Ekonomika
Pro vaši informaci - pořadí koncernů😒br />
1. Volkswagen - 11 (Audi A8 + Porsche Panamera)
2. BMW - 6 (BMW 7)
3. Mercedes-Benz - 5 (Mercedes-Benz S + CL)
4.-5. Tata Motors (Jaguar XJ) a Toyota (Lexus LS) - 2
6. Fisker - 1 (Fisker Karma)
Co dodat? Snad jen BRAVWO VW GROUP!!! :yes:
2. BMW - 6 (BMW 7)
3. Mercedes-Benz - 5 (Mercedes-Benz S + CL)
4.-5. Tata Motors (Jaguar XJ) a Toyota (Lexus LS) - 2
6. Fisker - 1 (Fisker Karma)
Co dodat? Snad jen BRAVWO VW GROUP!!! :yes:
Opravdu jediná informace, která nám tu chyběla.
já jen konstatuji fakta, a gratuluji VW ke skvělému výsledku. V nižší skupině jsem pro změnu pogratuloval BMW. To už se dnes nemůže říct pravda? Smutné :no:
tu fakt niekto hovori bravo 11 autam na koncern, ktory vyraba 5+ milionov aut rocne? ak si spomenu 4 z mojich sefov, ze obmenia vozovy park a kupia BMW 7, tak to prekope cely cesky trh. Absurne ale pravdive
... a zadusím ho dízlákem ( >😁 ) !!!
Ne teď vážně. Tabulka mluví jasně. Proč tam sakra rvát benzin, když to samé a s mnohem lepší bilancí (finanční a provozní - je-li v záruce) zmáknu s dehtem? Ten, kdo říká nadpis příspěvku nikdy nejel s výše zmiňovanými. Já jo. Diesel od benzinu takřka nerozpoznatelný (pro hnidopichy), nesmrdí (sedíte snad v kabině, ne?!), má už velmi dobrý zvuk (poslechněte si A8 V8 TDI nebo BiTDI) a jede "velmi" levně.
Mít konto jak Bill Gates, jezdím jen dvanáctiválci (na benzin 😉 ). Ale...
Ne teď vážně. Tabulka mluví jasně. Proč tam sakra rvát benzin, když to samé a s mnohem lepší bilancí (finanční a provozní - je-li v záruce) zmáknu s dehtem? Ten, kdo říká nadpis příspěvku nikdy nejel s výše zmiňovanými. Já jo. Diesel od benzinu takřka nerozpoznatelný (pro hnidopichy), nesmrdí (sedíte snad v kabině, ne?!), má už velmi dobrý zvuk (poslechněte si A8 V8 TDI nebo BiTDI) a jede "velmi" levně.
Mít konto jak Bill Gates, jezdím jen dvanáctiválci (na benzin 😉 ). Ale...
V každém případě jsou oba typy motorů tak dobře v této třídě odhlučněny, že to kupující opravdu nemusí řešit.
Pravda je ta, že někomu vyhovuje diesel a někomu benzín. A třída luxusních automobilů není třídou sportovních automobilů. Diesel k těmto vozům sedí velmi dobře - a že se ušetří? Co je na tom zlého v době, kdy stojí nafta a benzín cca 35 Kč / litr? Dobře pro firmu, dobře pro soukromníka.
Zaspal jsi dobu.
Řeknu Ti novinku - saze se už určitou dobu vůbec nekonají. Rozhodně ne v této třídě. Benzíňák vygeneruje sazí víc než diesel s DPF.
A jestli to nezkousneš, nech se radší zase zmrazit...... Ovšem až Tě zase probuděj, nafta pořád bude, ale místo benzínu budeš mít samé elektromobily a prapodivné "hybridy". 😄
A nečti tolik GTIho, většina jeho projevů jsou bláboly stvořené pod vlivem houbiček...
DPF skyactiv-D samozrejme obsahuje, len sa spomina, ze postacuje mensi nez konvencny a napriek tomu splna Euro6. [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Tu je aj pekna foto spalovacej komory [odkaz]
Pokud se o to tak zajímáš, tak jsi určitě četl například [odkaz]%20report%20_… V referencích jsou další publikace. Tady jsou také nějaká data [odkaz] [odkaz] Není to nic, co bys nenašel prakticky okamžitě vyhledávačem.