výroby, trefil by se do noty všem, kdo chtějí drsně a přitom moderně se tvářící offroad.
Jel a hodně. Zkřížení sice má, to je dobré, ale když se třeba dostaneš jednou stranou do hlubokého bláta, tak je uzávěrka potřeba.
...to nedopadlo ako s Fordom Bronco😒br />
[odkaz]
Krásny concept ale na výrobu nedošlo. ;-\
Bola by to škoda.
Krásny concept ale na výrobu nedošlo. ;-\
Bola by to škoda.
Proč?
Jel jsi v něm někdy?
😉
Má to takové zkřížení náprav, že uzavěrka mezinápravy úplně stačí!
:-!
Popravdě tohle na obrázku na to už moc nevypadá... ale je to hezký.
Jel jsi v něm někdy?
😉
Má to takové zkřížení náprav, že uzavěrka mezinápravy úplně stačí!
:-!
Popravdě tohle na obrázku na to už moc nevypadá... ale je to hezký.
Na ten obrázek moc nekoukej, to je jen ta studie DC100 o které píšou, že tak dost možná ani vypadat nebude.
Tohle vypadá jako "Baby" Defender, tedy něco jako nejlevnější model SUV v nabídce 😉 Nemyslím, že by opravdový OFFROAD stáhli úplně z nabídky, jen asi dozrál čas změnit design :yes😒br />
Jinak se mi tenhle Lanďák líbí :yes:
Jinak se mi tenhle Lanďák líbí :yes:
Hlavně aby už konečně měl uzávěrky diferenciálů - bezmála po třiceti letech, když tedy do terénu.
aj ja sa tesim... ale je jasne ze v terene sa tomuto dnesnemu nevyrovna.... ale nevadi... tesim sa na novy defender aj ked to uz bude oproti terajsiemu defenderu len taka hrkalka 😉 , stare zlate casy off roadov su prec...