Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Land Rover Defender má být modernější, ale stále schopný v terénu

29 komentářů

Aladeen
teraz sa teším !
3_diamanty
aj ja sa tesim... ale je jasne ze v terene sa tomuto dnesnemu nevyrovna.... ale nevadi... tesim sa na novy defender aj ked to uz bude oproti terajsiemu defenderu len taka hrkalka 😉 , stare zlate casy off roadov su prec...
Aladeen
podľa mna si nedovolia urobiť nepravého tereňáka 😉 Defender je symbol
3_diamanty
dufajme ze budes mat pravdu 😉 :yes:
gil54
Hlavně aby už konečně měl uzávěrky diferenciálů - bezmála po třiceti letech, když tedy do terénu.
Já Prvni_1
Proč?
Jel jsi v něm někdy?
😉
Má to takové zkřížení náprav, že uzavěrka mezinápravy úplně stačí!
:-!
Popravdě tohle na obrázku na to už moc nevypadá... ale je to hezký.
gil54
Jel a hodně. Zkřížení sice má, to je dobré, ale když se třeba dostaneš jednou stranou do hlubokého bláta, tak je uzávěrka potřeba.
ericn
Tohle vypadá jako "Baby" Defender, tedy něco jako nejlevnější model SUV v nabídce 😉 Nemyslím, že by opravdový OFFROAD stáhli úplně z nabídky, jen asi dozrál čas změnit design :yes😒br />
Jinak se mi tenhle Lanďák líbí :yes:
gil54
Na ten obrázek moc nekoukej, to je jen ta studie DC100 o které píšou, že tak dost možná ani vypadat nebude.
ericn
Já vím, ale líbí se mi 😉
PeterLuk
JJ, vyzerá to dobre, ale menej drsne.

Ale čo som čítal, ževraj starý zostane v ponuke naďalej.
A že z tohto konceptu možno bude samostatný model, nie nástupca Defendru. 😉 :-!
Navtech
Je to ***, víš to? Pokud ten symbol bereš z dokumentů v safari, jsi mimo.
Aladeen
Ano ,je to symbol značky Land Rover a je pre značku dôležitý , pretože ho kupuje väčšina armád sveta , prečo asi ....
KANKUNEN
Taky to všude projede, ale jet se v tom nedá, je to za trest.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Navtech
Kdo nezkusil, ví * o čem je řeč. :yes: :yes:
Snooob
...to nedopadlo ako s Fordom Bronco😒br /> [odkaz]

Krásny concept ale na výrobu nedošlo. ;-\
Bola by to škoda.
megacruiser
Tak si říkám, proč číňani nekopírují tyhle studie - jejich auta by vypadaly okamžitě modernější než zaběhnutých výrobců, kteří nemají na výrobu takových krásných studií "koule". Drží se při zdi a každá jejich novinka je nezajímavým průnikem všemožných protichůdných požadavků. Kdyby s tímto vzhledem protlačil Ford Bronca do výroby, trefil by se do noty všem, kdo chtějí drsně a přitom moderně se tvářící offroad.
petrumr
PeterLuk
,
PeterLuk
Neboj sa, Bronco si kúpiť stále môžeš, akurát je to to staré a je trochu drahé:: [odkaz]
😉
Rysguf.
[odkaz] vs. [odkaz]
Nie su si trochu podobni? 😉
megacruiser
Taky jsem si říkal, jestli to náhodou není facelift Yetiho 😄
petrumr
lucaass
no mi to spíš připadá jak mini countryman ale musím uznat že kus yetiho by se tam našel
zlysoused
Podoba je jednoznačná.
joey1987
IT LOOKS SOOO MUCH LIKE SKODA YETI! SHAME ON LAND ROVER, NO ORIGINALITY. THEY SHOULD KEED THE OLD ONE RUNNING, LIKE G-WAGEN FROM MERC.
Mangalica
Psst!!! To tu anti-škoda-liga nerada slyší. Když jsem psal o jednoznačné podobě pod článkem o konceptu, tak jsem byl nařčen, že vidím i to, co není...

Ale mně to imponuje, tento LR je důkazem, že Yeti je mimořádně povedený model :yes:
esenbe
Tohle jistě ocení. Určitě jim to dodá na mužnosti. Ale je opravdu potřeba klasický dizajn Defenderu měnit. Já myslím, že není a doufejme, že se v LR vzpamatují a ti lidé, kteří defíka opravdu potřebují nebudou muset jít jinam ...